peki daystateleri türkiyeye kim getiriyor
ilgili bir site adresi vermeniz mümkün mü
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
peki daystateleri türkiyeye kim getiriyor
ilgili bir site adresi vermeniz mümkün mü
[quote='El_Cesed','index.php?page=Thread&postID=161394#post161394']250 AVLANMA HARCI VE MALİYE.
6000 TL TÜFEK.
2400 TL DÜRBÜN.
500 TL DÜRBÜN AYAĞI.
750 TL MERMİ.
3500 TL RUHSAT HARCI VE DİĞER MASRAFLAR.
13400 TL YANİ YAKLAŞIK 8900 DOLAR. quote]
abari... hobimizin kıymetini bilelim ve onu tehlikeye atabilecek hareketlerden kaçınalım ki elimizden kaçıp gitmesin.
evet benim de her gün daha fazla hayallerime giriyor steyr...
acaba biraz hazır bilgi almamız mümkün mü
sanırım tek satıcı atak
karta taksit yapıyorlar mı
sitelerindeki fiyatlar pazarlığa açık mı
servis, parça, garanti destekleri nasıl
lg 110 modelin hangi alt modellerini alabiliyoruz, aradaki farklar nedir
4.5mm kalibresi hakkında bilginiz var mı, yani 5.5 ile boy ölçüşebilir mi acaba
teşekkürler
çok yakışıklı silah, güle güle kullanın
almanya fiyatı ile yurdum fiyatı arasındaki makas ne durumda acaba
sipariş üzerine mi geliyor
Weihrauch HW 57, HW 77 ve HW 97...
burada trakon arkadaş ithal weihrauch silahlarda kalite kontrol problemi olduğundan söz etmişti, ben de bunun üzerine almaktan vazcaymıştım...
https://www.yatagun.com.tr/detay.asp?AirA…_FT=&ID=976
bu tüfeğin dipçiği de ayarlı tipten
http://www.air-arms.co.uk/PDF/MPR%20iss1.pdf
silahın klavuzu
parça numaraları ile sipariş edebilirsin
şimdi hans weihrauch amcadan yanıt aldım hw57 ile ilgili
namlu hızı 250m/s, kullanılan pellet 0.47 gram imiş
formüllere koyuyorum ve silahın gücü 10.95 fpe olarak bulunuyor...
Haznesi iki fişek alacak şekilde sınırlandırılmamış, otomatik, yarı otomatik pompalı vb yivsiz av tüfekler ile havalı tüfek ve tabancalar,
"Haznesi iki fişek alacak şekilde sınırlandırılmamış, otomatik, yarı otomatik pompalı vb yivsiz av tüfekler ile her türlü havalı tüfek ve tabancalar,"
deselermiş sanki daha anlaşılır olacakmış.
sanki bu haliyle "Haznesi iki fişek alacak şekilde sınırlandırılmamış (, otomatik, yarı otomatik pompalı vb yivsiz av tüfekler ile) havalı tüfek ve tabancalar," gibi de algılanabilir kanımca.
sağol trakon, güzel uyarılar. soğuttun beni bu sevdadan. zaten başıma iş almaya gerek yok, şimdi en iyisi mi pompa bakayım ben...
vallahi bu sekmenin yalancısıyım
oricinal s510 tüpü 520mm uzunluktaymış.
twice'da ise 2 adet s510 karbin tüpü varmış 300mm uzunluğunda
eğer bu tüplerin çapları filan aynıysa oricinalinde 52cm tüp var demek, çiftesinde ise 60cm
yani bu hesapla iki katı atış yapılabilmesi mümkün görünmüyor
ama çiftenin tüpleri farklı çapta ise durum değişir doğal olarak, veya işin içinde başka bir numara da olabilir bittabii...
vallahi önceleri bu güçte bir havalı sadece av amaçlı kullanılabilir diye sakıncalarım vardı ama yeni sumatra sahiplerini böyle mutlu mesut görünce içim biraz rahatladı.
hem belki de ses nedeniyle ilk avdan sonra etrafta hayvan filan kalmaz vuracak; sağır olanlar hariç tabii ki...
hobi konusuna gelince, reşadiyede sanırım bir de rc araç parkuru varmış; bir taşla iki bullseye yani
aslında diğer bir alternatif de bir pompa edinmek.
pcp'nin nimetlerinden sonra yaylı belki bünyede allerji filan yapar neme lazım...
benimde ilgimi hep hw57 çekiyor fakat yakından görme kullanma şansım olmadı kilo olarak 77-97 göre neredeyse 1 kilo hafif tek kafama takılan pelet yükleme sistemi sorun çıkarırmı birde hw 90 daki gibi isabet sorunu varmı bu silahı kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını almak isterim saygılarımla
evet aynen benim de düşüncelerim böyle. bir kg oldukça önemli bir ağırlık avantajı gibi. fiyat da bir avantaj...
umarım 57 kullanan biri çıkar da bizi bilgilendirir...
yorumlar için teşekkürler
havasız günler için bir adet yaylı tüfek düşünmekteyim.
4.5m kalibre olsun, namludan kırma olmasın, fazla da güçlü olmasına gerek yok,
amacım 40 metreye kadar 25mm ve 40mm çaplı metal hedeflerle oyalanmak, grupman hassasiyeti gerekli değil
başlıktaki silahları kesiyorum ama bunların sadece namlu çıkış hızları var; 250m/s ve 290m/s
acaba bu ölçümlerde kullanılan pellet ağırlığı nedir, veya kısaca bu üç yaylının güçlerini bilen arkadaşlar paylaşır mı benimle
almanyaya yazdım ama henüz cevap yok, belki de beni türkiye distribütörlerine yönlendirdiler
aa prosport ta düşündüm önceleri ama hem kalibresi büyük, hem de fiyat benim için fazla geldi...
ben de 4.5mm 12 fpe pcp tüfeğimde 3 farklı ağırlıkta pellet kullanmaktayım; 7,33 g - 8,44 g - 10,34 g
silahımı 17 yarda sıfırladım, en hafif pellet ile
ayarlarda başka bir değişiklik yapmadan daha ağır pelletler kullanınca durumum ne olur diye merak ettim, ne kadar aşağı-yukarı vurur diye, chairgun pro kullanarak
işin içinden tam çıkamadım, hawke yazdım yardım için
sağolsun chairgun destek dave arkadaşım yardımcı oldu
durum şu (ilk gelen yanıta göre) :
programda 4 tab var, #1-4
her tab'a bir pellet için 17 yard sıfırlama değerleri giriyorsun (chrono olmadığı için hızları eşit enerji ile hesaplatıyorum)
zurnanın zort ettiği yer
configure - compare mode diyorsun
kıyaslama yapmak istediğin tablerin yanındaki kutucukları işaretliyorsun ve
same angle seçeneğini işaretliyorsun
işte sana üç farklı pellet ağırlığı için sapma grafiği
süper yahu...
"tornado" da hangi model yahu, bilen var mı
PCP'lerin 400 yıllık bir geçmişi olduğunu belirtmek istedim
tevekkeli adamlar 35 yaşı zor görüyorlarmış o zamanlar. ha babam pompa, ha babam pompa kalp erken iflas ediyormuş demek...
acaba tüpler aliminyum olunca çapları çok büyür mü
zamanında aliminyum dalış tüpleri çeliklere oranla neredeyse %50 daha büyüktü, bu benim dediğim 30 yıl evvelki durum
belki yeni alaşımlar çıkmıştır bu arada da mukavemet çeliğe yaklaşmıştır kim bilir