Mod 99 bakın derim mümkünse yaylı olsun. Vortex sistem 2-3 yılda bir servis isteyecektir. Mod99'un kızağı Protector için uyumludur, dampa ayak hassasiyeti vermese de dürbünü bir şekilde korur. Dengeli, şık tüfek. MOD99,95, 87,85 prensip olarak aynı orta sınıf tüfekleri. Magnum tüfek hem dürbün barındırmaz üzerinde, hem kurulumu zordur hem de tepme yüzünden isabetsizdir.
Bir de Mod87qe var. Çok ilginç bir hatsan çünkü namlusu 30cm, lock time çok kısa bu da yaylıda isabete büyük artı. Kendinden moderatöre var, yanak yükseklik ayarı mevcut. Yalnız kızağı sanırım eski tip dovetail.
değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim hocam. mod 99-95e bakmıştım zaten.hatta mod 65ler var yine çok dengeli ve tutulan bir ceviz model. esasında ahşap olmaları nedeniyle hem ağır hem de çizilmelerini vs düşündüğümde biraz da görünüm olarak istemiyordum. mod 87qe yi araştırdığımda dengeli ve güzel bi tüfek olduğunu gördüm ama dediğiniz gibi dürbün yerinde uyum problemi olacak. mod 85 de yine 32 cm namlusu ile isabetli bi model ancak onda da dürbün problemi var. dürbün problemi olmasın dediğimde mod 125 öne çıkıyor sentetik ve şık bir model olarak o da malum magnum sınıfında ağır ve isabetsiz.sanırım fazla ince eleyen sık dokuyan birisiyim, alıp çıkamadım bir tane ![]()