seftek02 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Gerçeğe yakın olmalı tabi ki, sok tak istemiyorum. Önerdiğim modeller bilye atan, pellet atan model var ama son kararımla birlikte pellet atan modele yöneldim. Co2 tüp stoğu var genelde zaten co 2 üstünde bırakmam boşaltırim tüpü. Bence en masraflisi pellet hele ki kaliteli bulabilmek zor.

Seçenekleri üç modele kadar daraltmış olduğunuz için pek yorum yapan olmayabilir. Zira ben yapamıyorum.

Ben bilyeden ziyade pellet atan modellere yönelmenizi tavsiye ederim. 4.5 mm hafif pelletlerin hem balistik katsayıları hem de isabet oranları bb'den daha iyi olacaktır. Ayrıca çelik bilyeler her atımda (eğer varsa) namlu içi yiv setlerini eritecektir.

Merhabalar, bu üçü harici model de tabiki de oneri de bulunabilirsiniz Ekol de normalde bunun içindeydi fakat bilemiyorum çok içime sinen model değil. Bu 3 nü secmemin sebebi fiyat olarak çok iyi o yüzden hani. Varsa model tabiki de önerinizi yapabilirsiniz. Cevabınız için teşekkür ederim. Evet diger silahım da yiv seti bulunmakta. Elimde Sig Sauer P320 havali tabancası var. Ayrıca bilye atan havali tabanca istememin sebebi 1500 adet var ve hani fiyat olarak pelletlerden daha ucuz. Elimde ki tabanca pellet atan model ben bir de bilye atan model olsun diye yoksa bu bilyeler benim elimde kalır çünkü yarısından fazlası duruyor.

Rubino Gl17 vs asg sti duty one(blowback) vs asg cz 75 p07 duty (blowback) hangisini önerirsiniz. Atış, hissiyat ve güç olarak hangisi daha iyi. Servis olarak da kolaylıkla halledebileceğim. Ayrıca Rubino gl17(blowback özellikli olan) tetiğe basarken bilye düşebiliyormuş bu durum hakkında bilginiz var ise cevaplarsanız sevinirim. Bütçe max 6k ya kadar var. Örneğin 6500 bin olan ürünü gene önerebilirisiniz havale/eft yaparak daha az ödeme yapılabiliyor. Rubino GL17 piyasa da ki en ucuz havalı tabancalardan biri 4800 Tl bir fiyatı var.

Havalı tabanca söküm takım olarak önermem. Atış için ise Gerçekçilik bakımından açıkçası bütçe olarak 800 tl daha çıkarsan Rubino gl 17 var blowback özellikli onu öneririm. Sök-Tak için kurusıkı bile yeterli olmayabilir. Çünkü tek söktüğün üst sürgü kısmı ve icra mil-yayı onun dışında söktüğün bir şey yok gerçek tabanca da ki gibi öne kaydırarak değil arkaya doğru çekip çıkartman gerek. Bir bakıma sök-tak, bakım için kurusıkı hatta silah sesi duyunca irkilme gibi durumlar olabiliyor bunun için de kurusıkı alınabilir. Atış vb. durumlar için havalı tabanca gereklidir. Kısaca silah sök tak, bakımda kurusıkı eğer ki atış , silah tutuşu, ve hedefe yönelik çalışmalar havalı tabancayla yapabilirsin.

Elimde şuan p320 bulunmakta herhangi bir sorunu yok. Atışlar gayet iyi, evet pellet seçiyor diyorlar fakat zaten atacağın pellet match pellet olarak geçiyor. Ayrıca yamuk pelleti neden takmak istersin ki yamuk olduğundan isabetli bir atış olmayabilir, sağa sola kayabilir. Neyse almak istiyorsan al öneririm. Çelik bilye de atıyor ayrıca. Fakat güç konusunda herkes bilir ki en iyisi asg cz75 p09 aynı özelliklere sahip tek sıkıntısı şarjör 8+8 şeklinde 150 m/s çıkış hızı var. p320 için konuşuyorum büyük ihtimalle bir çok üretim serisi var çünkü bazı kişilerde silahın verildiği kutu değişik.