yatagundaki nikko 10-50-60 elindeki dürbünden sonra anca keser.
kafasi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sabah niye gelmediğimi anladınız herhalde

8 yaşından beri ateşli silah kullanıp ,12 yaşından bu yana profesyonel olarak ateşli silah kullanıyorum. tetiğin arkasındaki parmak , beyin hedefe kilitlendiğinde o tetiği ezmek için korkunç bir istek duyacaktır. ister havalı ister ateşli olsun. amaç hedefi vurmaktır. beyin buna odaklandığında ve koordinasyon sağlandığında parmağa çok az sayıda insan söz geçirebilir. özellikle ateşli silahta.
işte av kazaları da bu yüzden olur. kişi hayvana öyle bir tutku ve aşkla kilitlenmiştirki , öyle bir konsantrasyon vardır ki arpacık ,hayvan ve başka bir avcı aynı düzleme geldiğinde gözler bir anlığına diğer kişiyide görür ama hedef hayvandır .algıda seçicilik . ve tetik çekilir . hayvan vurulur veya kaçar ama en arkada olan veya araya giren diğer şahıs ın kaçma şansı yoktur.
bizim yukarıda atış alanında aramız en fazla 3 veya 4 metre civarında ve herhangi bir şekilde o mesafelerde meydana gelebilecek bir kazada attığımız 28 gr fişeğin tahribatı korkunç olacaktır.
-
yeni mekan şart. bu kadar kalabalık ta her an bir kaza yaşayabiliriz. çamlıktada dün rekor katılımcı vardı.silah sayısı ...
tolga 1
rıfat 2
kadir 1
başar 1
kamuran 1
yeni arkadaşlar 1toplamda 7 ateşli silah vardı. sayı artınca ben silah getirmemeye başlamıştım zaten. elle plak atma metoduyla atılan plak sürekli farklı yönlere gittiğinden eli silahlı en az 4 kişi her seferinde farklı yönlere dönüp ateş etmeye başlıyorlar . yanlış anlaşılmasın attığımız fişek sayısı ve deneyim olarak çok gerilerde olduğumuzdan bu kadar silah sayısı ile her an bir kaza yaşamamız kaçınılmaz görünmekte. en kötü tarafıda ateşli silahla meydana gelebilecek bir kazada ise sonuçlar çok üzücü boyutlarda olacaktır.
uçsuz bucaksız bir avlakta bile 10 kişinin üzerinde beraber avlanmak yasaktır.
-
bence işin en güzel tarafı bugün benim ilk kez gördüğüm bir çok arkadaş değişik silahlar görüp kullanma şansına sahip oldu ki bunun bedeli olamaz. yarın öbür gün silah almaya karar verdiklerinde kendi deneyimlerinide göz önünde bulundurabilecekler.

mesela ben ateşli silahtan anlamam başarın safiyle ,tolganın ata sıyla ,rıfat abinin armsanıyla atış yapma fırsatı buldum. ve kararımı açıklıyorum 36 cal tek kırma

