Evet pelletler ilk gelen numunelere göre gayet başarılı hem 4,5 hem de 5,5 luk numuneler geldi. Sanırım kutuya karışmış 4 adet de solid var ama onlar için başarılı diyemeyeceğim. Genel görünüm olarak kullanılan malzeme gayet güzel elinize sıvanmıyor, pelet başlarında kalıp izi yok etekleri biraz kalın ama dediğim gibi genel görüntü başarılı. Bir aksilik olmaz ise C.ertesi günü gerekli incelemeleri yapacağız camiamıza hayırlı olsun. Saygılar
meenet tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İnce Mehmet Point Lead Pellets
Kalibre ; 5,52 mm
Ağırlık ; 30,25 grainnasıldır, kullanan var mı?
Tam pcp nize uygun. Saygılar -
Dürbün konusunda dünyada ki bazı çok kaliteli markalar dışında garanti veren olmaz. Mercek işi çok hassas olduğundan bazen bu markalar bile kargo yüzünden garanti vermezler. Ayrıca burada ki muhattabınız tüfeği aldığınız Av Bayisidir. Maden size "garanti vermişler" onlar bu işi çözmekle yükümlü. Bunun dışında sizin Hatsan la diyaloğa girmeniz gerekmezdi. Tüfeğinizi almadan evvel forumu iyice okuyup araştırsaydanız zaten görecektiniz ki "Hatsanın yanında verilen Optima" Dürbünler son derece kalitesiz ucuz Çin malı dürbünlerdir. Saygılar
Ayrca konu ne olursa olsun, büyük harf kullanarak yazı yazmak forumlarda "bağırmak-hakaret etmek" anlamı taşır. Lütfen daha sakin daha sabırlı olalım. Saygılar
-
Daha Çok Göster
Havalı tüfekle avlanmanın yasak oldugunu hangi canlıya atıp atmayacağımı zaten biliyorum, fare av hayvanı değildir istila edilen bir mekanda ateşliyle vuramayacağımıza göre elbette havalı tüfekle vurucaz, bunnu adı pest. kontorülüdür. av değil.
dünyada kimin ne kullandığı beni ilgilendirmez ben kendi memnuniyetime bakarım. asıl ben sizlerin jsb ile bir ilginiz olup olmadığını düşünücem.
kaldıki bir dönem sizinle kendi aramızda özel mesajlarda bir polemik yaşamıştık, anladığım kadarı ile bunu devam ettirmek niyetindesiniz, olaydan sonra bazı mesajlarıma hemen muhalefet olmaktasınız farkında değilim sanmayın.
lütfen dikkat edelim burası kişisel sorunların yansıtılabileceği bununda yazılan topickleri etkileyeceği bir forum değil.
sizlerden yönetici olarak daha tarafsız işi kişiselliğe dökmeden yorum yapmanızı rica edicem.
şurada belli bir yaşda olgun insanlarız hepimiz, 2 kuruşluk keyfimiz var bu tarz olaylarla kaçmasın
saygılar.Aramızda geçen bir olayı buraya taşıdığınıza göre asıl siz devam ettirmek niyetindesiniz. Sanırım bazı kişisel problemleriniz var her fırsatta kişisellikten bahsediyorsunuz. Benim yönetici olmamla ilgili bir sıkıntınız problemiz varsa özelden konuşabiliriz bunun yeri burası değil.
-
Pcp ler markası ne olursa olsun gerçekten çok hassa atışlar yapan ürünler. O yüzden atış esnasında yapılan milimetrik hataları asla affetmez. Gün geçtikçe hem pcp nizi tanıyacak hemde konsantrasyonunuz artacaktır. Saygılar
-
Havalı tüfeklerle avlanmak kanunen yasak lütfen yazdıklarımıza daha çok dikkat edelim.
JSB dünyanın hemen hemen heryerinde kullanılan ve kendisini kanıtlamış bir marka, bunu tartışmaya bile gerek yok. Dünyanın en iyi havalı tüfek üreticileri bile bu markaya kendi ismlerinde pelet ürettirmekte. Bu bağlamda kalitesini tartışmak espiri yapmaktan öte birşey değil. Saygılar
-
oldum olası hiç sevmem jsb peletleri, 10 a yakın havalı tüfekle defalarca denedim, çıkış hızları muadillerine göre herzaman düşük, isabeti gamo peletler kadar bile değil, peletler hamur gibi yumuşacık yamur yumul oluyor, vurduğu yerde tahribat bile yok doğru dürüst.
hadi dedim 1-2-3 değişik tüfekler kullandığımdandır dedim değilmiş, jsb peletler iğrenç birde okadar para istiyorlar yüklü miktarda almıştım ilk alışımda elimdekileri ya hediye ettim. açılmamış kutularıda sattım. kutusu 5 lira dahi etmeyecek marka, tek bir modelini değil farklı çapta birkaç modelini denedim hepsinde sonuç hüsran oldu.
zaten elinize alınca farkediyorsunuz kutudan çıkarıp yüklemek için aldıgınızda elinizde eziliveriyor kagıt gibi, kutuları ayrı bir alem, insan kutu kapağına paso koyar, kaç kere taşırken kutular açıldı yerlere saçıldı peletler.
