grat tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Regülatör ayarıyla ilgili taze bir tecrübeyi paylaşmakta fayda var. Fabrika 120 bar ayarlı şekilde satışa sunuyor, güç arttırımı için genelde reg ayarı yükseltiliyor ancak forumda önceden yazışmaları mevcut olmakla birlikte, px5'e power plenum, valf ayarı regülatör ayarı gibi müdahalelerde bulunan bir arkadaş 130 bara ayarlanan regülatörün sonrasında ayar kaçırdığından bahsetmiş.

120 bar demek 18.13 JSB demek, belki 22 Grain solidler de kullanılabilir demek. Bu tüfeklerin mühendisliği de sanırım bu doğrultuda yapılmış. Px5 ve Zeon namlularının twist oranları da tam bu aralıkta.

Camia olarak pelletlerin fişini biraz erken mi çektik acaba diyor insan ister istemez. Tabi bunda döviz kuru ve pellet maliyeti de etkili.

Telefon numaranızı özelden atarsanız Hasan beye ulaştırırım.

yazdıklarınız cok doğru fakat tüfeğin çekiç ayarı vs saten 135 e ayarlı olduğunu düşünürüyorum saten ilk pcp tüfeğim olduğu için pek sıkıntı değil sonradan bozulması yanında gelen engin sak solid 20-25 grain arası olduğunu düşünüyorum 50 metrede grupmanı aşırı tatmin ediciydi fabrika sonrası grupman ne solid ne jsb-18 önceki halinin yanına yaklaşamadı 50 metrede

saten bununla baya bi oynamak istiyorum kral-fx namlu takanlar karbon tüp takanlar vs var bu silah projem gibi bişe olucak ilerde saten 2. tüfek düşünüyorum huglu spark çıkıcak 30k altı olursa düşünebilirim ama bu zeon proje gibi bir şey olucak oyüzden yardımcı olucak bir usta lazım

kısaca şu anki niyetim sadece eski barına geri getirmek teşekkürler