Sonuçlara bakınca açıkçası daha iyisini beklerdim.Gelistirmeye gerçekten ihtiyac var. Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkür ederim üstat
Nzm016 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Blackmarried01 üstat ben internetten sipariş verdim gelince bakıcım. Alternatif olmasını bekliyorum.
-
Slmlar Üstat.Deneyimini okudum ve bende yerli firmalarımızın bu ilgi ve hassasiyetine sevindim. Senin deneyimin olunca da ayrıca önem vereceğiz tabi. Bende en yakın zamanda temin edip görüşlerimi yazarım.
-
Hocam böyle sohbete de sohbetine de doyum olmaz.Hiç sıkılmadan izledim, her cümlesi tecrübe ve teknik içeren muazzam bir bilgilendirme olmuş.Tesekkürü bir borç bilirim.Saol
-
Anladım hocam.Tesekkuru borç bilirim.Saol
-
Gamo Hunter 1250 var hocam.Pcp den sonra bunu aldım memnunum ama iyi bir dürbün arayisim var
-
Hoşbuldum hocam . Memnun oldum. Sevdiğim bir forumda olmak ve güzel insanlarla bir arada olmak keyifli. Teşekkür ederim.
-
Victoptics markalı dürbünler hakkında kalitesi hakkında fikir verevilecek var mı?
-
Merhaba. Ben Bursa'dan Nazım. Hedef atıcılığı, gözlem, treaking vb. hobilerim.Hobidaşlara slmlar söylerim