acaba yarın kaçta ikea otoparkında olmalıyım ki bir bilenin peşine takılayım?
hobidolap tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben de t12 tavsiye etmiştim ama "t12 ne alaka" dedi 15 yaşındaki çocuk...
-
-
hayırlı olsun. bu marka havalı silahları hiç tanımıyorum. acaba elinizdeki aa s410 silahtan üstünlükleri nelerdir, veya kullanım amacı farklı mıdır?
-
ağırlık 4 kiloya yakın gözüküyor. acaba bu dürbün dahil ağırlık mı?
fiyata dürbün ve ayak dahil mi?
-
sen en iyisi mi uyutma seçeneğini unut. sonra gözüne uyku girmez, pişman olursun...
allah her canlının rıskını verir sen merak etme...
benim 2 kör kedim var, biri 5 yaşında yılanı kelebeği kaçırmaz, göreni ile hiç farkı yok
öbürü 2 aylık gözlerinde perde var biraz büyüsün ameliyat olacak
şu anda ailenin maskotu kerata, öbürü ablalık yapıyor
durum bu, benden söylemesi bir daha düşün geç olmadan vazgeç
-
bizde satılmıyor ama olsun, bu sabah keşfettim bu videoyu, paylaşayım dedim.
fx abd distribütörü airguns of arizona hazırlamış ve sunmuş;
http://www.airgunsofarizona.com/Vids/ShowcaseFXCyclone.htm
yine aynı sitede yeni Independence pompası üzerinde pcp tüfeğin de ilk deneme yazısı var;
http://www.airgunsofarizona.com/blog/2010/06/independence-day.html
sanırım bu bölümü sadece fx fan club üyeleri görebiliyor. fx sahibi olmayan üyeler de görebilse belki onlar da tez zamanda kulübümüzün üyesi olacaklar. bu nedenle daha uygun bir yere taşınırsa herkes paylaşabilir. ben tekrar olmasın diye başka bir yerde giriş yapmayacağım.
zaten şahsi görüşüm bu özel fan grubu ayrımının gereksiz olduğu. en azından herkes görebilmeli, belki sadece grup üyeleri yazabilmeli derim...
belki ileride aa edinmek istiyorum ve bu nedenle şimdiden detaylı bilgi edinmek hakkım değil mi diye düşünmekteyim...
-
bence de. pcp dünyası çok farklı...
-
abi izmirden tıs yok, ben yakında gelecem buralardan oralara, o zaman görüşürüz. ben de yeni üyeyim...
-
akhisar hanımın memleketi, selamlar...
yakında izmire taşınma procemiz var da şimdiden sorayım dedim;
sizin oralarda 300 bar tüp dolduran yerler nereleri, bilgi alabilir miyim
teşekkürler izmir
-
abi ben t12ye cımbızla tek pellet sokmakta zorlanıyorum, o koca kalemi o ufacık yere nasıl denk getirecen de dolum yapacan hiç anlamadım !!!
(maksat olası t12 müşterisini kaçırmak)
-
Yazları yaylaya gidip gelmek için kullandığım 1990 model Yamaha XT 350tevekkeli değil kanım kaynamış. o yıllarda kardeşimde de vardı siyahından, ama benim altımda paralandı sayılır. sonra tenere'ye geçti, motor çok ağır ve yüksek olduğu için yemedi, ona pek bulaşamadım...
benim için ideal motor denebilir xt 350 için.
-
abi arkadaki motor ne, lastiklerine hasta oldum...
-
-
abi sen öncelikle nazlıyı kısırlaştıracan, bebelere de çok isteyen ve iyi bakacağını bildiğin biri çıkmazsa babalığını yapacan, sonra da vakitleri gelince onları da kısırlaştıracan başına başka sürpriz almadan.
torun sevgisi gibi yok benden söylemesi ...
hanım malımız olan evde 2 anne ve 5 yavru bakıyor şu an, yavrular palazlanana kadar
evi bu nedenle kiraya veremiyoruz, bu arada biz kirada oturuyoruz
velhasıl bu işler bayağı bir fedakarlık işi, zaten bizden iyi biliyorsundur
yavruları benden bir mıncıkla
-
-
fx silahınıza tüpten dolum yapmak için şu ara parçasına gerek var;
https://www.yatagun.com.tr/detay.asp?FX_airguns_Dolum_Aparatı=&ID=342
mustafa abi buna bir de ücretsiz kısıtlayıcı ekliyor, böylece 2 tüp arası akan havanın debisi azalıyor ve dolum korkulu rüya olmaktan çıkıyor.
200 bar tüpün bir anlamı yok, silaha 210 bar basmak gerekiyor. her halükarda 300 bar kullanım basınçlı bir tüp alacaksınız zaten.
-
ankaralı arkadaşların "karanlık taraf" dediği de ne ola ki?
ben bi pink floyd ayın karanlık tarafını biliyom...
-
lütfen elden ele dolaştıralım, fazla alıkoymayalım sırada bekleyen var
çok güsel olmuş, tebrikler...
-
henüz gelmedi ama ya gelirse diye. malum stokta yok yenisi. bir de benimkine ilk pellet zor giriyor. hassas bir yapısı var gibi, kırılır kaybolur filan.
şimdiden alternatifleri değerlendiriyorum