şu an Diana mod 54 ümde dahi gamo pelet kullanıyorum gerek çıkış hızı, gerek tahribatı, gerek isabeti jsb lere göre çok üstün, inanmayan varsa atışa gitmek için buluştugumuzda video çekip göstericem, kimse kusura bakmasında jsb ler gerçekten rezalet 5 kuruş vermemTüm dünyanın kullandığı bir pelet için hiç de gerçeği yansıtmayan bir yorum olmuş. Şimdi benim çıkıpta "Mercedes beş para etmez" demem gibi birşey olmuş yazdıklarınız. Ya bizim kullandıklarımız JSB marka değil ya sizin söyledikleriniz başka bir marka. Birde çok komik Gamo gibi bir peleti JSB ile karşılaştırıp "şöyle üstün böyle muhteşem" gibi bir tavır!! Enteresan valla utanmasam "Gamo ile ortaklığınız var" diycem.
-
Tam tahmin ettiğim gibi olmuş, geçmiş olsun. Diğer yandan bu sabah yapmış olduğunuz atışlarda isabet sıkıntısı yok demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam? Birde namludan geçirirken acaba yanlış birşey yapmış olabilirmisiniz yada pellet ilerlerken takılma birşeyden zorlanma oluyormu? Saygılar
-
Bencede yazılmalı, hem sizi merak edenleri hemde sizin merak ettiğiniz üyeleri görmek gerektiğine inanıyorum. Ayrıca yaş bilgisi olmazsa olmaz kime ne şekilde hitap edeceğinizi bilemediğiniz, yanlış anlaşıldığınız zamanlar oluyor bunu önlemek için bence her üyenin tüm profili görülebilmeli. Saygılar
-
sayın meneet kural gereği profil bilginilerini doldurmamız gerekiyor doğum tarihi,şehir vb sizlerde bu konuda yeni üyeleri uyarıyosunuz ancak bazı üyelerde sadece mesaj sayısı yazıyor e haliyele insan merak ediyor bu şahışlar kaç yaşında nereli hangi işle uğrasıyor bu üyelerin bazıları oldukça eski üyeler yani kuralı bilmeme gibi ihtimalleri yok onlarda bilgileri doldursalar iyi olmazmı.
Benim tüm bilgilerim profilimde mevcut ismimin üzerine tıklarsanız görebilirsiniz. Zaten o maksatla söylüyoruz. Saygılar -
İyi forumlar, muhtemelen ağır pellet kullanmanız daha sağlıklı sonuç verecektir. 28 grain ve üzeri peletler BT-65 lerde daha iyi sonuç veriyor. Saygılar
-
Abicim Lodosu baştan söylesene:) Gördüğüm en isabetli pcp lerden biridir T12. Pelet kosuna gelince bildiğim kadarıyla HW 100 için 5,51 Fx ve AA lar için 5,52 ler daha uygun. Diğer yandan namlu yeni temizlenmiş ise bir miktar atıştan Örn:500 atıştan sonra tekrar eski haline gelir, öte yandan namlu içi oringi hasar görmüş olabilir. Siz peletleri iyisinden seçip namluya sürüyorsunuz fakat çıkarken ne şekilde çıkıyor bir bakmak lazım. Saygılar
-
Yönetici Not'u : İyi günler AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi "Tanışalım" başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız, Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.
Forum Kuralları ve Kullanımı HakkındaAksi halde üyeliğiniz sonlandırılacaktır.
-
Abi hayırdır Co2 tüfek nerden çıktı??? Saygılar
-
-
AA için regülatör uygulaması yapan hobidaşlarımız var (ülkemizde) forumda başlığı var dı diye hatırlıyorum bir göz atmanızı tavsiye ederim. Saygılar
-
İyi günler, kendinizi "Tanışalım" bölümünde kısaca tanıtırsanız eminim birileri yardımcı olacaktır. Saygılar
-
150 metreye kadar gayet başarılı bir pcp hw100 kaldı ki bu mesafenin üzeri hem dürbün hem kullandığın pcp hemde attığın mühimmatla alakalı o yüzden maddi açıdan sıkıntın yok ise çok ince farlar olan bu iki marka arasında seçim yapmakta zorlanabilirsin öte yandan 2.el olarak satmak durumunda kalırsan AA daha avantajlı neden? Hw nin 2.eli için isteyeceğin rakama için mutlaka "o paraya sıfır AA alırım" diyecekler:) bunuda göz ardı etme. Saygılar
-
Uzun mesafe derken nasıl bir mesafeden bahsediyoruz? Saygılar
-
Tüp hacmi dışında HİÇ fark yok herşey aynı. AA benim gördüğüm en stabil pcp lerden birisi ama reg. olmadığından HW100 kadar iyi bir stabilite beklemek yanlış olur. Hw nin bence tek dezavantajı AA ya göre fiyatı. Saygılar