Volkan01 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Zetax hocam merhaba ben de adanadayım tüfekle ilgili sorum olacak nasıl sizinle iletişime geçebilirim

iki si çok ayrı kategoride silahlar biri sabit namlu magnum sınıfta yandan kurma ve ciddi bir teknoloji barındıran bir silah ki mod 54 ün üzerinde airking yazar onu da hakeder, diğeri namludan kurma orta güç versiyonu isabeti yüksek oda hwnin bu kategorideki en üst teknolojisini kullanmış bir bir silah . kullanmak istediğiniz yer ve şekle göre değişir. mod 54 mercedes v12 gibidir . rahat konforlu isabetli güçlü ama ağır ve kendine has alışılması gereken bir silah . hw98 ise daha cok honda vtec gibidir hızlı hafif isabetli yakışklı bir tüfektir. benim kendi seçimim diana mod54 airking olurdu

Merhaba forumdaşlar diana mod 54 airking havalı tüfek satın aldım. Tüfeğe uygun 7-8 k bandında dürbün arıyorum. Önereceğiniz bir model varmıdır? Alırken hangi özelliklere dikkat etmem lazım nasıl bir model tercih etmeliyim?

Merhabalar . Foruma yeni katıldım.eski mesajları inceledim ama net bir yanıt bulamadım. Diana mod 54 airking ve Hw 98 arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim artı ve eksileriyle söyleyebilirmisiniz.Diana modelleri içerisinde en iyi model mod 54 müdür diğerleri nasıldır.