bende sağı solu kurcaladım ama bişey çıkmadı ![]()
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun Kadir abi

-
-
ben böyle olcağını biliyordum, o yüzden niyetlenmedim bile

-
Abi aslında sen yokken yapamadık diyebiliriz. Disiplini sağlamakta sıkıntı yaşadık.

Evren haklı bundan sonra Erdem abi olmadan hiçbir yarışmaya katılmama kararı aldım. Katılsam bile hedef sadece hedef düzeltme işine talibim. bundan sonra bu işi asli görevim kabul ediyorum...
-
-
Gözün aydın Caner hocam, en doğru seçimi yaptın güle güle kullan. Emin ol pişman olmayacaksın. Bende bu aralar ikinciyi alma niyetindeyim

-
Ovatandaslari gecen hafta ben gormuştum, bizimkilerden birilerimi diye baktım ama tanıdık kimse yoktu. Ellerinde yaylı silahlarıyla atış yapıyorlardı , hedef yapistirdiklari masayı gördüm ama onu strafor zannettim, vatandaşları tanımadığım icin yanlarına da gitmedim. Bu vatandaşlar 3 kisiydiler üzerinde koka kola logosu olan bir adet beyaz kia ceed ve Gumus rengi Fiat doblo araçları vardı . Sonrasında şahısları Samet e sordum. Elemanların bizimle herhangi bir alakası yokmuş , ara sıra gelip oraya atış yapıyorlarmış. Sanırım içlerinden birinin adı ismetmis. Forumu takip ettiklerinide pek tahmin etmiyorum.
-
bi yerde duymuştum, Maden suyu iyi geliyormuş
canınız sigara isteyince bi şişe maden suyu için
Cem abi bi dene istersen 
-
-
700 nitro express sanırım , galiba holland&holland üretimi
-
-
-
harika atışlar tebrik ederim
atışlarda destek olarak ne kullanıyorsunuz. -
abi eline sağlık fotoğraflar çok güzel

-
Güzel bir gündü, katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.50-100-120 m de bol bol şişe kırdık, Cem abi hangi ara içmiş o sodayı anlamadım. Hani hiçte belli olmuyo yani

foto ve videoları Erdem abi yükler heralde 
-
Eline sağlık abi, havalar serinlede artık grupmanlarımıza başlasak tekrar. Bu arada beni haberdar etmemişsiniz kırıldım valla

-
Bravo Selin'e, Erdem senin yaptığın atışların bir çoğundan daha başarılı sonuç almış.
Kamuran abi ne yaptın kavgada söylenmez bu

Selini tebrik ediyorum valla 5 li grupmanı süper olmuş, daha ilk denemelerde böyleyse ilerde hepimize rakip olur. Neyse ablası iyice yetişsin sonrada Nesrin'i yetiştirir

-
Filintalar grubunu tebrik ederim harika bir organizasyon olmuş, dereceye giren arkadaşlarıda ayrıca tebrik ederim

-
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın