Arkadaşlar yarışma ileri bir tarihe ertelenmiştir. O vakit şimdilik beklemedeyiz. Saygılar
meenet tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yarışma harika ancak bende chrono yok. kısaltılmış yaylı windy city kaç grain pelletle 30 fpe güç altında atış yapar bilemiyorum. bilen varsa yazsın lütfen.
birde hediyeleri pahalı bir pcp vermek yerine adet olarak daha fazla sayıya çıkarsalardı keşke. daystate yerine aa, evanix fx ten 3 tane verseler aynı fiyata gelirdi. ne bilim fikir işte
Bu tamamen sponsorla ilgili bir durum. Gönül ister ki o markaların bayileride yarışmaya sponsor olsalar. Saygılar -
Evet arkadaşlar Yasin arkadaşımız (wrangler) şayet 4-5 kişi daha olursa arabasıyla Pazar sabah erkenden gitmeyi planlıyor gelmek isteyen dostlara duyurulur. Saygılar
-
Evet arkadaşlar bu haftasonu Pazar günü İstanbulda Filintaların düzenlediği FieldTarget yarışması için Ankaradan, A Takımından kimler gitmeyi düşünüyor, planlıyor bu başlık altında paylaşalım ona göre bir gidiş organize etmeye çalışalım. En geç Perşembe günü öğlen vaktine kadar gitmek isteyenler bu başlık altına yazsınlar ki kim ne şekilde gidecek hangi gün gidecek neyle gidecek bilelim ki vesait problemi olanlara yardımcı olmaya çalışalım. Saygılar
A Takımından;
Serdar Havsut
Mehmet Allahverdi
Erdinç Bilgili
Erdem Kayaşuan için bildiklerim.
Saygılar -
şu sansürü kaldırın kardeşim dalga mı geçiyorsnz , h..lalav , a.rmer , hobi.silah. mors alfabesiyle mi yazacaz herşeyi.
Berke konuyla ilgili bir şikayetin varsa sayın Mustafa Serdarla görüşmeni tavsiye ederim. Saygılar -
sanal alışveriş konusunda böyle sorunlar hep olacaktır . sizleri madur eden bu firmalar sıradan, gelen gerkesi böyle madur etmiyorlardır, ama burada bu firmaları duyurmak diğer arkadaşları da dikkate davet etmek açısından yararlı olacaktır. Ben de kerem91 arkadaşımızdan bir dürbün satınalmak için para gönderdim ama benim dürbünümü göndermedi. Moderatör arkadaşımız onunla olan samimiyetini de kullanarak cepten aradığı halde hala bana gelen herhangi bir kargo vb yok. Bence moderatör arkadaşları göreve davet etmeyellim durumdan bir şekilde haberdar oldukları an zaten ellerinden gelen ne varsa yapıyorlardır. Sitede sanal alışverişle ilgili olarak "güvenmiyorsan yada tanımıyorsan alma" anlamında uyarılar zaten var ama yine de ben dinlemedim gönderdim. Sanırım bunun başka bir çaresi yok. Burada sorumluluk insiyatifini kullanan tarafa aittir.
madurlara geçmiş olsun. Bundan başka bir sorun çıkmaz umarım.
kerem91 nickli kişiyle herhangi bir tanışıklığım yada samimiyetim yoktur. Siz olayı bana mesaj atıp bildirdikten sonra kendisinin profil blgilerinden telefonuna ulaşarak kendisiyle olayı konuştum ve size dönmesini istedim. Şayet tel nosunu isterseniz size öm yoluyla ulaştırayım. Saygılar
-
Sayın moderatör meenet,
Cudim isimli kullanıcımız orada, arkadaşın mağduriyetini gidermek için bir fikir sunmuş, kendince bir çözüm üretmeye çalışıyor. bence siz de, kim tanışalıma entry girmiş girmemiş konusunu bi an olsa geriye bırakın ve arkanızdaki airgunturk topluluğunun gücünü kullanıp adı geçen şirkete baskı yapın ki forum bu konuda da bi işe yarasın...
