ne yaptınız foto yokmu merak ettim ?
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mustafa abinin bahsettiği mevzu buydu demekki, atv turmu yapıyosunuz ? sizi gidi siziiiii
-
bu grip olayı Ankarateam'ı baya etkileyecek anlaşılan, geçen pazar 39 derece ateşle yatağa bi düştüm daha bugün ancak işbaşı yapabildim. Hastaneye gidince doktorun tepkiside ayrı güzeldi.
'' domuz gribi olabilirsindeee olmayabilirsindee ben sana şimdi ne diyeyim. en iyisi sen eve git iyice dinlen zaten domuz gribi olsanda yapıcak bişey yokkiii. Test yapıpta moralini bozmayalım bari hahahahaha'' dedi
-
Erdem abi kusura bakma fotoları ekleyemedim, ara kablosunu bulamıyorum

-
Roxy bitane valla, salı günü sabah Erdem abiyle oradaydık. Ps'ye gider gitmez roxy yanıma geldi elimi yüzümü bir güzel yaladı Erdem abi gelene kadar top oynadık, sonra bizimle birlikte 100 m hedeflerini yerleştirdi. sonra Erdem abinin sıfırlama için getirdiği su şişesini çaldı, biz dönerkende arabalar park alanından çıkıncaya kadar bekledi bizi yolcu etti. Çok güzel fotolar çektik ama ara kablosunu bulamıyorum, bi türlü ekleyemedim.
-
abi hayırdır sabah sabah rüyandamı gördün

-
ihtimaleri söyledim Mustafa abi, valfte sorun varsa çıkış değerleri arasındaki farklar isabetsizliğe veya değişen vuruş noktalarına sebep olabilir diye düşünüyorum. ama bana göre olması en muhtemel sorun namlu kirli. aynı sorunu geçen hafta bende yaşamıştım namlu temizlendikten sonra normale döndü
-
benim aklıma gelen ilk sorun eğer moderatör varsa bundan kaynaklı bir sorun olabilir, diğeride namlu temiz değilse yine böyle bir sorun olabilir. Olmasını hiç istemeyeceğimiz bir sorunda valf kaynaklı olabilir. Buluşmaya katılırsanız önce silahınızın crono ölçümlerini yaparız ona göre sorunu araştırırız

-
-
hiçte güzel değilmiş
kalitesiz bişeye benziyo
neyse hafta sonu bi bakarız artık
şaka bi yana Erdem abi hayırlı olsun, güle güle kullan sonunda maksimum zoom lu dürbününe kavuştun. -
Osman abi aslında değişiklik olurdu, siz PS e geçecekmisiniz ?
-
5 m grupman için biraz kısa bir mesefa, ama eline sağlık yaylı birsilah için iyi bir grup. eminim daha uzun mesafelerdede başarılı şeyler çıkartabilirsin. Sana tavsiyem mevcut silahınla yapacağın grupmanlarda mesafe en az 15 m olsun kendini geliştirmen için faydalı olur.
-
Gerçekten çok güzel bir gündü katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. ayrıca fotoğraflar harika ellerinize sağlık
yeni maskotumuz Dogocanda baya fotojenikmiş
Rıfat abi artık bütün buluşmalara bekliyoruz Dogocan'ı -
oraya nasıl gidicez, giriş serbestmi ?
-
abi eşki sözlük yazarımızı unuttun adam beş dakikada olsa uğradı , evremis

-
şişeler karteli deldi

-
Katılamadığın buluşmaların acısını çıkarıyorsun herhalde Serdar..

sabah 09:00 da oaradaydım Evren

ama atış için değil, şişelerin ahı tuttu

-
Cem abi eline sağlık, sanırım Erdem abi fotolar büyük demek istedi, sayfa zor açılıyor :(, bu arada ben sabah ilk iş ordayım

-
-
Cem abi offline, bi haber uçurayımmı ? ben birazdan ps ye düşerim