Evet arkadaşlar , bir yarışmayı daha bitirdik , darısı başka yarışmaların başına 
Benim şahsi görüşüm, yarışma başlangıcında biraz aksaklıklar olsada sonunu toparladık galiba 
Öncelikle yarışma organizasyonları ve hazırlıklarında emeklerini esirgemeyen takım arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim , her fırsatta kaytaran arkadaş seni not ettim haberin olsun 
Her yarışmada yeni arkadaşlarla tanışıp , daha önce tanıştığımız hobidaşlarla samimiyetimizi arttırıp güzel dostluklar kuruyoruz , umarım bu hep böyle devam eder.
Bizleri bu güzel günde yalnız bırakmayan , kar , kış , yağmur , çamur demeden yollara düşen , yorulan , uykusuz kalan
İstanbul'dan
Filintalar takımına
Yine İstanbul'dan
Havalı Kuvvetler takımına
Adana'dan
Adana Tim ekibine
İzmir'den
Efeler takımına
Yine İzmir'den
Ftbrturk Takımına
Zonguldak'tan katılan arkadaşlarıma
Canı gönülden teşekkür ederim , ayağınıza sağlık. Sizleri ağırlamakta bir kusurumuz olduysa , yarışma esnasında veya başka bir anda istemedende sizleri üzecek , kiracak , bir yanlışımız hatamız olduysa affola 
Yarışma sonunda ismi geçmeyen bir insan vardı. o kadar alçak gönüllü bir insanki tanımayan arkadaşlar varlığından bile haberdar olmadı, hedeflere en çok itiraz edilen yarışmada defalarca hedef kontrolü yaptı , hedef boyadı , yetişebildiği herşeyle alakadar oldu. Buradan sevgili abim , Dünya Şampiyonu atıcımız , milli gururumuz Yusuf Dikeç 'e de teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.
Ve sıra geldi dereceye girenlere 
Hediye işini niye abartmadık anladınızmı
Sonra herseyi siz aldınız denecekti 
Takım olarak göstermiş oldukları başarıdan dolayı tüm arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum.
Birinci olarak , o kadar atışı boşa yapmadığını kanıtlayan Erdinç 'i , Söke söke ikinciliğe yerleşen Levent'i , nasıl olduğunu çözemesemde
üçüncü olan Yasin'i tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum...
fazla uzattım galiba tamam bitti....