Saygılarımla
Sayın moderatör meenet,
Cudim isimli kullanıcımız orada, arkadaşın mağduriyetini gidermek için bir fikir sunmuş, kendince bir çözüm üretmeye çalışıyor. bence siz de, kim tanışalıma entry girmiş girmemiş konusunu bi an olsa geriye bırakın ve arkanızdaki airgunturk topluluğunun gücünü kullanıp adı geçen şirkete baskı yapın ki forum bu konuda da bi işe yarasın...
Saygılarımla
Sayın vhalim, kusura bakmayında ben sitenin sahibi değilim, görevim gereği insanların foruma üye olduktan sonra yapması gerekenin kendisini tanıtmak olduğuna inandığımdan her yeni üyeye o mesajı atıyorum lakn sitenin sahibi Sayın Mustafa Serdar beyin isteği üzerine artık o kendinizi tanıtın yazılı mesajlarıda atmayacağım. Kendisi buna gerek olmadığını düşünüyor bana birşey demek düşmez. Adı geçen şirketlere baskı yapmak benim işim değil, ayrıca neden ve niçin bu görevi ben yapayım bir söylermisiniz? Üye olan, derdini sıkıntısını paylaşmaya foruma üye olan üyelerden kendisini tanıtmasını istediğimde bile bunu yapmayan "aman ne gerek var" mantığında olan üyelerin neden yardımına koşayım bir söyleyin lütfen? Forumun ne konuda işe yarayıp yaramayacağı konusunda şüpheleriniz var ise forumu baştan sona iyice bir gözden geçirdikten sonra tekrar düşünün derim ben. Saygılar -
Yasin hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Saygılar
-
Mustafa araba problem değil dediğim gibi yağmur olduğundan atış yapamasakta görüşelim. Aşti teklifim geçerli. Saygılar
-
Arkadaşlar bu haftasonu full yağışlı görünüyor, arzu eden arkadaşlarla Cumartesi buluşalım diyorum ne dersiniz??? Bir aksilik olmaz ise sabah 09:30 gibi mekanda buluşabiliriz.
Not: Sabah bir aksilik olmaz ise saat 08:30/09:00 arası AŞTi den gelecekleri alabilirim. Saygılar
-
Yapılan duyuru ile ilgili yorum yapan A Takımı üyeleri ve ilgi alaka gösteren hobiseverlere çok teşekkür ederim. Saygılar
-
Gerçekten güzel bir buluşma olmuş çok beğendim. Saygılar
Ankara Team i bilmem ama A Takımı seni bekliyor Cem abi... Saygılar
-
05.05.2012 tarihi itibariyle;
Atış alanında kesinlikle cam ürünlere atış yapılmayacak, (130m de ki kum tepesi hariç)
Hedef hattı dışında kalan hiçbir yöne atış, sıfırlama, chrono atışı vs yapılmayacak,
Atış hattında asla çapraz atış yapılmayacak.
Bunların dışında "Atış Alanı Kullanım Kuralları" ve "Atış Esnasında Uyulması Gereken Kurallar" hakkında ayrıntılı bilgi verilecektir. Saygılar
-
A Takımı Aylık/Yıllık Aidat Toplanması
01.06.2012 ve 15.06.2012 arası başlangıç tarihi olmak şartıyla her ayın bu tarihleri arasında düzenli olarak Aylık 20tl (yıllık ödemek isteyenler için 12x20=240tl yerine 200tl )aidat toplanmasına karar verilmiştir.
Paranın ne şekillerde (elden, banka havalesi vs) toplanacağı konusunda bilgilendirme yapılacaktır.
