O isi hallettim sıkıntı yok, sen niye yatmıyosun birader sabah nasıl kalkacan
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bide boyle konusmazmi , Erdincte aynı boyle hicte kabul etmezler

-
Püüü buluşmaya gelmek icin Hanım'dan izin alanlardami var, daha neler duyacaz yaa, kesin Erdinc tir birisi , digeri Mehmet olabilir digeri kim acaba oda olsa olsa kimdir , valla onu bulamadim ee ankarateamada iki kilibik yeter zaten
ya bu arada benimde silahım yok ne olacak şimdi , neyse ben kaçayım şimdilik cocuğun mama saati geldi hanımı kizdirmayayim... -
Sol üst delikten 3 pellet geçmiş.... Selin'i tebrik ediyorum..

+1 babasının kızı , maşallah

-
-
-
-
-
Bendeki steyr müsabaka tipi, 4,5 mm yani. Zaten yarışmalarımız da ayakta desteksiz, 10 metreden yapılıyor. Fazla güçlü bir tüfek değil, olmaması da gerek zaten, şu anki çıkış hızı 184 m/sn. Destekli atış yaparsan eğer 60 atışda 60 ını da aynı delikten geçirirsin rahatlıkla. Ben bu zamana kadar ayakta desteksiz 52 tanesini aynı delikten geçirebildim en fazla. Grup yayınlama işine gelince bende epey video var aslında hedef atışları, patlayan sodalar, 100 metreler...vs Teknoloji özürlüyüm biraz beceremiyorum bir türlü

ya bırak Allah aşkına tembelim desene sen şuna

Erdem abi eline sağlık gruplar güzel ama sanki ilk yaptığın 100 m grupların daha iyiydi, seninde söylediğin gibi pelleti sevmemiş olabilir

-
yata yata hayvanın oringleri yumuşaklığını yitirip sertleşmiş olabilir, sen bi gelde bakıverelim

-
serdar hiç mi işin yok yaw.??:))
oooo Göktuğ bey siz buraları bilirmiydiniz yaww
ne yapalım abi iş güç olmayınca bunlarla uğraşıyoruz 
-
yarappim tiplere bak yaa :)))
-
-
Erdinç dolum aparatı sizlere ömür, kurtaramadık
rekorun değişmesi lazım -
benim için sıkıntı yok sizin için söylemiştim
nasıl olsa ben silahsız pelletsiz havasız gelip otlanırım
Erdinç sen mutlaka gel 
-
bende gelirim ama bu hava atış zor olur

-
vallahi utandırdı beni

-
hadi bakalım size bir soru, Evren foruma ne zaman girecek, fotoları ne zaman yükleyecek

-
Neredesiniz millet hala atışmi yapiyosunuz, fotolar Evrene kaldıysa

-
yağ yağmur, yağ yağmur, yağ yağmur