yok benimki çınlamıyor ne olduki, cumartesi günleri devlet memuru olasım geliyor
ohh iki gün tatil bir gün full atış, kaptı kaçtı gibi tadı olmuyor be ![]()
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
12.7 mm lik uçaksavar atışlarında 400 m deki boy hedefine yapılan atışların 1 tanesi isabet ederse görev kabul ediliyor, 300 m deki omuz baş hedefine dürbünlü g3 ile yapılan atışlarda da 1 isabet görev kabul ediliyor. sanırım bu tür atışlarda illede ölümcül noktalardan vurmak değilde etkisiz hale getirecek atışlar yapmanın daha kolay olması göz önüne alınarak değerlendirme yapılıyor.
-
şarjörü çıkarttınmı hocam ? eğer iki pelletse bolt kolu zorlanarakta olsa kapanır, bolta zarar vermez, bolt kapanmadan tetiğe basmak tehlikeli eğer transfer deliğinin üzerinde pellet varsa geriye doğru atabilir.
-
tetiğe bas hocam , iki pelleti rahatlıkla atar

-
-
-
-
-
hayırlı olsun , güle güle kullanın

-
-
-
-
-
Normal değil, silahınızı kurmak için kullanılan hava basıncı o parçadan geçiyor, eğer orda kaçak varsa silah kendini kurmaz, o parçayı yerine takmayı deneyin, sorun çözülecektir.
-
namlu ucundeki vidalı parçayı söküp içerisini temizleyin , sonra tekrar deneyin
-
Kaç barda bu sorun meydana geliyor, kurma kolu tam olarak geri gelip kilitleniyormu ? Kurma kolunu geri çekerken metal sürtünmesi gibi bi ses geliyormu ?
-
Hani fotolar birader, ee benimkini ne zaman sipariş ediyosun ???
-
iyiki bi tabanca aldın, yok yok iyiki bi tüfek aldın, tabancamı tüfekmi ne bu şimdi , ama pistol dimi , pistol ama dipçiğide var, dipçikli olunca adı ne oluyo, ne bu şimdi
her neyse işte iki debir fotolarını koyup inasnı tahrik etme yaww -
Ben Ankarateam ile ilk buluşmaya katıldığım gün kendimi kaybettim

bi dahada bulamadım

-
Hayırlı olsun Kamuran abi, güle güle kullan