Varda crono benim degil, sanırım Mustafa abi ankarateam a hediye etmiş
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ya benim arabanın bagajında bi tane crono var

-
Eline sağlık Erdem abi şahane atışlar, bi tane ft de bana nasip olurmu acaba

-
güzel bir gündü katılan tüm dostlara teşekkürler, steyr denen yaratık uzaylı yapımı bir şey yahu, o nasıl bir tetik onasıl bir ergonomi öyle, hasta oldum valla, Tekrar hayırlı olsun Erdem abi

benim 6,35 sumatra ile grup yapmayı denedim ama malesef pek başarılı olamadım, namussuz fena tepiyor, birde tüm çabalarıma rağmen tetik çok sert. biraz daha tetik üzerinde çalışıp sonra tekrar deneyeceğim.
düşük güçte daha iyi grupmanlar yapılabilir , ama benim isteğim silahı maksimum sınırlarında test etmek. bu arada silahın namlusu çok hoşuma gitti grup denemelerimde pellet hemen hemen tek delik oldu ama atıcı ve tepme faktöründen dolayı sonraki atışlar grubu baya bozdu. -
HAyırlı olsun Erdem abi güle güle kullan, ne grupman yapar bu cihaz

-
ti lite ti lite

-
yapıcaz yapıcaz az kaldı

-
fazla kalamasamda güzel birr gündü, Mustafa ti lite videosu nerde ?
-
hayırlı olsun abi, güle güle kullan

-
Tabi hocam parasıyla değil mi ?
sadece 1500 € :))
kaç fps atıyo
-
bende göremiyorum

-
Bende Recluse ye red-dot taktım ama daha deneme fırsatımolmadı, bitanede revoyamı alsam ne yapsam

-
-
Murat abi belliki guzel bir gun gecirmissin , aksam üstü bende uğrayayım dedim ama isim çıkınca gelemedim. Grupları 5 er atis seklinde çalışırsan faydasını görürsün

Arkadaslar tek delik diye bahsi gecen şey tam anlamıyla pelletlerin aynı noktadan geçmesi ise , açık havada ve regulatorsuz silahlarla bu mesafelerde cok zor. Ufak tefek güç degisiklikleri ve milimetrik sapmalar vuruş noktasında degisiklik yapacaktır. Ama tam manasiyla tek delik olmasada buna cok yakın gruplar gordum. Hatta birtanede benim vardı ama eski konulardan bulamadım

-
tool lardan oldum olası pek hoşlanmam ama bu aleti görür görmez bayıldım, güle güle kullan kardeş

-
-
Şaka bi yana en buyuk hayalimdir bir at sahibi olmak, parayı vurduğum zaman şöyle Guzel binc çiftlik alicam sonrada iyi bir at

-
Hayırlı olsun güle güle kullanın

-
Bu hafta gelmeyi çok istedim ama işler fırsat vermedi, zaten havada pek hoşuma gitmedi
haftaya görüşürüz inşallah.. -
görüntü olarak bugbuster ve alçak ayak diyorum, kullanım açısından değerlendirme yapamam nasıl hoşuna gidiyosa