abi bitane kinetik benelli var elimde içim eriyo ona ya depodan bile çıkarmıyoruz çizilmesin diye
kafasi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
armsan güzel silah....ama ata anlatılmaz yaşanır

-
hey yavrum beee. yiğit ölür şan kalır at ölür meydan kalır......................
güzel kardeşim o ben değilim
-
-
tüpe de iyi geliyo diyorlar . 350 kuruş yakıyomuş.
-
ben katılamıycam hafta sonu sizlere iyi atışlar iyi eğlenceler...
-
erdinç vuramıcam diye endişeleniyosan önemli değil amatörce yapıyoruz zaten organizasyonu

bende atmıyacağım hakemlik yapacağım
-
aslında yeni bir konu başlığı açılmalı bunla ilgili olarak
evli erkeğin silah merakı ve evi idare etme teknikleri

-
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır
kesinlikle katılıyorum Mustafa Bey;
daha bunlar başlangıç hevesleri. henüz evden tepkiler gelmeye başlamaz , evdeki ejdarha sessizce bekler zamanını. bu arada erkek ağzının suyu aka aka oraya buraya kurşun yağdırmaktadır. haliylede bütün gücüyle yatırımlarına devam eden erkeğimiz evdeki sessizliğin anlayış,uyum ve karşılıklı saygı çerçevesinde olduğunu düşünmektedir.. veee öyle bir an gelirki ejdarhamız artık burnundan buharlar çıkarmaya başlar ama yinede temkinlidir ve doğru zamanı bekler ve işte o zaman geldiğinde tüm gücü ve kudretiyle ağzından alevler çıkmaya başlar ve bugüne kadar erkeğimizin bilmediği bir dil olan çince konuşmaya başlar .
çözüm : çince konuşulmaya başlandığı anda kesinlikle yetersiz çince bilginizle cevap vermeyin. bırakın alevler biraz yatışsın , bu sırada ortalıkta varsa hobilerinizle ( döküntülerimiz) ilgili ne varsa hemen kaldıralımki yeni bir çince diyaloğa konu olmasın. ardından hızlıca yakın bir arkadaşa ( onaylı gruptan) sms atılarak ''beni ara'' denir. arayan arkadaş ne söylerse söylesin siz kurguladığınız senaryoyu oynayın. ( toplantı, karakol,cüzdan kaybı,trafik kazası vs) ve daha sonra arkadaşınızla beraber tabiki eve haber vererek birlikte eve geri dönün. ha bu arada eliniz boş dönmeyin (çiçek,pasta,dondurma, mevsimine göre meyve )

-
galiba abi ama demirin kilosu orda 60.000 dolar falan herhalde

-
abi 3000 eu ya sadece tükiyeden giden ceviz kundağını veriyorlar...
-
[Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/100622/y8xfr2bu.jpg]
olmadı bunuda evrene getiririm. önce evi satmam lazım tabii bunlardan birini almam için
New Beretta SO10 EELL 20ga 28" Field Gun. Pinless Sidelock Action with hidden locks. Engraved in the 8F1 Engraving pattern with deep and detailed scroll and life like game scene engraving. This engraving pattern is in the finest class of engraving the Beretta artisans offer. The SO10 is a very limited production gun (less than 15 per year). It is the finest example of Beretta gunmaking.
Stock: # Price: $190,000.00 -
[Resim Engellendi: http://s7.directupload.net/images/100622/s3qn5vfq.jpg]
ben katılmıycam yarışmaya ama katılsaydım bu silahla gelirdim....
CHOKES fix chokes
QUALITY STOCK Exhibition Turkish walnut quality 5 -
nüfus cüzdanıyla yapılacak olan kayıtlarımız tamamiyle ciddi elemelerle katılımcılar belirlenicektir.
örnek: ismi ERDİNÇ olanlar atış sahasına alınmayacaklardır

-
Sen ilk görüşmede benden nasıl kurtulacağını düşün bence...
moderatör arkadaşlar uyuyormu ???? tehdit var hemde hayati

-
istanbul dan bizleri kabul ettiginizde sizlerle yarışmak isterim
ne demek kabul etmek , tabiki ....
biz birinciyi bi yaparsak tüm engellemelere rağmen (cmblc) bizlerde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
-
yönetici arkadaşlar cem bey sizlere emanet

evren sana diyorum aloooo
-
Len Alper, forumu kapkara ettiniz ha... Olm bu forumun adı (belki unutmuşsundur diye söylüyorum) AIRGUNTurk, AIRGUN... Ne demek AIRGUN; Havalı Silah... De hadin gidin tabancatufek.com'a len... Hadee...
ya ben artık ne diyeyim size bilemiyorum cmblc bey.burda tüm iyi niyetimle öncelikle ankara team üyelerini sonrasında da tüm forumu zehirleyip ,sizler zehirli zehirli dolaşırken ben aradan sıyrılmayı düşünüyorum.
ne yapsınlar bu arkadaşlar gidip başka yerlerde uğraşacaklarına benim kanatlarımın altında güneşin kavurucu sıcağından korunup , güven içinde keyifle nefislerini köreltmeye çalışmalarına böyle tepki vermenizde hem üzücü hemde düşündürücü. ( şu an ben düşünüyorum mesala)
ödülleri de açıklıyorum
1.ye 1 kutu pellet
2.ye 2 kutu pellet
3.ye 3 kutu pellet -
Yeni aldığımız profesyonel trap makinasıyla yanlızca ankara team üyelerine özel yarışma......
öneri ve fikirler doğrultusunda kurallar ve katılım şartları belirlenicektir...
-
eblemis e sevgilerimle..................