Hutame tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ben Premiumu ilk alanlardanım. Öyle youtube'a videolar koyacak kadar kapsamlı ve derin inceleme yapacak iddia ve yetenekte değilim ama yine de izlenimlerimi aktarabilirim: İlk denememi fabrika ayarlarıyla 18,13 ile yaptım ve 18.13ü 1030 fps ile attı. Bu güç fazla geldiği için 18,13de yakın mesafede 50 metrede çok iyi grupman yapmadı. Çekiç ayarını düşürüp 860 fps lere getirince grupman 50 kuruş kadar düzeldi. Bu güç varken daha ağır mühimmata karar verdim. Hafta sonu atış grubundaki arkadaşların FX leriyle attıkları 350-400 metre mesafedeki hedefleri ben de 30 grain Engin Sak solid ile vurdum, daha ne isteyeyim. Regülatörün dıştan ayarlanamaması başta benim de canımı sıktı ama atış yaptıkça fabrika ayarının yeterli olduğunu gördüm. Tüp regülatörü de kullandığım için tüpe bağlı olarak kullanıyorum. Kısacası Premium'dan memnunum ve başka bir PCP ile değiştirme ihtiyacı hissetmiyorum.

sendeki 22 kaliibre mi