-
SİZ okulunuzu bitirin askerliğinizi yapıp kendi paranızı kazanınca bende o zamana kadar grupmanı tamamlarım o zaman verirsiniz parasını.
-
ben vazgeçtim artık.
bence dünyadaki en iyi pcp hatsan at44.ömürlük silah .namlusuda lothar walther hemde en orjinalinden.35-40 stabil atış garantisi.servisi çok iyi .ama gerekde yok servise.ustalık ve üstün firma kültürünün birleştiği son nokta.300 metrede 1 ytl grupman yapamıyana parası iade.1000 fps .regülatörlü gibi .zaten düşük tüp hacminin sebebi de bu yüzden .hw 100 gibi yani. alın,aldırın,tavsiye edin...
bayinizden ısrarla isteyiniz......
umarım ruhlar ve gönüller e bir parça serinlik gelmiştir.
-
muhammed bey;
sizin şahsınızla veya at44 kullanıcılarıyla ne benim nede forumdaki diğer insanların herhangi bir sorunu veya sıkıntısı olduğunu sanmıyorum.kaldiki siz beni bende sizi tanımıyorum. bu yazıyı yazanın 200 kilo civarında 60 yaşında bir bayan olma ihtimali veya hayatında hiç silah görmemiş olma ihtimalide var. adı üstünde sanal ortam. o yüzden lütfen kişisel düşünmeyin.
şimdi burda şahin yağ yakıyor denildiğinde eğer sizin şahininiz varsa . yok olmaz insanın malına hakaret etmeyin mi denilecek.yoksa ya evet şahinin böyle sıkıntıları var mı denicek. burada deneyimli insanların hep söylemeye çalıştığı şeyde bu zaten. kimse durup dururken hatsan ne kadar kötüdür diye konu başlığı açmıyor ki. emin olunki kimsenin herhangi bir marka bağımlılığı yok. aldıkları yabancı silahları da bu forumda savunsunlar ,at 44 ü de yerden yere vursunlar diye bedava elde etmediler. silahın gücüne tipine laf edildiğini ben hiç duymadım. kimsenin ne sizinle nede evinizde duran atış yaptığınız silahla bir sıkıntısı yok.
genel olarak tecrübe edilmiş ve yaşanılmışlıklar sebebiyle at44 e karşı bir tavır varmıdır??? evet vardır.
2 saat önce 300 barlık tüpüme taktım hatsan scuba dolum aparatını. ne oldu ??? boyu kısa geldi ,ne yaptık arkasına kalın bir o-ring koyduk problem çözüldü. o-ring nerde benim evime 40 km uzakta , kaç para 25 kuruş.
fx dolum aparatını taktığınızda ne oluyor hangi tüpe takarsanız takın cuk diye yerine oturuyor. ben şimdi 30 derece sıcakta 40 km git 40 da gel sadece bir o-ring için hatsana ne söylesem az...
peki bunun sizin silahınızla bir ilgisi varmı yok....
-
-
xccc arkadaşımız haliyle kendi malını övme ve savunma durumuna geçmiş. bundan 15 gün önce ta2mtf arkadaşımızın yaptığı gibi.
ya nesi bu kadar karmaşık onu anlamıyorum. aynı işi yapsa ,sorunda çıkarmasa gidip 2-3 bin lira para verip yabancı silah niye alayım.alırım at44 ü ohh mis gibi esirgemeden kullanırım.yok çizildi yok ıslandı diyede dert etmem. ben 2 tane hatsan aldım ilki long ,ikinciside wx10 . long 30 veya 40 atış sonra arızalandı .1 hafta sonra wx10 aldım vay vay vay bir hafta sonra yok bilmemne vidası yüzünden peletler 10 metrede yere düşmeye başladı. ya şimdi ben silah ustasımıyım sürekli arızalanınca söküp yapıcam.yada çok mu zenginim 5 tane silahım varda aman arızalansın gönderirim servise diğerleriyle oynarım diyebileyim.
kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş. bu arada xccc arkadaşımız forumu biraz araştırırsa buradaki fx,airarms,hw100 gibi silah sahiplerinin ilk silahları genelde at44 dür. ağızları yandıkları için değiştirmişlerdir.
-
erken gidip yeni yerde siluet yarışması yapalım. zaten orda masa falan yok anca o yapılır .önce ps den demir sehpaları almak lazım.
-
Sir, yes sir
kardeş abimiz komutan şakası yok .
-
Alper düşmanarın çoğalıyor bak bu arada
ben yeni üyelerden sayılırım.ankara team de ne bir çekememezlik ,ne bir hasetlik , ne de bir düşmanlık olacağı aklıma bile gelmez.
ha rıfat abi beni vurur 18 gr peletle o ayrı. bunu düşmanlıktan saymam.rıfat abimdir vurur der sineye çekerim

-
eee artık Mustafa Bey de bi ankaraya gelsede ateşli havalı, üstünede ps de bahçede soğuk bişeyler içsek
hem belki rıfat abinin gazabından da korur

-
-
valla rıfat abiyi tanıyosun herşeyi vurabilir....

-
TSO-90 Manuel Trap makinesı Fiyatı : 1600.tl+kdv
Saygılarımla
Hasan Köseoğlu
valla tolga gördüğün gibi sıfırı biraz tuzluca. ikinci elini arıyorum haber bıraktım bikaç yere haber bekliyorum
-
hatta saati biraz daha erkene alıp erken kaçmak daha mantıklı gibi.. mi?????
-
ne olur hızlıca bir müsabaka yapalım güneş bayıltıyo sonra. zaten kişi sayısı sebebiyle en mantıklısı minik domuzcuklar ve tavuklar gibi görünüyor.
-
gerçekten ya bülenth abi nerde?
-
ankara team in kıdemli üyelerinden hem exta masa (lar) hemde gölge ile ilgili öneriler ve yönlendirmeler beklenmektedir.....