valla o güneşin altında ya 2 yada 3 şarjör anca attım sonra baydı. iyiki komutanımız geldide susturucusunu çıkarıp patlata patlata ayarsız,arıza,aykırı daystate le oynadımda güneşi biraz unuttum.
kafasi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ellerinize sağlık. ailecek piknik kıvamında ..allah muhabbetinizi bozmasın.
ormanda ateş yakıp sac üstü valla süper. aman ne olur şişelere dikkat orman yangını ateşten değil şişelerden çıkıyor.
-
-
gözetmen olarak gelicem sınava ona göre acımam alırım kağıdını
-
ee o zaman şimdiden yarın için bir müsabaka belirleyelimde ona göre hazırlık yapıcam

-
Helal olsun hatsan . bravo valla ülkeye girdi sağlıyor. bide bize sattıkları silahları az girdirseler .....
-
başar ve erdinç tede potansiyel görüyorum ama sesleri çıkmıyor

-
pompalı tüfek önerisinden gelen konuya bu son mesajımdır.
m.ender kardeşimiz belliki bu markadan çok etkilenmiş.benim yorumlarım ile ilgili olarak ben bu markanın otomatik silahları kötü demedim.öyle olsaydı 8 yaşından beri kullandığım sayısız marka silah ve tecrübeye göre bu silahı almazdım.hatta gayet yakışıklı bir silahtır.kesninlikle az parça az sorun mantığıyla yapılmıştır ve doğrudurda.bir süperpoze veya çifte veya pompalı nasıl çalışıyorsa aynı çalışır yani fişeğin içinde ne kadar gaz ,yanıcı madde,partikül , vs varsa hepsi namludan dışarı çıkma hareketi göstererek patlama gerçekleşir.herhangi bir güç kaybı da yaşanmaz.
sistemin tek tutarsız yani döner kafalı bolt başlığıdır.çünkü her atıştan sonra bolt başlığı dönerek kepçeden gelen fişeği namluya itip kapanması gerekir.işte sorunda burda başlar .bolt el kundağında herhangi bir mekanizmaya bağlı olmadığından o kadar yumuşaktırki küçük bir sarsıntıda bolt hareket dönme hareketi yapmaya çalışır.dolayısıyla bolt tam fişeğin arkasına oturmuşken yerinden oynar . ve tetiğe bastığınızda ortaya şu sonuç çıkar FAMOUS BENELLI CLICK . yani işin özü tüfek kötü değil hassastır dikkatli kullanmak gerekir sürekli kontrol etmek gerekir boltu. kış avlarında kalın giyindiğinizde tüfek omzunuza her seferinde tam oturmaz bazen yarısı kolunuza dayalı bile atış yapabilirsiniz ( eblemis öyle yapar) .işte bu durumdada tüfek 2. fişeği şarj etmez çünkü kinetik enerji tam olarak kendini kuramaz bu durumda.
işte yukarıda yazdığım bu tarz olaylar bu silahı benim av ve atış tarzıma uygun bir silah olmaktan çıkarır. söylediklerimin özü budur ben sadece kendi tecrübelerimi ve çevremde gördüklerimi paylaşabilirim.
vayyy bu şöyle süpermiş bu böyle şahaneymiş gibi bir şey diyemem bir dünya markası için. porsche cayman inanılmaz bir arabadır değilmi??? evet öyle dün bindim ömrümde ilk defa ama en kötü tarafı neydi biliyormusunuz??
biz 3 kişiydik ve kucağımda oturan arkadaşta çok ağır geldi.
-
yivli alanlarını geçtimde. kapalı trap-skeet poligonu var
-
nighthawk ve eblemis te gelirse adam başı 100 lira bile olmıyacak
-
şimdi listeyi baştan toparlarsak
1-ben
2-kyucel
3-mataracı
4-marlon
5-erkutvarmı arttıran???
-
abi öyle abartı değil bagajda gider gelir rahatlıkla.
-
abi hiç gerek yok aynı ...ok hepsi. bu benim dedğim alet zırh gibi.yıllarca ben gördüm zaten onbinlerce plak attı hepsi.
bir sefer alalım diyorum kişi başı maliyet ekstra 50 lira daha olsun ama tam olsun
-
evet yokmu gelen kalkıyor
-
önce malın ortaklarını belirleyelimde taşıma işini bi şekilde konuşuruz
-
yatagun moderatör denedik ankarada valla şıp diye oldu. o gürleyen long kediye döndü
-
yani sen tamam diyosan abi , benle beraber 2 kişi olduk şimdiden
-
ateşliye gönül veren veya verecek ankara team üyeleri için ön talep toplama amacıyla konuyu açıyorum.
hepimizin ortak katkısıyla 600-700 lira civarında olan tam profesyonel trap makinası saatte 100 km ye varan hızlarda plak atabilmekte.sayımız arttıkça kişi başı maliyette düşecektir.
bir kere alalım bozulmayan hemde sağlam tam alalım diyorum.
-
ben diyodum sana m1014 diye. m3 de takılma sıkıntısı yaratırsa diye hemen pompalı moda almak için çift sistemdir.
-