Tabanca geldi yaklaşık 750 pelleti geçti dolum sırasında veya tabanca beklerken oluşan hava kaçırmaproblemi giderilmiş gibi gözüküyor eğer kaçırmaya başlarsa buradan tekrardan düzeltme yaparım tabanca çok hoşuma gitti 8-10 metre arası merkezden merkeze 8mm groupman yaptı tabi atıcı ve taktığım optiğin aşırı kötü olması da bu isabeti yapmasının sebeplerindendir diye düşünüyorum. HN,Spoton,Öztay,Skypellets kullandım aralarında açık ara en kötüsü spoton hem ağır hem isabetsiz parasını haketmeyen bir marka.
HN anlatmama gerek yok harika bir pellet çok nadiren kutunun içinde bozuk mermi bulunabiliyor ama lafını edilecek kadar değil
sky pellet HN den sonraki en isabetlisi Dome ve Flat güzel Point diğer ikisi kadar isabeti iyi değilmiş özellikle 500lü kutusu çok uygun fiyata alınabiliyor
ve buraya yazmadığım 9 farklı pellet ile de atış yaptım gemel olarak hepsinde bir istikrar yakalanıyor
konudan bağımsız ama fx krono aıyorum çevrenizde satmayı düşünen olursa bana yönlendirebilirseniz sevinirim v1 veya v2 farketmiyor veya hilalav daki fiyat bana biraz fazla geldi veli bey indirim yapabilirmi bunun hakkında bilgisi olan vamı
iletişim numaram 05012855735