Kardeşim sonunda kesin dönüş yaptı, Hoşgeldin dostum
bide Göktuğ beyi getirebilsek ![]()
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gerçekten bugünki rüzgara rağmen gerçekten harika bir grup abi eline sağlık

-
Hayırlı olsun,isabetli atışlar

-
Bol sohbetli, bol atışlı güzel bi gündü.
Ama başlık sahibi gelmedi
Cem abi gelir dedik ama göremedik
Bu günlerde atışlara ara veren verene bende kervana katılayım, bir sene atış yok, gelecek yıl görüşürüz
-
http://kustommadeknives.com/Tactical.html
buradada harika bıçaklar var.
Bu arada şam çeliğini Türkiye'de üreten yok ama , Ankaradaki Mogan bıçak plaka çelik getirip burada işlemeye başlayacakmış. Deneme amaçlı birkaç bıçak yapmışlar.
-
Cem abi hayırlı olsun, ye:n işine çok sevindim.
Bu arada ben Cumartesi 08:00 gibi mekanda olurum ama hava durmuna bi bakayım önce ?yağmurlu görünüyor

-
Herşey yolunda Mustafa abi sorun yok çok şükür

-
ben sürekli söylüyorum bu pelletler farklı diye, aynı fabrikada üretilse bile atışlarda bariz fark oluyor. ben şimdiye kadar Fx le yaptığım hiçbi grupmanı diğerleriyle yapamadım. Birde AA ları ne kadar sakınırsanız sakının kutunun içinde hafif sallanmalar bile pelletlerin eteklerinin yamulmasına sebep oluyor.
-
yeni silahın hayırlı olsun, kundak çok güzel görünüyor

-
ben bu hafta katılamadım, hanımın kontrolu vardı. Haftaya inşallah hava güzel olur
-
hayırlı olsun
-
Hocam yaptırmak istesek fiyat nedir ? arabadan güzel sihir yapılır bununla

-
bende AA sahibiyim, denemelik bir kaç grup yaptım ama bu gruba pek yaklaşamadım. tabi bu birazda şans işi. sonuçta her yaptığımız grup böyle olmuyor. bir dahaki seferlere sadece AA ile grup çalışıcam. Ama gladı da bir daha elime almam heralde, yoksa durduk yere yinne masrafa giricem

-
Elinize sağlık gerçekten çok güzel görünüyor, aslında birde videolu anlatım yapsanız çok güzel olurdu
tekrar elinize sağlık. -
Bu hafta sonu Erdem abiyle yeni silahlarımızın ölçümlerinin yaptık, değerleri sizinle paylaşıyorum.
başlangıç 200 bar
908
913.3
Err
916.9
917.4
926.3
930.7
926.9
930.4
933.5kalan basınç 185 bar
928.7
931.1
931.4
931.1
931.7
931
927.2
930
925.5
924.1kalan basınç 160 bar
924.6
920.4
920.1
915.5
912.6
908.1
906.4
903.6
899.5
896.7kalan basınç 145 bar
896.6
891.5
887.1
882.8
880.1
877.4
873.1
868.2
865.6
861.6kalan basınç 130 bar
ben grafik hazırlamayı bilmiyorum , becerebilen arkadaşlar varsa çok memnun olurum
-
Valla hocam ben o kadar iddalı değilim, mesafeyi google da yeniden ölçtüm 48,24 m görünüyor

-
Eline sağlık abi, ama sende 100 metrede harika işler çıkarıyosun. Bende 100 m yapmıyorum

-
Valla beni utandırıyosunuz, ben fazla bişey yapmadım. silah güzeldi, desteğimide iyi aldım, birazda şans olunca böyle bi grup meydana geldi. ama ne yalan söyleyeyim şu anda şeytanlar dürtüp durmakta. Al bi Glad, Al bi Glad diye.
Bu arada grup, moderatörsüz ve namlu tutucusuz yapıldı, sanırım bu grup birazda free float namlunun marifeti. -
evde net yoktu, hafta sonu giremedim.
Valla beni utandırıyosunuz, ben fazla bişey yapmadım. silah güzeldi, desteğimide iyi aldım, birazda şans olunca böyle bi grup meydana geldi. ama ne yalan söyleyeyim şu anda şeytanlar dürtüp durmakta. Al bi Glad, Al bi Glad diye.
Bu arada grup, moderatörsüz ve namlu tutucusuz yapıldı, sanırım bu grup birazda free float namlunun marifeti. -
Mutluluğun daim olsun Serdar.
Amin abi cümlemizin