brkyyldrm tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ben ilk aldığım zaman çalışma mantığını bilmemekle ve tecrübesizlik sebebiyle tüpü takılı beklettim. Kullanmadığım zamanlarda tüp hep takılı bir şekilde duruyordu. Buda çok kısa bir zamanda conta veya oringlerin hava kaçırmasına sebep oldu. Pcp tüfekte tam aksine mutlaka minumum 50 barda kalmalı boş olursa valfler zarar görür diyorlar bu tabancada ise fabrikanın söylediği kullanmadığınız zamanlarda co2 tüp takılı bekletmeyin dediler.

Merhaba selamlar,

2 Yıldır Co2 Tüplü Czp -09 4.5 mm kullanıcısıyım.

2 Yılda 2 kere teknik servisine gönderdim bi süre sonra hava kaçırmaya başladı.

Ankarada Güral Savunma diye bir servisi var 2 seferdede çok güzel ilgilendiler saolsunlar.

Silaha gelecek olursak blowback'li bir ürün ve atış hissi gerçekten çok keyifli gerçek bir tabanca hissini birazda olsa veriyor tepmesi yeterli.

492 fps / 3.7 joule çıkış hızı var bu güç bana gayet iyi geliyor. Yakın mesafedeki hedeflerde etkili 15 -20 metreden cam şişeleri rahatlıkla deliyor. Tüpün basıncı düştükçe güçte baya düşüyor tabi.

8-8 16 adet şarjör kapasitesi var. Bilye ve pellet atılabiliyor. BB Bilye biraz daha sapmalı giderken pellet daha noktasal atışlar için uygun oluyor. Ben genelde bilye kullanıyorum. Şarjör dolumu kolay geliyor bana yada alıştığım içinde olabilir göreceli bişey.

Benim için tek eksi yanı tüpü taktığım kabzedeki kapak plastik belli bir zaman sonra o plastik biraz gevşedi olup olmadık yerlerde çıkmaya başladı bu tabanca için söyleyebilceğim tek olumsuz şey bu olabilir.

Herkese Selamlar,

Bu siteyi tesadüfen buldum ve çok beğendim günlerdir hep burada vakit geçirip yazdıklarınızı okuyorum, çok güzel bilgiler ediniyorum.

Antalya Merkezden yazıyorum.

Herkese çok selamlar, sevgiler.

Hatsan Striker 1000 S 5.5 mm

Hatsan BT65 SB 5.5 mm

Czp 09 Co2 4.5 mm