akilincarslan tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Sayın hocam yine beni yanıltmayacak bir yazı ile dönüş yapıp emek verdiğin için çok ama çok teşekkürederim.
    Ben cevabımı aldım bir huğlu envantere katacağım :)

Videoları izlemiştim fakat tekrar izledim emeğin içinse çok ama çok teşekkürederim.

Samet hocam selamlar, videolarını çok beğendim ve izliyorum. Birşey sormak istiyorum seninin nezlinde diğerlerininde görüşünü merak ediyorum hemde bir can katmış oluruz foruma.

Huğlu benim için özel bir marka pcp ürettiğinde çok memnun olmuştum.
    Fakat şunu kıyas edemedim px4 ve px5 arasındaki fiziksel farklar hariç px4 geldi geçti bir model oldu px5 üzerinde ve zenon üzerinde duruyorlar ama sence px4 neden alınmamalı?

kral puncer auto tüfeğim var evi tüfek mezarlığına çevirmek istemiyorum gönlümde Huğlu marka bir pcp yatıyor px4 hemen alabilirim tipi çok hoşuma gidiyor ama px5 hiç beğenmedim tip olarak fakat araştırmaların yanı sıra sizin gibi bilinçli kullanıcılarında bir önerisini almak istedim. px4 mü px5 mi diye basitleştireyim soruyu =) sizin tercihiniz belli ama neden px5

Herkese selamlar bu siteyi okadar eski zamanlardan biliyorumki Mustafa beyin fxlerş yeni getirdiği zamanlar elde at44 ve bir tanr alternatifi varken tap ediyordum. Sonra burdan bir condor ss aldım sonra hakkını veremiyorum diye satıp ara versemde hobiye hiç çıkmadı aklımdan ve 4 yıl önce bir kral puncher auto aldım şimdi huğulu px4 e tip olarak takıntılı bir şekilde araştırma yapıyorum site çok atıl ama eski günlerini hatırlayınca okadar güzel emek dolu bir siteki scuba şükrü abi antalyadan kadir abi fx gladyatöriyle efsaneydi ne günlerdi eskileri yaad etmiş olduk.