Yarın sabah bende geliyorum saat 09:00 gibim ordayım. Cumartesi kaçtı, Pazar bizim olsun buluşması...
Not: Resim yüklemeyle ilgili sorun yaşayanlar için alternatif bir yol öneririm. Saygılar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Yarın sabah bende geliyorum saat 09:00 gibim ordayım. Cumartesi kaçtı, Pazar bizim olsun buluşması...
Not: Resim yüklemeyle ilgili sorun yaşayanlar için alternatif bir yol öneririm. Saygılar
Sabahtan gelirim demiştim lakin, 09:30-12:30 arası toplantı çıktı . Öğleden sonra gelmeye çalışırım artıkın. Saygılar ![]()
Evet o konuda sana son derece katılıyorum. Ankara ekibi olararak tam moda girmişken havaların soğuk olması bizi yıldırmamalı en azından buluşup birşeyler yapmalıyız. Bildiğim kadarıyla haftasonu güneşli olacak yani hava en azından açık değerlendirelim. Sayglar
Ben topladım onları Erdinç. Ha gerçi 200m olanları toplamıştım nasılsa o kadar uzağa atmayacağız.
Saygılar
Bana uyar gelirim. Lakin kalabalık olursak atış yapmam, yukarısı evet güzel ama çok karambol bir ortamı var Allah korusun her türlü tehlikeye açık. Ama mangal güzel fikir, ben gelirim, tabi bir aksilik olmaz ise. Saygılar
Hüseyin eline sağlık, güzel bir paylaşım olmuş. İnce memed solid de hiç yabana atılır gibi değilmiş doğrusu.
+1
Gerçekten güzel bir çalışma olmuş, eline sağlık. Saygılar
Osman abi bir pcp pompasıda ben mi alsam acaba? Göbek aldı başını gidiyor. Ama ben 300 barlık scubamı doldurmak için kullansam anca fayda eder herhalde
Saygılar
Buyrun resimler; Saygılar
[Resim Engellendi: http://farm7.static.flickr.com/6099/6340451977_ee4441bd21.jpg]
CIMG1564 by meenet287, on Flickr
[Resim Engellendi: http://farm7.static.flickr.com/6104/6341200774_a1c0d0acc9.jpg]
CIMG1563 by meenet287, on Flickr
[Resim Engellendi: http://farm7.static.flickr.com/6045/6341200088_01b3699040.jpg]
CIMG1561 by meenet287, on Flickr
[Resim Engellendi: http://farm7.static.flickr.com/6212/6340450493_9b3a6d1ed3.jpg]
CIMG1559 by meenet287, on Flickr
Bizim Erdem abinin hastalığına çare bulamadı doktorlar
. Güzel çalışma. Saygılar abi
Ne taraf da oturuyorsun kardeşim? Saygılar
Yarın havanın kötü olma durumu var. Ben yine de buluşalım derim. Ne dersiniz??? Saygılar
Öncelikle Osman abime çok teşekkür ederim bu başlığı açtığı için. 08.11.11 tarihli buluşmamızda Erdinç, Serdar, Ben ve Osman abi vardık. Serdar erken ayrıldığı için bu atışları göremedi. Öncelikle 50-70 metre arası atışlarla başladık. Her attığını vuran bir HW100, vurdu mu oturtan bir Sumatra vardı. Benim Panther kedi misali bir var bir yok. Daha sonra trap plakalarından oluşan 100, 150 ve 200 metrelik mesafelere hedefler koyduk. Daha önce bu mesafelere atış yapmışlığım yoktu. Toplamda 200m mesafeden 3 trap plakası vurdum ama yaklaşık 30 atış yaptım. Yapmış olduğum grupmanın hemen üzerinde bir plaka asılı görmüşsünüzdür. Son olarak onun derdine düştüm, dürbünümün clik lerini en üste aldım ve öyle atışlara başladım. İlginçtir ilk atış altına gelince, 2. atışı ona göre nişan aldım, sanırım elim titredi ve ilk atışın yanına geldi. Bende kalan atışları aynı noktaya nişan alarak yaptım, sonuç ortada!!!. Pelet fx 16 grain. mdm? ve ctc kaç? sorularını anlamadım boş geçtim. Saygılar
Ayrıca tebrik eden herkeze çok teşekkür ederim. Saygılar
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. En kısa zamanda buluşmalarımıza bekliyoruz. Vesait probleminiz varsa tam olarak nerede oturduğunuzu söylerseniz birileri yardımcı olacaktır. Saygılar
Bahsi geçen grupman haricinde 200m mesafeden 3 adet trap diski vurdum, uzak mesafe atışları gerçekten keyifli oluyormuş. İlerleyen günlerde bolca deneme yapacağım. Saygılar
Bu arada Osman abi resimler ve video için çok teşekkürler zahmet verdik. Saygılar
Ben size kargolatmıştım onun kokusu gelmiş olabilir. ![]()
![]()
Saygılar
Buluşmamız harika geçti, gelemeyenler çok pişman olacak. Her mesafeden atşlar yaptık 50,100,150 ve 200 metre denemeleri yaptık. Osman abi ve sumatra gerçekten başarılı bir ikili olduğunu birkez daha göstermiş oldu. Bende 200 metreden grupman denemesi yaptım çit demiri üzerinde. Ayrıca Trap plakası kırdık o mesafeden. Buyrun resimler. Saygılar
Osman abi bende on gibi gelirim. Yarın görüşmek üzere. Saygılar
Evet saat olayını konuşalım. Bildiğiniz üzere hava erken kararıyor o yüzden öğleden sonra başlarsak erken bitirmek durumunda kalırız. Aklıma şöyle bir fikir geldi sizinlede paylaşayım. Örnek veriyorum saat en geç 10:30 11:00 arası Osman abinin izniyle, Osman abinin dükkanda buluşalım. Orada alış-veriş listesi yaparız ortak bir bütçeyle alış-verişimizi yapıp 2. çamlığa hareket ederiz. Ne dersiniz? Saygılar
Cumartesi buluşmasında olanlar bilirler, olmayanlar da buradan öğrensin. 08.11.11 Salı günü 2. Çamlıkta Havada güzel olursa mangal yakmayı düşünüyoruz. Gelmek isteyenler bu başlık altına isimlerini yazarsa seviniriz. Saygılar
1- Mehmet ( meenet )
2-
3-
4-
Yarın sabah buluşmaya gelecek olanların hava sıkıntısı sanırım olmayacak. Erdinç sağolsun. Saygılar