OmerOski tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Herkese merhaba ve hayırlı forumlar. Huğlu’luyum ve silah meraklısıyım ve havalı silahlar da bu merak alanımın içinde. Tanıştığıma ve tanışacağıma memnun oldum.

    Görseldeki uzun olan 70 namlu mu acaba? Bu büyük tüpe 60 namlu takılırsa namlu ile tüp hemen hemen aynı hizaya gelir.

    Ek Soru: 120 plenum nedir? Normal regülatör plenumundan farkı?

    Pro (700cc) modeli, standart (500cc) olan modellerle aynı namlu boyuna sahip yani 60cm. Pro modelin namlusunun daha uzun görünmesinin nedeni ceket içinde dahili moderatör bulunması. Standart modelde yok. Sitedeki teknik özellik tablolarında pro modelin moderatör farkını görebilirsiniz.

    Plenum konusunda ise hem standart hem de pro olan modeller aynı hacimde plenuma sahip (100cc). Standlarda ilk sergilenen modellerde ise pro modelin plenum hacmi 120cc olarak daha yüksekti.