![]()
Evet Levent...Saygılar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
![]()
Evet Levent...Saygılar
Ecnebinin bir bidiği vardır
Ben kullanım açısından ne üstünlüğü var diye merak ettim.
Bu tip kundaklar ilk olarak askeri silahlar için dizayn edilmiştir. Zırhlı personel taşıyıcılar ve personeli düşünülerek tasarlanmıştır amaç yerden kazanmaktır. Taşıması ve muharebe alanında ki kullanım kolaylığı düşünülerek üretilmiştir. Bildiğiniz gibi bu tip tüfeklerde şarjör tetik tertibatının gerisinde kalmaktadır bu da ebat olarak tüfeği küçültmekte ve kullanıcısına manevra avantajı sağlamaktadır. Daha sonra havalı tüfeklerde de kullanılmaya başlanmıştır. Avın serbest olduğu ülkelerde kullanıcısına avantaj sağlar bknz: youtube videolarında araç içerisinden kullanım. Saygılar
Neden Bullpup... TŞK
Ecnebi öle uygun görmüş öyle demiş ondan yoksa kelime olarak Tam çevirisi olmuyor.
Mehmet'in bahsettiği HOT600R ,,,
![]()
2 tane Bullpup tanırım;
Biri meşhur Edgun, diğeri daha meşhur Hot600... Saygılar
merhabalar aslında uzun zaman olmuş konu kapanalı gibi fakat benim sormak isteğim bir şey var slug namlu ile tek kurşun atılıyor anladığım kadarı ile benim merak ettiğim yarı otomatik bir slug namlulu tüfekle diğer saçmalı fişekler atılabilir mi yada gene yarı otomatik bir tüfekle (slug olmayan) tek kurşulu fişekler atılabilir mi cehaletimi mazur görün daha yeni başlıyorum bu işe
Madem yeni başlıyorsunuz o zaman şöyle bir başlangıç daha uygun olur;
Yönetici Not'u : İyi günler AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi "Tanışalım" başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız, Lütfen Forum ilan kurallarını okuyunuz.
Forum İlan Kuralları ve Kullanımı Hakkında
Aksi halde üyeliğiniz sonlandırılacaktır.
Bu takıma dahil olacak kişiler MADDİ - MANEVİ katkıda bulunan kişilerden oluşuyor. Bir diğer husus da katkıda bulunmuş ya da bulunacak olmanız değil Takım tarafından onaylanmanızı gerektiriyor. Saygılar
Günaydın arkadaşlar, hava fena gözükmüyor. Saat 10:30 gibi mekanda olurum gelecek olanlara duyrulur. Saygılar
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Saygılar
En iyi tüfek, kişinin sahip olduğu tüfektir...
Evet beyler bir sıkıntı olmazsa yarın sabah saat 10:00-11:00 gibi mekanda olurum. Saygılar
Abi yarın ve öbür gün işlerim var o yüzden Cumartesi raht rahat görüşürüz. İnşallah hava iyi olurda tüfeğimi getiririm. Saygılar
https://www.airgunturk.com/d%C3%BCrb%C3%B…mp;languageID=0
Bu bölümü incelerseniz aradığınızı bulabilirsiniz. Saygılar
Evet beyler, kardı, çamurdu vs derken baya bir devamsızlık yaptım, özledim herkezi. Buyrun bu Cumartesi buluşalım görüşelim....... Saygılar
Konu doğru yere taşındı, şimdi tam olarak sormak istediğiniz soruyu yazarak sorabilirsiniz. Saygılar
evet eğik atışlar.yeniyim
ayrıca 'tanışalım' başlığını bulamadım.saygılarımla
Yeni olduğunuzu fark ettim zaten. Foruma üye olduğunuzda en başta bu konu başlığı var, hayret nasıl göremediniz??
Yönetici Not'u : İyi günler AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi "Tanışalım" başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız, Lütfen Forum ilan kurallarını okuyunuz.
Konu başlığını değiştirdim, maşallah herşeyi oraya yazmışsınız.
Herkese Merhabalar
Havalı tüfek almayı düşünüyorum Stoeger X20 ile X50 arasında kaldım.X20 nin etkili atışlar yaptığı sitede bir çok konuda yazmış arkadaşlar ama x50 hakkında pek bir şey bulamadım.Benım merak ettiğim 80mt den soda şisesini kırarmı bu tüfek.yardımlarınızı beklitorum
Yanlış hatırlamıyorsam benim At44 Long Sentetik dipçikliydi, ahşap olanı almıştım yerine 200tl tutmuştu. Bu arada sentetik olanı kırdığım için o fiyata almıştım, bel ki sentetik olanı iade alsalar yerine ahşap verselerdi 100tl ye halletmiş olurdum. Saygılar
Biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz...
Aynen öle kardeşim ben de yırtınıyorum ama halen sesimi duyurabilmiş değilim. Saygılar