atışım geldi
, ps ye gidelim desem gelen olurmuki ? ![]()
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
abi nolur şu konuyu hortlatıp durmayın, insaf edin biraz nolur

-
Sık dişini... Az kalmıştır emekliliğe, yakma...

Sevgiler,
öyle deme cem abi
azcık gaz ver

olamazkii, olamazkiii,olamazkiii

-
valla harika bir gündü, abi bu arada resimler için saol eline sağlık, ama Osman amcanın 50 m grupmanı yok

-
Eline sağlık murat abi, harika grupman ama bende sanki senin başka bi grupmanın daha vardı diye hatırlıyorum, forumda aradım bulamadım.
-
Erdem abi paylaşım için saol, eline sağlık. Gerçekten güzel bi programmış biraz meşekkatli ama yakında çözeriz

-
Serdar, atmışsın oraya bir pellet, 5 atış demişsin... Hiç yakışıyor mu sana?
Sen giderken biz 5. turdan dönüyorduk, ayrıca Gölbaşı'nda vurduğum Gergedan'da tam 4 ton 100 kg. gelmişti... Ona göre yani... 
Süper olmuş, ellerine, gözlerine sağlık...

Sevgiler,
yok abi pellet aslında 5 ama atışı MENGENEYLE yapıyomuşuzya ondan grup böyle

-
Erdem abi eline sağlık , ölçmeyi ilk başta düşünmemiştim sonra resim üzerindende sağlıklı olurmu diye yapmamıştım

-
Ankara'da 365/24 açık, temiz, lezzeti nefis, personeli saygılı İşkembecileri açıklıyorum...
Beykoz
Çorbacı
Başkent
Köroğlu'nun Sonu (adını hatırlayamadım, idare edin
)
ÇınaraltıSevgiler,
söylemişsin abi
bende ekleyeyim Rumeli işkembecisi, Çiçek Lokantası
-
grupmandaki amaç, hedefi vurmak değil, aynı noktayı hedef alarak vurulan noktaları mümkün olduğunca birbirine yakın bir şekilde toplamak

-
mod 125 gibi iyi tepen bir silaha göre gayet başarılı bir grup, elinize sağlık

-
Bugün ekibe katılamadım, BAKÜ'den çok ağır bi misafirim vardı, tarttım valla 74,9 kg geldi
bakım iyi anlaşılan biraz kilo almış 
-
abi eline sağlık, güzel olmuş, ama bence dürbünüde kaplasan şahane olurdu

-
Ankara Team 'a sağlam adam aranıyorr!! Katılmak isteyenlerin tam teşekküllü devlet hastanesinden, tam teşekkülü bir raporla müracaat etmeleri rica olunur. Bizimkilerin alayının kafa kırık
bakıyorumda hepimiz aynı modeliz 
-
silah gerçekten harika görünüyor Mustafa abi eline emeğine sağlık, biz napıcaz şimdi
silahlarla aynı anda juniorhavsut haberi aldım
, yeni bi silah alırsam hanım ilk bende kullanır galiba 
-
yok Kadir, model olarak kullandığım para küçülüyor. gurupmanı küçültemeyince onu küçülttüm, sanırım psikolojik olarak bakanları etkiliyor

abi yazıyı editle yoksa bunuda malzeme yapanlar çıkabilir, ankarateam sahte para basıyor diye 
Eline sağlık bu arada gruplar çok güzel olmuş

-
Yeni silahınız hayırlı olsun, isabetli atışlar

-
Teşekkürler Erdem Abi

Valla abi havalar soğumaya başladı, bizimde grupman işine başlamamızın zamanı geldi. Bunu yarışmayla başlatmakta çok güzel olur

-
Serdar, sizde Yılmaz kardeşlerle çiğköfte vs kaçamakları yapardınız

Yılmaz kardeşler yalan oldu abi, ama yakında tekrar başlarız gibi geliyor 
Serdarcım, aslında seni de çağıracaktık ama evin uzak, geleceğini de biliyorduk, yengeyle problem olmasın diye bilerek çağırmadık... deermişim

Sevgiler,
onuda alır gelirdim abi
neyse borcunuz olsun ( bu bahaneyle borçlandıralım bari
) -
ohhh afiyet olsun , canım çekti valla