bberksan adlı kullanıcının mesajları

    arkadaslar mod125 tufegimi yere dusurdum ve namluda gozle gorulur bir egilme meynana geldi? ne yapabilirim? hatsana kargo ile gondersem yaptırabilirmiyim? takriben kaca mal olur? gonddermek icin fatura ibraz etmek gerekiyormu? bu konuda bilgi veya tecrubesi olan bir arkadas yardım ederse memnun olurum.
    sevgiler
    bulent berksan

    4.5 mm lik gasram li hw90 ım , 5.5 mm lik azgın mod125 imden az tepmiyor. yanlış anlaşılmasın iki tüfeğimi de cok seviyorum ama gas ram yada vortex ne ise yarar ben anlayamadım???
    tepmeyen tufek diana mod54-56 dır bana gore...

    arkadaslar
    mod48-52-54-56 arasındaki farkları cozemiyorum. hepsi yandan kurmalı tepmeyi cok azaltan birer mekanizamaya sahip degilmi? aralarında guc farkları da var ama atla deve degil. arastırdım ama bulamadım aralarındaki baska farklar nelerddir acaba

    bende bi 6.35 500 ve bir de recluse var
    sarjörden mermi düşme hariç (500) bahsettiginiz gibi bi sorun yasamadım. tufeklerimden birinde gostergede catlak var ama hangisi hatirlamiyorum belki ar6 belki de bunlardan biri ama ciddi bir sorun degil.
    buyutecle incelemedim sokmedim takmadım Ama hala elime alınca wayy be diyesim geliyor. tufekleri gorenlerde resmen ereksiyon oluyorlar. bir tufek bundan daha guzel nasil olabilir ben gercekten bilmiyorum.

    tabiiki 500 de kim kaybetmis de sen bulucan
    ayrıca aradaki fark 100 fps degil oyle olsa %50 daha guclu olmazdı
    ayni agirlikta peletlerde bakarsan farkın ccok daha fazla oldugunu gorursun
    ben bi yerlere ne hizla attigimi yazmistim 19 grain 1300 fps diye hatirliyorum

    arkadaslar 10 m dedigimizde bu hedefle neyin arasindaki mesafe?
    a- arpacık (namlunn ucu)
    b- atıcının gözü yada gez
    c- atıcının ayaklarının merkezi

    Arkadaslar
    30 yili gecti ilk tukami aldigim. 2005'lerde PCP'lerle tanistim. HW100 hayranligim hala devaö eder. 2008'de hatsan'in PCP kampanyasina direk yazildim ve inanilmaz bi fiyhata muhtesem bi tufek aldim. Bu kadar senedir kullaniyorum daha bir kez oring degistirmedim daha bir kez tamire filan gondermedim daha bir kez namlusuna harbi cekmedim. Bir kac kez kundag, sokup setiskur'la surat olcumu yaptim. Bir de zaman zaman sokup taktigim regulatorlu tupu var . Yani nerede ise hic bir mudahalem olmadi. AT44'um haricinde AR6 , Sumatra500 , Sumatra Recluse 'lerim var. Ayrica HW90 , Mod125 tufeklerim var. AMA GERCEKTEN EN SEVDİGİM TUFEGİM BU AT44 . Aşığım resmen. Allah nasip edersen cocuklarima hatira birakmak istiyorum.


    Asagidaki 2 grupman denemem var. Regulatorlu tup'le degil standart tupu ile. Biliyorum mesafe kisa ama bana cok cok iyi gibi geldi. Ne dersiniz?
    Bu arada gamo sehpa'da tufegi sabitleyip de yaptim atisi. Amacim olmayan ustaligimi sergilemek degil tufegime olan hayranligimi ve askimi sizlerde paylasmak. BU ne guzel tufekdir arkadaslar yaaa. Peletler JSP 18.4 grain


    [Resim Engellendi: http://i649.photobucket.com/albums/uu217/bberksan/Atis1_zpsc4730186.jpg]


    [Resim Engellendi: http://i649.photobucket.com/albums/uu217/bberksan/Atis2_zps95d1aae9.jpg]

    ok ile cok ızun mesafelere isabetli ve yıkıcı atışlar yapılabildiğini biliyordum ama hareketli hedefe anlık atışlar .... tek kelime ile inanılmaz

    bilgilendirme icin tesekkurler
    o zaman laseri yukarı takabilsem sorun yasamayacaktim yada laser asagida olursa bu sorun tum silahlarda kesin yasanir oylemi?
    atesli silahlarda da laser takma yeri asagida goruyorum hep bi ise yaramayqcqk laser takılsa oylemi!