tetikci00 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Mod 99 bakın derim mümkünse yaylı olsun. Vortex sistem 2-3 yılda bir servis isteyecektir. Mod99'un kızağı Protector için uyumludur, dampa ayak hassasiyeti vermese de dürbünü bir şekilde korur. Dengeli, şık tüfek. MOD99,95, 87,85 prensip olarak aynı orta sınıf tüfekleri. Magnum tüfek hem dürbün barındırmaz üzerinde, hem kurulumu zordur hem de tepme yüzünden isabetsizdir.

Bir de Mod87qe var. Çok ilginç bir hatsan çünkü namlusu 30cm, lock time çok kısa bu da yaylıda isabete büyük artı. Kendinden moderatöre var, yanak yükseklik ayarı mevcut. Yalnız kızağı sanırım eski tip dovetail.

değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim hocam. mod 99-95e bakmıştım zaten.hatta mod 65ler var yine çok dengeli ve tutulan bir ceviz model. esasında ahşap olmaları nedeniyle hem ağır hem de çizilmelerini vs düşündüğümde biraz da görünüm olarak istemiyordum. mod 87qe yi araştırdığımda dengeli ve güzel bi tüfek olduğunu gördüm ama dediğiniz gibi dürbün yerinde uyum problemi olacak. mod 85 de yine 32 cm namlusu ile isabetli bi model ancak onda da dürbün problemi var. dürbün problemi olmasın dediğimde mod 125 öne çıkıyor sentetik ve şık bir model olarak o da malum magnum sınıfında ağır ve isabetsiz.sanırım fazla ince eleyen sık dokuyan birisiyim, alıp çıkamadım bir tane ^^

mod 125 büyük ve hantal.. Ama güçlü.. Mod 87 daha hafif isabeti de güzel orta sınıf güçte.. 200w orta sınıf güçte ama alttan kurma olduğundan dolayı çok isabetli. Grupman ve güç olacaksa 200w derim ben. Kısa mesafe 4x32 olur 4x20 çöp. 3-9x40 da baya işinizi görür. 4-12x44 dan daha büyük bir dürbün takmayın. Mutlaka da dampa ayak kullanın. Hatsan protector veya yatagun dampa olur. o zaman baya verimli olur.

hocam mod 85lere dampa ayak protector uyumlu değil. o yüzden ne alabileceğime karar veremedim

Teşekkürler cevaplarınız için arkadaşlar. Geçen haftasonu bir av bayiine gidip görme fırsatım oldu. Mod99 yoktu ama striker edge kundağıyla ağırlığıyla çok hoşuma gitti ve alıp çıktım. Namlu temizliğini yapıp garajın eski camında 15 metreden denedim. Cam eski olmasına rağmen parçalamadan delip geçti. Şahsen bu kadar beklemiyordum:) 20-25 metreden konserve kutularını da çift taraflı delip geçiyor. İsabeti de gayet yerinde. Kıyas yapamayacam ama çok içime sindi striker edge:)

tam olarak senin olduğun noktadayım hocam edge in vortex modeli olmadığı için mod 85 vortexe yakındım ama onda da protector uyumlu olmama sorunu varmış. mod 125 kadar güçlü ve ağır tüfek istemiyordum ama protector uyumlu olmasından ötürü o bana yakın sanki şu an ne almalıyım tavsiye verebilecek arkadadaş var mı

Merhabalar çözüm olarak o pimi yani stoper i aynı ölçülerde tufefin ustundeki deliğe göre yaptiriyorum buradan size sonucu ileteceğim

nedir hocam sonuc, ben tam mod 85 sniper almaya karar vermiştim ki hatsan protector ile uyumlu olmadığını gördüm. mod 125 almak istemiyordum fazla güçlü ve ağır olduğu için var mı bir tavsiyeniz

hocam ben de bu piyasaya yeni gireceğim. turcar alacaktım fakat vortex modelini pek bulamadım. turcar veya 1000s in vortexleri ile mod 85 sniper vortex arasında çok bi fark var mı ben de merak ediyorum. siz ne aldınız? 87 qe modelini iyi diye duydum. tavsiyeleriniz ne olur?