Ben bir müteşebbis olarak sığırcığı kurtarmaya (bu anlamsız hayattan
) niyetliydim ama razı olmadınız ne yapayım
Bu arada Tolga hocam sizinle tanışmaktan bizde çok memnun olduk, fazla ilgilenemdik kusra bakma
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Erdem abi harika anlatımın için teşekkürler
okurken tükrükler boğazıma kaça kaça güldüm valla tam toparladım derken sabotaj iftirasını okumamla koltuktan kahkalarla aşağıya düşmem bir oldu , ama yemin ederim kimseye sabotaj yapmadım, yapsaydım böyle olmazdı durum zaten
ama Rıfat abinin son serisinde saçlarıyla alakalı bazı sinir bozucu sözler sarfettim, buda etkisini gösterdi zaten
berbat skoruma rağmen katılan herkese çok teşekkür ederim gerçekten harika bir gündü, büyük zevk aldım.
Ama şunu eklemeden edemeyeceğim bende bundan sonra 09:00 dan önce gelmeyeceğim
Dötümüz ve parmaklarımız dondu valla, donmuş parmaklarda ancak bu kadar tetik çekiyor canıım( biraz çamur yapayım)
-
hw 100 lerin yeni cıkan namlularında sorun olduğunu biliyorum ben sorunsuz bir hw den bahsediyorum.. ayrıca aklında bulunsun uzun namlu her zaman uzak mesafe atar.. her şeye ramen istediğim cevabı alamadım en iyisi kendi bilidiğim yoldan gideyim sorunsuz bir hw 100.
bende hw lerin eski namlularında sorun olduğunu biliyorum !!! aklımda bulunsun bulunmasınada, pelletin arkasında yeterli hava olmadıktan sonra namlu istediği kadar uzun olsun hikaye senden bunu unutma !!! Ayrıca hw100 ler regulatörlü silahlardır, ve regulatörlü silahlarda yapılma çalışılan şey stabil bir atış grafiğidir, yani güce odaklı silahlar değildir, bunuda unutma!!! Ayrıca havalı silahlarda güç demek senin tabirinde uzak mesafe demektir bunuda unutma !!! Pcp kullanmadığın halde , sana yardımcı olmaya çalışan insanlara ahkam kesilmemesi gerektiğinide unutma!!!
-
namlunun uzun olması daha uzak mesafeye atış yapacağını göstermez, hw100 ün tüp hacmi 180 cc , galdiator ise 600 cc yani üç katından daha fazla !!!
Ayrıca hw100 lerin namlusu 5.5 ölçeğinden biraz daha geniş diye biliyorum, bunun ne gibi eksileri vardır ? Namlu içindeki pellet , geniş namluda fazla sıkışmayacağı için yivsetlerden kurtulması daha rahat olacaktır, bu rahat kurtulmadan dolayı pellet arkasındaki hava gereken sıkışmayı sağlayamaz ve buda güçün düşmesine etki eder.
yanlışım varsa üstadlar düzeltsin lütfen. -
Valla biz yaklaşık 4 veya 5 haftadır bu müsabakayı yapıyoruz, ama ilk defa geçen hafta Murat abi 50 puan aldı

-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın

-
cumartesiye kadar kar falan kalmaz, zaten şimdilik yağan bişeyde yok, olsada çadırımız var, oda olmadı herkes kendi çadırını kursun
yarışmayı ertelemeyelim
-
-
yazacak pek bişey kalmamış , eline sağlık Erdem abi

peki yanlışlıkla attım, elim tetiğe değdi falan gibi şeylerde ne olacak

-
Ankarateam yaklaşık iki yıldır hemen hemen her hafta sonu buluşuyor, haftaiçi buluşmalarını saymıyorum bile, Filintalar daha yeni sayılır. O yüzden daha alamadınız , ama itiraf etmeliyim filintalar çok hızlı bi şekilde büyüyor ve buluşmalarınızda hergeçen gün dahada renkleniyor , tebrikler, böyle giderseniz geçeceksiniz

-
Yine harika bir buluşma yapmışsınız tebrikler, Filintalar en çok buluşan grup ünvanını Ankara Team dan alacak gibi

-
Unutmayalım Erdem abi

Aslında İstanbullu dostlarımızla bir buluşma ayarlayabilsek , ufak bi müsabaka düzenleyebilsek , daha yakından tanışsak, hoş sohbetlerine ortak olsak ne güzel olurdu

-
Erdem abi eline, emeğine sağlık gerçekten süper anlatım
katılan tüm arkadaşlara teşekkürler, valla çok heyecanlı bir müsabakaydı, ileride dahada büyük kapışmaların yaşanacağı sinyallerini şimdiden alıyorum
-
Tüm konularda Erdem abiye katılıyorum, üzerime düşeni yapmaya hazırım

-
örneği varsa çıkartayım şimdi
-
sanırım bi yanlış anlaşılma var, fotodaki tabanca ateşli değil altında airsoft yazıyor, Yani plastil bilye atan oyuncaklardan

-
Hayırlı olsun isabetli atışlar

-
07:54:42 gibi orada olurum
-
ben ayakların yerini değiştirdim, ama sıfırlama fırsatım olmadı inşallah sorun çözülür.
-
ilk fotoların altında da airsoft yazıyor, plastik bb atarken isabetlilik pek aranmasa gerek. ekle ekleyebildiğin kadar

+1 kaval namlu olduğu için istenildiği kadar uzatılabilir bence, zaten yiv set yok ekle ekleyebildiğin kadar