Taylan abi bende seni tebrik ediyorum , birinciyi tebrik eden tek sen oldun
, ben bu adamlara ne yaptım yahu ![]()
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi ben bendeki 6,35 i daha önce söküp bişey yapılabilirmi diye diye uzun uzun düşünmüştüm , polisaj ve tetik tırnağının köşelerinin alınması haricinde yapılabilecek hiçbişey yok desem yeridir. bu işlemler sonrasında bir nebzede olsa yumuşamıştı. Emniyet sökülmesinin pek bişey değiştireceğini zannetmiyorum, yinede denemekte fayda var. Valla ben benim 6,35sattım ama bu grupları görünce pişman oldum valla

-
Abi eline sağlık süper atışlar, tetiğe herhangi birşey yapabildinmi , tetik biraz yumuşasa şahane işler yapacak bu silahlar aslında. (cümle devrile devrile bi hal oldu

-
yakışır kardeşime , hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan

Ama ben arkadaşları şimdiden uyarayım yarışmalardan önce sakın bu silahları denemeyin , sonra kendi silahlarınızla atış yapınca hezimete uğrayabilirsiniz.
Ben bugün Erdem abinin ve Mehmetin silahıyla atış yaptıktan sonra AA nın tetiğini iki elimle anca düşürdüm
-
katılan herkese teşekkürler, güzel bir gün ve güzel bir müsabaka oldu, her ne kadar yine hedefte olsamda masa başı oyunları işe yaramadı

Erdinç nerde yahu

öğrenecek öğrenecek ....
Erdem abi bu arada fotolar için teşekkürler ellerine sağlık

-
Erdem abiyle biraz önce telefonda konuştuklarım aklıma geldi
Erdinç kendini kolla 
-
Ben kendi tüfeğim ve pelletimle katılmayı düşünüyorum
ama itiraz etmek istediğim bi husus var şu arka destek olayını kaldırsak bence daha iyi olur 
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
bu silah 6,35 değil 357 calibre yani 9mm
-
çok hoşuma gitti

offf of , neyse ben airvıttırı vızır yapayım bari
-
ben sadece resimlere bakarak yorum yaptım kuzuyuda kasabtan alıp getirdiniğinizi zannetmiştim..bilgi almak adına yaban kuzusu vurmak suç değilmi bazı türlerin avlanmasının yasak olduğunu biliyorum.
Taylan abi latife yapmış

-
-
Valla arkadaşlar yazlık modele geçtim , şahane oldu herkese tavsiye ederim , zaten fazla bişey yoktu, böyle daha temiz oldu

-
sevgili Ankarateam üyeleri sizlere bu ve bundan sonraki buluşmlarınızda iyi eğlenceler dilerim , eğlenecek birilerini bulursanız tabi...
-
Allah Rahmet eylesin , mekanı cennet olsun
-
Sende Sivaslı olma potansiyelini pek göremiyorum, boşuna çabalama
Valla ben ofiste yalnızım şu anda çıkamam ama eğer siz gelirseniz, etli ekmek dökdürürüm, soğuk açtırırım, çay alırım, hamama götürüp kese attırırım
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Siz geçin dalganızı bakalım, ama gun gelipte söylediklerimin doğruluğunu anlayınca Serdar söylemişti ama biz inanmamıştık deyip basınızı önünüze eğeceksiniz , gözleriniz dolacak , boğazınız dugumlenecek , yutkunamayacaksiniz, serdar serdar biz ne yaptık boyle diyeceksiniz
-
bende geçerken uğrayabilirim, ortağım ameliyat olduğu için bu hafta çalışıyorum..
-
bende bu başlık altında yardım isteyeyim
arkadaşlar bilgisi olan varsa bi fikir versin -
Memleketin tescilli kılıbığı olduk iyimi