serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
genelde havalı silahlar için kullanılan harbiler aliminyum oluyor, aliminyumunda çeliğe zarar vermiş olabileceğini hiç zannetmiyorum. ama tetiğe bassaydınız sıkışan pelletlerin tamamınıda atacağından hiç şüphem yok

-
Teşekkür ederim , inşallah en kısa zamanda çalışmalara başlayacağız

-
Hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Dün gerçekten hayatım boyunca unutamayacağım birkaç günden biriydi, ben şahsım adına çok güzel bir gün geçirdim, silahlar benim için dün ikinci plandaydı dostlarla yapılan hoş sohbetlerin tadını bana hiçbir silahın verebileceğini zannetmiyorum. umarım misafirlerimizi iyi ağırlayabilmişizdir. öncelikle uzun yollardan gelip bizi yalnız bırakmayan hobidaşlarıma , sonra ankarateam daki dostlarıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Yücel abi , Osman abi foto ve videolar içinde sizlere ayrıca teşekkür ederim , ellerinize sağlık.
-
hayırlı olsun güle güle kullanın

-
-

-

-
arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olsun yeni oyuncaklar ve emeği geçen herkese teşekkürler.şimdi hepimiz anlatıyoruz ilk izlenimlerimizi sumatralarla ilgili olarak,şöyle güzel böyle güçlü,koreli güzel,karadul vs.peki hiç beğenmediğimiz hoşlanmadığımız bi tarafı yokmu bu sumatraların,hiç şurası şöyle olsaydı daha güzel olurdu dediğimiz bir tarafı yokmu?yani dört dörtlükmüdür bunlar,hiçbir kusuru yokmudur,yada kusur değilde belki sahibini tatmin etmeyen bir tarafı yokmudur,kimse bahsetmedi böyle bişeyden bende bahsetmeye çekiniyorum açıkçası,abilerimize büyüklerimize ayıp olmasın,saygısızlık olmasın diye,bu mahalle baskısını aşmak lazım bence,şahsen daha samimi yorumları bekliyorum kendi adıma..sevgiler saygılar..
Keşke bu yazıyı böyle yazmaktansa samimi yorumlarınızı ekleseydiniz, herkeste gereken samimiyette yorumları devam ettirseydi, silahlar henüz çok yeni , artılarını ve eksilerinin karşılaştırmasını yapmak çok zor. şu anda yapacağımız yorumlar görselliğin çok fazla üstüne çıkmaz. ama kullandıkça hep beraber göreceğiz, ve emin olun en sert eleştirilerde yine bizden çıkacak

-
-
-
-
-
şehir dışından otobüsle gelecek arkadaşlar varsa bana pm atarak bildirsinler, aracı olmayan ve katılmak isteyen arkadaşlarda hangi bölgeden geleceklerini bildirirlerse yakın bölgelerde oturan arkadaşlarla birlikte gelebilirler.
Erdinç hocam biz yarın öğlen temizlik için psye gidicez, eğer cumartesiye kalırsa yetişmeyebilir. aman gözünü seveyim sen scubaları unutma.
Yemek için mangal yakacağız, işin o kısmını ben hallederim ama evinde tel ızgarası olan arkadaşlar varsa gelirken getirsinler, lazım olacak.
Ayrıca gelecek arkadaşlardan bir ricam daha var bize bol bol portatif sandalye lazım olacak, herkes kendi kullanacağı sandalyeyi ve fazlasını getirirse çok iyi olur...
Aynı şey scuba tüpler içinde geçerli bol bol da hava gerekecek
Buluşma için şu anda net saat belli değil ama Ankarateam den bir kaç arkadaş en geç sabah 7 de çamlıkta olmalı, yeri kaptırmayalım. büyük ihtimalle ps de görevli bir arkadaşımız olur,yol tarifi konusunda sorun yaşamazsınız.
benim aklıma gelenler şimdilik bu kadar ,sizinde aklınıza gelen birşeyler varsa lütfen paylaşınbir not daha
yarın kimler gelebilir Osman abiyle ben altından kalkamayabilirim. -
-
-
Arkadaşlar gelecek sayımız önceden belli olabilirse hazırlıklatı ona göre yapalım, birde buluşma yeri için farklı alternatifler oluşturabilirsek iyi olur. Çünkü çamlıkların durumu pek iyi sayılmaz , çamlık 2 araç bırakmak ve yemek düzeni için uygundeğil, çamlık 1 inde biraz kirlenmiş olabileceğini düşünüyorum. eğer daha uygun güzel bir yer bilen varsa buluşmayı oraya taşıyalım, ortak bir noktada toplanır ve hep beraber hareket ederiz.
-
Arkadaşlar bu hafta başlık benden, yukarıda yazdığı gibi Sayın Mustafa Serdar'ın çabaları ile havalı silah camiasına kazandırmış olduğu Samyang marka havalı silahlar ve Hawke marka dürbünler Yatagun stoklarına girmiş bulunmaktadır.
Kendiside bize verdiği değeri göstererek bu ürünlerin tanıtımını yapmak ve bizleri bilgilendirmek maksadıyla kızı Merve hanım ile birlikte Ankara'ya gelecektir.
Bizlere düşen görev ise iyi bir katılımla bu günü daha güzel bir hale getirmek ve değerli misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaktır.
İşleri olan arkadaşların cumartesi günü işlerini biraz erteleyip bu buluşmayı kaçırmamalarını tavsiye ederim...
Ülkemizde bu hobiyi paylaşan Tüm dostlarımız davetlidir.
cumartesi görüşürüz.Gelen herkese teşekkürler çok güzel oldu etkinlik.
-
bende duydumki sadece bir adet 6.35 ile bir adet 357 ceviz geliyomuş , 6.35 uzun model ayarlı kundak olanından, efendime söliim onlarında üzerine S.H. yazmışlar ne demekse