1 senedir bende faturalı 2 ay kullanildi sadece kusuru yoktur
Yer düzce
05079827558
3400
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
1 senedir bende faturalı 2 ay kullanildi sadece kusuru yoktur
Yer düzce
05079827558
3400
1 senedir bende sıfır alindi fatura mevcut bulpup pcp tufege gecicem o sebeple satılık ilgilenen yazsin foto atilir hicbir sıkıntısi yok
Fyat 6500
SADECE TÜFEK FİYATI
YER DÜZCE
05079827558
Telefon numaranızı yazabilir misiniz
Yazdim hocam
Numaranızı alabilirmiyim hocam mod125 icin
Yazdim hocam
Evet 10bin Düzce
0 aldım 1 senedir bende pompa jarjorler 2 adet tüfek hepsi on çilek
Varmi bu şekil yapan hâlâ
Elimde mevcut ilginen
At44 long tufegimi satamadim satıp bulpup tufek alıcaktim bende atyi bulpup yapicam hazir kundak bulabilecegim bi yer varmi bilgisi olan
Sordum orsyada elinde yoksa destek vermiyolar
At44 veya bulbos da kullanilan tetikden lazım elinde olan varmı
Hatsandan yedek parça nasıl temin edebilirim bi numara aradim perakende satisimiz yok dediler
At 44 bulpup kundak tasarlicam bilgisi olan
Abilerim at44 tufegime bulpup kundak yapiyorumda e bana dürbünü öne alicam ray lazim acaba hatsanin fluspup modelinde kullanilan dürbün rayi ve tetik mekanizmasi at44 de takilabilirmi ki
Elf s almayi planlıyorum suan at 44 long var saticam çünkü desteksiz atış felanda yapmak istiyorum at cok iyi bi tüfek fakat desytejsiz atmak cok zor elf s hakkinda dusunceleiniz nelerdir
Abilerim sellamalar elimde at44 10 long qe var satıp bulpup tarzi tufek almak istiyodum fakat uzun süredir satamadim bende baktım çok guzel bulpup kundak yapildiğını gördüm bu konuda yardimci olabilcek var deneyimi olan
Yok acilmiyo 90 gün gecmesi gerekiyomuş
Elimdeki pcp tüfeği satmak istiyorum farkli model alicam için nerde yayinlayabilrim bilen ulaşabilirmi
Bu ponpalari uzun soluklu kullanmak icin neler yapmaliyiz isinmamasi için dinlendirerek basiyorum başka yapmamiz gerekn bişey dikkat etmemiz gereken konu varmı