Hercules bulyy 777 önerirmisiniz
Kurtbey25 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İkinci el bölümündeki effecto px5 spor Lamine kundağı alın, kalan parayla ister giriş seviye bir dürbün isterseniz dolum için scuba tüp alın. Tüfeğin regülatörünü 140 bar seviyesine çıkarırsanız, 24-26 Grain solidlerle 200 metreye her atışta isabet sağlarsınız.
Göremedim link atabilşrmisiniz
-
Merhaba, hobidaşlar 30000₺ fiyat bandında uzun mesafe atıcılığı yapabileceğim sizlerden tüfek önerisi istiyorum ithal ya da yerli deneyimlerinize göre beni aydınlatırsanız sevinirim ayrıca ikinci el elinde tüfek olup satmak isteyen arkadaşlar da numara bırakırsa geri dönüş sağlarım.
-
Telefon numaranızı yazabilir misiniz
-
-
İyi günler sayın hobidaşlar, sıfırlama için atış sehbası almak istiyorum elinde olan satmak isteyen varsa talibim.
-
Tel no iletebilirmisiniz
-
Teşekkür ederim
-
Hilal Av Veli abide vardı satılmadıysa.
Stokta göremedim link var mı?
-
Selam, arkadaşlar bu tüfek hakkında bilgisi olan varmı Türkiye'de satışı mevcutmu makine nasıldır bilgilendirme için şimdiden teşekkür ederim.
-
Dolum işlemi Erzurum veya çevre illerde yapan yokmu? Trabzon aktif mi?
-
Merhaba sayın Forum üyeleri, Erzurum'dan aranıza katıldım. Fiyat performans uzak mesafe pcp tüfek tavsiyesi önermenizi istiyorum yerli veya ithal farketmez maksimum bütçe 20 bin.
Elimde olan makineler: Hatsan repex, Hatsan At44 t10
Şimdiden teşekkürler ederim.