-
A Takımı olarak kullanmakta olduğumuz mekan sahipleriyle olan toplantı sonunda;
1 - Atış Alanın Sadece A Takımı Üyeleri tarafından kullanılacağına,
2- Üye Listesinde adı olmayan hiçbir kişinin bu alanı kullanamayacağına,
3- Üyelerin alana geldiklerinde üye kartlarını görevli arkadaşlara göstermek zorunda olduğuna,
4- Misafir olarak geleceklerin gelmeden evvel mutlaka Takım Kaptanlarından onay alması gerektiğine,
5- Alanın tertipli ve düzenli kullanılması gerektiğine,
karar verilmiştir.
-
"Atış Alanının Kullanımı" ve "Atış Esnasında Uyulacak Kurallar" konularında ilerleyen günlerde maddeler halinde bir talimatname hazırlanacak ve alanda istinasız tüm üyelerin uyması istenecek. Gerekli görülen yerlere bu uyarı yazıları koyulacak.
Atış Alanına geliş-gidişi ve alanın kullanımı ile ilgili bir "Kayıt Defteri" uygulamasına geçilecek. Bu defterde, üye adı, geliş ve gidiş saat ve tarihleri vb alanlar olacak ve üyelerden bu defteri geliş ve gidiş zamanlarında işaretlemesi istenilecek.
Atış Alanına, "Dikkat Havalı Silah Atış Alanı" yazılı İkaz Panoları yaptırılarak gerekli yerlerine konulacak.
Korunak Çatı konusu 10-15gün içerisinde çözüme kavuşturulacak,
Atış Masaları yaptırılacak,
-
Takım Kaptanlığı Görevine;
Raptorx
Serdar Havsut
meenet
getirilmiştir. Takım Kaptanları;
Takımın genel yapısından, Atış alanın kullanımından, Takıma üye alımı ve ihracından vb konularda takım kararlarının uygulanmasından sorumludurlar. Elimizden geldiğince bu arkadaşlara yardımcı olmaya çalışalım.
-
05.05.2012 tarihli toplantıda alınan kararlardan bahsetmek istiyorum. Öncelikle;
A Takımı Takım üyeleri listesi aşşağıdaki kişilerden oluşmaktadır:
01- CEM KÜRKCÜ (SKYWAGON)
02- BAHADIR MUHARREM (BMC67)
03- MURAT ARIK (MOBYDİCK74)
04- OSMAN TAŞPINAR (TEKNOSMAN)
05- SERDAR HAVSUT (Serdar Havsut)
06- MEHMET ALLAHVERDİ (meenet)
07- LEVENT GÜRÜNLÜ (levent7706)
08- ERDİNÇ BİLGİLİ (Erdinç)
09- MUSTAFA İNCE (crow)
10- TARIK KARTAL (walter/Tarık Kartal)
11- CÜNEYT AKTAN (cüneyt06)
12- HÜSEYİN ÜNKOÇ (Bulletz/Hatsan4eveR)
13- KAMURAN YÜCEL (kyucel)
14- EVREN HOCAOĞLU (eblemis)
15- MURAT DEMİREL (baybars)
16- ERDEM KAYA (Raptorx)
17- BASAR CANDEMIR (ardenne)
18- ERKAN ŞAHİNER (erksah)
19- HAYDAR MUMCU (Hema123)
20- SERHAT SUT (serhat_sut)
21- THENİGHTHAWK (TheNightHawk)
22- BÜLENT HAMURCULU (Bülenth)
23- GÖKHAN AREL (Gökhan Arel)
24- ATİLLA KOMUTAN (atiko)
25- İSA ARSLAN (İsa)
26- YASİN (wrangler)
27- ÖMER (omer845627)
28- FURKAN (mft) -
Arkadaşlar, toplantıyla ilgili almış olduğumuz kararları 1-2 günlük özel işlerim nedeniyle yazamadım kusura bakmayın. Bu akşam ayrıntılı bir yazı yazacağım yeni bir başlık açarak bilginize. Saygılar
-
Ok, yarın sabah atış yaparız peşine de gerekli konularda toplanıp konuşalım mutlaka. Saygılar
Erdinç, yeni telefonun hayırlı olsun. Saygılar