Parçanın resmi varmı
Alidmt39 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende Diana ve weihrauch modelleri çok seviyorum Diana mod 46/48 ve 27 s modellerin var weihrauch hw 35 ve hw 77 Kerim var hepsi ayrı ayrı keyif veriyor sağlamlık ve isabet her iki markada da çok iyi pcp tüfeklerim var ama en çok pencemden bahçedeki hedeflere saatlerce 25 mt hedeflere atıyorum
-
Bende kral puncer Maxi 5.5 kullanıyorum 50 MT lerde atıslar yapıyorum çok memnunum stabil yormuyor keyifle kullanıyorum birtanede emprie xs 5.5 aldım sonra o daha muhteşem yaylılardan sonra Diana ve weihrauch Tan sonra en keyifli atışları kralın pcp leri verdi daha önemlisi bakım onarım ve yedek parça sorunu yok kralın bakım onarım ekibi işini severek yapıyor tüfeği gönderiyorsun tamamen kontrollerini yapıyorlar telefonla arayıp durumu bildiriyorlar ve tüfek sıfır ayarında geri geliyor tavsiye ederim
-
Selam arkadaşlar Diana mod 46 arpacığı ile Diana mod 460 arpacığı aynımıdır bende Diana mod 46 var arpacığı çatladı ve kurma kolu sabitleme pim diş yuvası genislemis bilginiz varmıdır
-
Selamlar ustam resimlerini görebilir miyim
-
Selamlar ustam tu ka nı resimleri varmı namlu yandan kilitlimi
-
Selamlar arkadaşlar foruma yeni üye oldum yıllar önce 2000 li yıllarda forumları takip ediyordum iş yoğunluğu gibi durumlardan dolayı bu zamana kadar fazla ugraşamadım çoculuk zamanlarımdan kalma tu -ka ve eser havalı tüfeklerim duruyor ama gezleri yok elinde olan arkadaşlar varsa bana gez ve arpacık gönderirseniz sevinirim yada nasıl bir yol izleyebilirim bilgisi olan arkadaşlar varsa ilgilenirse sevinirim teşekkür ederim