Elinize sağlık gerçekten harika olmuş ![]()
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
whisperın özelliği zaten sessiz bir silah olması, namlu ceketi aynı zamanda susturucu görevi görüyor, Bizim AA lar gibi

-
sanırım 4.5 luk olanı , bencede harika bir silah Mustafa abi getirse bir tanede bundan düşünürüm
ama adamın atıcılığını pek beğenmedim o mesafeden tek delik yapması lazımdı 
-
gerçekten güzel bir gündü katılan herkese teşekkürler
bir mavili vardıki allah vermesin adam oyun boyunca toplam 2500 top atmış, ben 300 ü zor attım
atıncada zaten havada döne döne gidiyo namussuz bi işede yaramıyo
Ama oyunun en güzel yeri o cocukla maviliyi vurmaktı 
-
-
Mesafe 50 m , jsb 18 grain pelletle yapıldı,beğenen herkese teşekkür eerim
-
Gerçekten harika bir gündü, herkese teşekkürler bir atışım eksik olsada bana kurşun sıkan birinin önünde olmak mutluluk verici

O kendini biliyor
Masa başı oyunları işe yaradı 
-
Aslında tek delik yapacaktım ama yine itiraz ederler diye sonuncuyu hafif kenara attım

gerçekten harika bir gündü herkese teşekkür ederim. -
Her neden ise sonuçlar hala yayımlanmadı, evet ilk ve ikinci turnuvanın sonuçları merakla bekleniyor

-
haaaa unutmadan Kyucel kod adlı suikastçi tarafından montumun kapşonundan vurulmamıda unutmayalım, az daha sağ kulağıma bir delik açacaktı ucuz yırttım
montumun kanı yerde kalmayacak 
-
Eve geldim röpteşembırımı giyindim elimde viskim sonuçları bekliyorum, Sıra geldi bu haftanın bahanesine
birinci sanırım Murat abiydi ama kaybeden daha ilk turda belliydi zaten , sayarak atış yapmama rağmen hedefimde 4 adet delik vardı, benim tahminlerime göre 9 puanda iki pellet aynı yerdeydi ama hakemler yüksek kurulu atışımın dördünü sayarak beni 38 puana mahkum etti, böylece günün kaybedeni belli oldu
daha sonrasında her ne kadar istikarlı bir atış sergilesemde kalemim kırılmıştı bir kere
hernekadar kaybetmeye mahkum olsamda yenildim ama ezilmedim
Amaaaa sonrasında tek turluk bir yarışma daha yaptık, o yarışmanın skorunuda HYK'na hediye ediyorum

-
eveeet gelelim asıl konuya, tüp durumları nasıl ???
-
The content cannot be displayed because it is no longer available.
görünecekmi bilmiyorum ama bu vatandaşta birşeyler yapmaya çalışmış. Ne yaptığını ben anlayamadım
-
Son durum ne ? biz kendi silahlarımızla katılsak olmazmı

-
Atilla komutanım geçen haftalarda alkolün atışa etkileri ile lgili bir deney yapmıştı, eğer atış varsa sanırım alkol olmaz

-
-
-
-
Yok ben ağlamıyorum , ama 1mm dediğimiz mesafe çok şeyi değiştirebilir, bundan sonra kendi kartımı kendim yerleştiricem

Rıfat abi zaten çamur atmaya yer arıyo, ayrıca hesap işinede karışmıyorum , puanlamayı ben yapmadığım halde o da bana ihale oldu 

-
Bravo filintalar, yine harika bir buluşma olmuş tebrikler