Samet geçmiş olsun, valla benimde 2.el en çok rahatsız olduğum konu bu sonradan ortaya çıkan süprizler. Sana tavsiyem çok kurcalamadan fabrikaya göndermen yada Serdarla bir konuşayım biz burda bir formül bulmaya çalışalım. Saygılar
meenet tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet bir sessizlik çöktü konuya???
-
Bence ikiside yanlış seçim hele ki daha önce pcp deneyiminiz olmadıysa hiç tavsiye etmem;
1- Hava tüketimi aşırı fazla
2- Kaliteli pelet sıkıntısı çok
3- İsabet ve hassasiyet iyi değil
4- Malzeme işçilik bence kötü
Bence seçim;
Ben uzak mesafe atarım, güçlü olsun, tüpü 500cc olsun derseniz;
Air Ranger derim. Alternatifi Air Wolf, FX Glad, FX Royal, Air Condor derim.Tetiği hassas olsun, nokta atışı yapayım derseniz;
Steyr LG 110 HP Hunting, AA EV2, Mk 4 derim. Alternatifi HW100 derim.Bunların hepsinden karışık az iyi, az kötü yapsın derseniz AA s510, Daystate Huntsman, Hw100 derim.
Tactical olsun benim olsun derseniz;
MK 4 Panther derim. Alternatifi FX Glad, Air Condor, Air Wolf Tactical derim.Tek tek atsın konsantrasyonum artsın derseniz;
Steyr, AA EV2 derim.Güç herşey derseniz;
Air Ranger, veya Air Condor derim.Hafif olsun, isabetli olsun beni yormasın derseniz;
FX T12 derim. -
Asıl resimlerin çoğunluğunu Erdem abi çekmişti. Erdem abiiiiiii.... abi nerdesin yahu??? Resimler ne oldu abicim. Saygılar
-
Evet beyler, Serdar çok açıklayıcı ve güzel bir mesaj yazmış. Toplanan para ve bu eklemeler sayesinde korunağımızı bitirebileceğiz. Listede kim ne yatırmış zaten belli, kimlerin ekleme yapması gerektiğini kontrol etmesi ve gereken meblayı yatırması gerekiyor. Ne kadar çabuk toparlanırsak o kadar hızlı hareket şansımız olur. Haydi hayırlısı. Saygılar
-
-
+ Ankara team üyelerine istedikleri havalı Tüfekleri alma imkanı Sunacağım, sınırsız pellet de yanında

Erdinç Ankara team değil, A TAKIMI var karışıklık yanlışlık olmasın lütfen!!!! Saygılar
-
Arkadaşlar yarın Serdarla oturup bir hesaplama yapacağız, toplanan para ve katılımda bulunan arkadaşların katılım paylarına göre ADALETLİ bir ortalama yaparak kimsenin aklında soru işareti bırakmayacak bir şekilde tekrar bir para toplaması yapacağız. Yarın( Pazartesi ) akşam üzeri mesajlarınızı kontrol etmeyi unutmayınız. Saygılar
-
Emeği geçen herkezden Allah razı olsun. Çok yorucu ama bir o kadar da keyifli bir gündü. Takım olma yolunda iyi bir örnek gün geçirdiğimize inanıyorum. Saygılar

-
A Takımı Üye Listesi;
01- meenet
02- Serdar Havsut
03- ERDİNÇ
04- Teknosman
05- Raptorx
06- Skywagon
07- Levent7706
08- bmc67
09- mobydick74
10- crow
11- serhat_sut
12- TarıkKartal
13- Hatsan4eveR
14- ardenne
15- NightHawk
16- eblemis
17- isarslan
18- erksah
19- kyucel
20- cüneyt06
21- baybars
22- Hema123
23- Bulenth
24- Gökhan Arel
25- Atilla Komutan
26- mft
27- wrangler ( Yasin) -
Harika bir buluşma olmuş, Allah muhabbetinizi arttırsın. Saygılar

-
-
01 - meenet
02- serdarhavsut
03 - Levent7706
04- Canarkadaşım
05- mobydick74
06- mft
07 - walter
08 - crow
09 - baybars
10 - Erdem
11 - Hüseyin
12 - Togay
13 - Erdinç
14 - bmc67
-
İyi atışlar o zaman ne diyim. Saygılar
-
Levent çalışma olduğundan atış yapabileceğimizi sanmıyorum çünkü öyle hemen bitecek bir iş değil. Saygılar
-
-
Bilerek yazdım abi, sucuk getirecekler belli olsun istedim. Şaka bir yana kafa yoğun bu aralar

-
01 - meenet
02- serdarhavsut
03 - Levent7706
04- Canarkadaşım
05- mobydick74
06- mft
07 - walter
08 - crow
09 - baybars
10 - Erdem
11 - Hüseyin