Güzel bir buluşma olacağına inanıyorum. Arkadaşlık-Dostluk şahane, Mangal-Sucuk bahane.... Saygılar
meenet tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun. Saygılar
-
Geçmiş olsun. Bende buluşmadaydım lakin ya ben sizi görmedim, ya da siz başka biryerde başka birileriyle buluştunuz???? Saygılar
-
Benim bildiğim, pcp lerde kullanılan 200barlık tüpler 300-350 bar ile test ediliyor. 300 bar lık scuba tüpler ise 450bar ile test edilmekte. Mantıken; tüp kullanım basıncına ek olarak +100-150 bar bir basınç eklemek gerekiyor. Bu durumda 250 biraz riskli olabilir. Saygılar
-
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7150/6630782871_2f7e5451c1_m.jpg]
CIMG1740 by meenet287, on Flickr[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7175/6630782291_473de6f7c1_m.jpg]
CIMG1739 by meenet287, on Flickr[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7003/6630781553_f5d866717e_m.jpg]
CIMG1738 by meenet287, on FlickrHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bu güzel bir haber Erdem abi, inşallah güzel olur. Serdar gelirse bende gelmek isterim. Saygılar
Cüneyt kardeş tabi ki kabul ederim ne demek. Saygılar
-
Erdem abi eline sağlık, yeni yılın ilk gününde güzel haberlerle geldin. Evet mekan çok kullanışlı görünüyor, mesafe olarak çok tatminkar. Evrene katılıyorum güvenlik işi gerçekten hayati önem arz etmekte. Alternatifler aranmalı, mevcut yerlere/yere yapabileceğimiz güvenlik önlemleri iyi analiz edilmeli. Yeni oluşumlar içinde olduğumuz şu günlerde AnkaraTeam haricinde yeni bir ekip kurulması fikrini destekliyorum. Bu kurulacak ekiple birlikte daha organize bir konuma geçebiliriz. Birlik beraberlik içinde hareket edebilecek bir takım olmalıyız. Umarım olumlu dönüş olur. Saygılar
-
Evet kiminin kesesine, kiminin emeğine sağlık diyorum ama hiç oralı olan yok. Mangalı yak, pişir ver bi Allah razı olsun diyen yok. PES diyorum başka da demiyorum.
-
Herşeye rağmen yine güzel bir buluşma oldu. Katılım gösteren herkeze çok teşekkürler, iyi seneler. Saygılar
-
Ben çarşamba günü kasığımdaki fıtıktan ameliyat olduğum için malesef yokum
sizlere iyi eğlenceler, herkesin yeni yılını kutlarım. 
Abi çok geçmiş olsun, yapabileceğimiz birşey olursa mutlaka haber ver. Saygılar -
Biri SUCUK mu dedi?????????? Saygılar
-
benim silah çalındığı için ben uzun süre kolay kolay uramam gerçi silahı çok getirmesemde olsun
ama bir ara urayıp elimde kalan pelletleri getircem artık bir ay sonramı olur bilememÇok geçmiş olsun kardeşim. Öyle zillah çalındı diye uğramamazlık yaparsan küllahları değişirik haberin olsun. Biz Ankaralılara pcp mi yok, sen gel yeter. Saygılar
-
Taylan abi harika atışlar. Yeni yılın kutlu olsun. Daha nice güzel atışlar diliyorum sana. Saygılar
-
Evet arkadaşlar yarın sabah buluşuyoruz. Buluşma yeri PaintSing a varmadan 20 önce solda kalıyor. Gelenler mutlaka görecektir normalde off-road organizasyonlarının yapıldığı yer. Sabah vesait işini çözersem geleceğim. Saygılar
-
Abi, Büyükşehir Belediyesi'nden bir randevu talep etsek. Durumu anlatsak, bize uygun bir yerden arsa tahsis etseler. Belediye; bu gibi işler için STK' lara yer tahsisinde bulunabiliyor. Ne dersiniz? Hatta; bu işe girmişken, bir de AnkaraTeam 'a tüzel kişilik kazandırsak nasıl olur?

Bununla ilgili birşeyler düşündük Mustafacım bakalım önümüzde ki hafta bir gelişme olabilir. AnkaraTeam a tüzel kişilik kazandırma konusuna gelince Evet haklısın onun içinde atılımda bulunmak lazım, lakin isim değişikliği şart. Saygılar
-
Evet iyi oldu masraf etmeden ortaya çıkması, aslında bizi çıkartmak için yapmadılar tabi ki, bu ara da arka tarafta bir yerleri var geçin orayı kullanın dediler fakat hem çok dar, kısa ve çok tehlike yaratacak bir yer orayı kullanmak çok riskli. Neyse her işte bir hayır vardır diyelim. Daha iyi ve uzun soluklu bir yer arayışına geçtik. Yılbaşı münasebetiyle yavaşlama olabilir lakin hafta başı hızlanıp çözüme kavuşması için elimizden geleni yapmamız lazım. Saygılar
-
Evet bugün itibariyle almış olduğumuz bir haber Korunak projemizin yeni bir boyut almasına neden oldu. Ben daha iyisi olacağı kanısındayım. Şöyle ki,
Mekan sahipleri telefonla arayarak bilgi verdiler ve atış yaptığımız alanın atv araçlar için parkur olarak düzenleneceğini ve bu kısmı artık kullanamayacağımızı söylediler. Hal böyle olunca varolan atış yerinden olduğumuzu üzülerek bildirmek istedim. Başta Mühye köyü olmak üzere yeni ve uzun soluklu bir yer arama çalışmalarına giriştik. Çözümün bir parçası olmak adına fikir ve düşüncelerimizi bu başlık altında yazmalıyız, bilginize. Saygılar -
Evren eline sağlık, gerçekten güzel görünüyor. Ayrıca güneş açılarıyla alakalı yapmış olduğun çalışma çok başarılı olmuş, bize yeni fikirler vermesi açısından. Evet beyler yavaş yavaş proje aşamasının sonuna yaklaşıyoruz sanırım, inşallah en kısa zaman da yapım çalışmalarına başlayacağız. Saygılar
-
Bildiğim kadarıyla yok, bel ki hand made olarak yapan vardır. Bıçak forumlarına göz atmanızı tavsiye ederim, bel ki oralar da bulabilirsiniz. Saygılar
-
200 metre etkili mesafe??? Daha önce pcp kullandınız mı bilmiyorum lakin 200 metre gerçekten iddalı bir mesafe. Umarım keyifle kullanacağınız bir tercih yaparsınız. Saygılar