oflu tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Tüm arkadaşlara selamlar

Geçenlerde internette bir video gördüm,adam terazisi düz bir masada dürbünün ayaklarını koyup üstüne dürbünü yerleştiriyor.Sonra üst kuleye su terazisi koyup yatay eksende tetaziye getirip ayakların üst kelepçelerini sıkıyor.Sonuçta ayaklar üzerinde terazilenmiş bir dürbün var sadece alıp tüfeğin rayına takmak kalıyor.Acaba bu yöntem sağlıklı olurmu bilen arkadaşlara sormak istedim bana çok daha pratik geldi gibi.

Arkadaşlar ilgi ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.yeni başlayacak olduğumdan fazla miktarl harcamak istemiyorum,niksan 8.5 -10 bin arası,kral 12-14 arası fiyatlara var,kral pompa 5bin,orta bir dürbün 6-8 arası bir plan oluşturdum. İlk etapta 200mt atmayacam ama 100-150mt arası atış yapmak isterim ustalaşırsam daha sonra 2.el bir güzel bir tüfek alırım diye düşünüyorum.

Tüm arkadaşlara selam,ilk defa pcp tüfek almaya niyet ettim bu hobiye merak saldım striker 1000s ile başladım ama anladımki pcp şart oldu.Sizlerden ricam niksan ozark TS ile kral puncher s sentetik yada w olan aklıma yattı sizce hangisi ile başlamalıyım.Beklentim isabet az sorun çıkaran bir model 150mt 200mt arası atabilsin.Farklı model tavsiyeside olabilir ama fiyat perfonmans bir ürün olmalı dürbün ve pompayada masraf edeceğim.Şimdiden teşekkür ederim.