Forumda niksan tüfeklerin çoğunlukla sevildiğini fiyat performans açısından öne çıktığını gördüm benim gibi ilk pcp tüfeğini alanlara öneriliyor genelde , archero modeli dikkatimi çekti çok detaylı inceleme bulamadım acaba elf modelinden farkı sadece görünüşümü yoksa başka farklılıklar varmı. Çıkış hızı ve fiyatları aynı ,elf modelinin bu kadar beğeni toplaması ve güzel performans göstermesinin yanında bullpup tipini sevmediğim için aynı özellikteler ise archeroya yöneleceğim
tunka tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Selamlar ilk tüfeğimi almak için araştırma yaparken hem bütçemden hem de tasarımından dolayı puncher nish modelini kendime uygun buldum kullanan veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim ayrıca diğer önerilerinize açığım 100 m civarı mesafelerde plinking yapmak istiyorum alternatif olarak niksan ozark ın önerildiğini gördüm fakat tasarımını beğenmediğim için sıcak bakmıyorum ayrıca dürbün olarak nasıl bir şey işimi görür swampdeer tk hd 4-16×44 düşünüyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
-
Hangi ildesiniz
-
Teşekkür ederim
-
Effecto px 5 pro - px 5 sport - px 5 competition farkları nelerdir ciddi fiyat farkı var ama teknik özellikleri bakımından farkları nelerdir net bilgi bulamadım
-
Fişek fiyatı ne kadar mesela bps
-
-
Doğru diyosunuz benim ilk aklıma gelen de yivsiz av tüfeği almaktı ama bu pcp hobisi gerçekten güzel çok keyifli ayrıca amacım av yapmak değil ben dağa ormana gidip kamp yapıyorum tedbir amaçlı dursun diye istedim ama en iyisi bir pcp birde ucuz yollu tek kırma av tüfeği almak galiba
-
px-5 in regülatörünü veya ayarını değiştirmiş biri varmı nasıl oluyor 170 bar civarında atış yapabilmek istiyorum
-
Haklısınız aslında ama ben tüfeği sadece hedef atıcılığı için değil aynı zamanda gerekirse savunma amaçlı alıyorum o yüzden 6.35 çapla yüksek gr solid atabilmem lazım
-
Teşekkürler güzel videolar çekiyorsunuz tebrik ederim umarım kanalınız büyür ayrıca kanalınızdaki diğer videolardan da güzel bilgiler edindim . Kullandığınız huğlu effecto px-5 tüfeği gerçekten çok beğendim malzeme kalitesi ve tasarımı tam istediğim gibi fakat aklıma takılan şey regülatör oldu regülatör basıncı sabit ve yanlış hatırlamıyorsam 130 du bu grupman atışları için güzel fakat ben aynı zamanda biraz yüksek hasar vermesini istiyorum bunun için fabrika da veya başka bir yerde atış sayısı düşmesi göz önünde bulundurularak daha yüksek örneğin 170 bar veren regülatör taktırılabilirmi
-
Selamlar ilk pcp tüfeğimi almayı düşünüyorum hercules 666 güç isabet olarak tatmin edici gibi farklı olarak önerebileceğiniz modeller nelerdir birde pompa ile dolum hercules için yapılıyormu tüfek dolum basıncı 250 pompa maks 230 yazmışlar scuba tüp almakmı mantıklı.