T12 normal şartlarda dolu tüple 3 şarjör ancak atar. Kundağın altındaki vidayı sök, bloğun arkasında 6 alyan tutan bir vida var. Vidayı sıktıkça güç artar , gevşetince güç düşer.
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bence eğer bu işi yapacaksak bütün olarak tek seferde halletmeye çalışalım, mekan sahiplerinin pek birşey yapacağını tahmin etmiyorum. Yapsalar bile haklı olarak beklenti içine gireceklerdir.
bunca zamandır orayı kullanıyoruz, bu gidişle daha çooook kullanırız gibi geliyor. kullanamasak bile kullandığımıza sayarız artık
-
zamanında bununla ilgili girişmide bulunmuştuk, ama o zaman pek destek olan çıkmadı. İnşallah bu seferde öyle olmaz.
-
Mehmet bey aradınızda benmi görmedim , yoksa 10 dk hala dolmadımı. benim hesaplarıma göre 44 saat 22 dakika geçmiş ???
-
Yaw arkadaş Erdinçle sendeki bu sucuk sevdasını anlamış değilim

-
Bu bıçakları burada görmek ne güzel , tekrar eline sağlık

-
-
Mehmet eline sağlık, çok yerinde hatırlatmalar olmuş. Şu atış esnasındaki şakalaşmalarada bir değinsek iyi olur. İlk başlarda komik gelsede işi uzatınca tadı kaçıyor bazen. Atış sonrası kaldığımız yerden devam ederiz

-
Büyük ihtimalle bende gelirim
-
Tebrikler , azda olsanız güzel bir buluşma olmuş, atış mekanınızda müsait görünüyor, daha kalabalık buluşmaların ilerleyen zamanlarda gerçekleşeceğini tahmin ediyorum

-
-
Arkadaşlar;
Ankara Team'in bir dahaki buluşması ne zaman? 29 Ekim buluşmanıza yetişmez ama bir dahaki buluşmayı 3-4 gün evvelden haber verirseniz size kayısı kokteyli yollayacağız. Bu arada Walter Kardeşim, tüfeğin hayırlı olsun.
İmza : Malatya Team ( Şimdilik İki Kişi)
İşin ucunda kayısı varsa daha erkende haber veririz mesela haftaya Cumartesi yine buluşmamız var

Ama kayısı ile birlikte sizide bekleriz buyurun gelin misafirimiz olun

Bu arada arkadaşlar listeye benide ekleyin , görelim bakalım önceden idman yapan arkadaşlara karşı ne yapabileceğiz

-
Hayırlı olsun Erdem abi gle güle kullan, 4,5 luk bir pcp aslında her eve lazım

-
Osman abi eline saglık şahane olmuş , dürbün ayaklarida metal rengi olsa tam olucak

-
Videodaki silah büyük ihtimalle 20 veya 30 mm oerlikon top, genelde zma ve hava savunma sistemlerinde kullanılır.
-
Bir takım hedefte bende var, onları veririm ama benim gelip gelmeme durumu net degil , onceden haber veririm. Kurallar cok iyi olmuş , son silüet yarışmasında , atis yapanlar hedeflerini düzeltmeden devam ediyorlardı , sonra herkes birbirinin gözüne bakıyordu biri gitsede duzeltse diye, boşta olan arkadaşlarda durumu umursamayinca ortada bi karmasa olusuyodu. Atis yapanın hem hedef duzeltip hem atis yapması zor bu yuzden atis yapmayan arkadaşların biraz özverili davranması şart, aynı durum yine yaşanırsa ben yine yarışmayı düşünmüyorum , gönüllü hedef düzeltme I'sine bakabilirim
-
sayın moderatör o ne öyle link atmışın , kutucuk şeklinde koysaydın ya
resimmi arıycaz tek tek
eline sağlık kardeşim 
-
Taylan abi bende seni tebrik ediyorum , birinciyi tebrik eden tek sen oldun
, ben bu adamlara ne yaptım yahu 
-
Abi ben bendeki 6,35 i daha önce söküp bişey yapılabilirmi diye diye uzun uzun düşünmüştüm , polisaj ve tetik tırnağının köşelerinin alınması haricinde yapılabilecek hiçbişey yok desem yeridir. bu işlemler sonrasında bir nebzede olsa yumuşamıştı. Emniyet sökülmesinin pek bişey değiştireceğini zannetmiyorum, yinede denemekte fayda var. Valla ben benim 6,35sattım ama bu grupları görünce pişman oldum valla

-
Abi eline sağlık süper atışlar, tetiğe herhangi birşey yapabildinmi , tetik biraz yumuşasa şahane işler yapacak bu silahlar aslında. (cümle devrile devrile bi hal oldu