At 44 bulpup kundak tasarlicam bilgisi olan
kerimm tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abilerim at44 tufegime bulpup kundak yapiyorumda e bana dürbünü öne alicam ray lazim acaba hatsanin fluspup modelinde kullanilan dürbün rayi ve tetik mekanizmasi at44 de takilabilirmi ki
-
Elf s almayi planlıyorum suan at 44 long var saticam çünkü desteksiz atış felanda yapmak istiyorum at cok iyi bi tüfek fakat desytejsiz atmak cok zor elf s hakkinda dusunceleiniz nelerdir
-
Abilerim sellamalar elimde at44 10 long qe var satıp bulpup tarzi tufek almak istiyodum fakat uzun süredir satamadim bende baktım çok guzel bulpup kundak yapildiğını gördüm bu konuda yardimci olabilcek var deneyimi olan
-
Yok acilmiyo 90 gün gecmesi gerekiyomuş
-
Elimdeki pcp tüfeği satmak istiyorum farkli model alicam için nerde yayinlayabilrim bilen ulaşabilirmi
-
Bu ponpalari uzun soluklu kullanmak icin neler yapmaliyiz isinmamasi için dinlendirerek basiyorum başka yapmamiz gerekn bişey dikkat etmemiz gereken konu varmı
-
Ben yağı yay diye okumuşum telefondan girdim siteye ondan yanlış görmüşüm sizin bahsettiğiniz yağ değil soğutma sıvısı pompanın ısınmasını biraz azaltıyor bende kullanıyorum
He adam videoda 90 numara yağı doldur diyoduda dedim pompayi bozmyak durdukyere sagolasin abi
-
Evet o kısmını yapiyorum da yukurdan içine döken de var
-
Abim yay değil yağ koyuyolar
-
Takas varmiydi abim at 44 long var elimde
-
Abilerim pcp pompanin içine yag koyma olayı gördüm aslı nedir bileniniz varmı teşekkürler
-
Bazi yerlerde gördüm burda da orneği var e at 44 long tüfeğim var bunun için bulpup kundak arayışındayım kendim denedim yapamadım bilgisi olan ulasirsa sevinirim iyi akşamlar
-
Araniza yeni katıldım güzel ortam sanirim yeni üyeler ilan veremiyo burda