buda bişeymi Ankarada Gamo Hunter 440 a 1600 küsür fps yaptıran babayiğitler var
![]()
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sabah olsa bende mutlaka katılacaktım, ama memleketten misafirlerim geldi öğleden sonra onları ekemedim
onlarıda getireyim dedim mırın kırın ettiler
bunların benim akarabam olduklarından şüphelenmeye başladım 
-
öleden sonra sakat
ama gelmeye çalışırım Osman abi, sabah olsa iyi olurdu aslında şöyle 9-10 gibi 
-
yarın buluşma yokmu , daha dorusu bugün, yani birazdan , yani pazar günü

-
-
hıeattttt cekılın beaaaa.. 10 lıra 20 lıra
kım tutar AnkaraTeamı 
10 lira - 20 lira kime Mustafa abi 
-
gerçekten çok güzel bir gündü, uzun zamandır katılmıyordum, o ortamı, o güzzel sohbetleri arkadaşlarımı çok özlemişim valla. Cem abi ve yeni takım arkadaşlarımla tanışmaktan çok memnun oldum.
kış yaklaştıkta Ankara Team ın efsane buluşmalarıda büyüyerek devam edecek, şimdiden hissediyorum
bi fotoda benden olsun[Resim Engellendi: http://s4.directupload.net/images/090829/temp/mbumgn55.jpg]
-
Kadir abi hayırlı olsun, güzel bişeye benziyo güle güle kullan, ben fotoyu ilk gördüğümde aha Kadir abi NV getirmiş dedim

-
abi kendini fazla yorma benim tüpte 180 bar hava var, üstünü tamamlardık, gerçi eski performanstan eser kalmadı ama

-
Murat abi geçmiş olsun.
Osman abi bugün size katılamadım evi değiştirince hergün hanımı işten almak zorundayım, malum bide ramazan iftara ancak yetişebiliyorum

ama sabah ordayım inşallah.
arkadaşlar bu arada kaçta toplanıyoruz.
-
-
-
-
Volkan Allah tamamına erdirsin kardeşim , tebrik ederim.

Osman abi bu arada fotolar için teşekkürler, kusura bakma ben atışa dalınca senin fotonu çekmeyi unuttum ,biraz bencillik yaptım galiba

-
buluşmaya katılmayı çok istedim ama kısmet olmadı, bizde akşam üzeri Osman abi ile paintsign de buluştuk, saolsunlar arkadaşlar iki poşet şişe bırakmışlar onları patlattık, biraz grupman yaptık, ama uzun bi aradan sonra grupmanlar pek hoşuma gitmedi, yeniden çalışmalara başlama zamanı gelmiş artık.
-
bu hafta geleyim dedim herkesin gelmeyeceği tuttu

Erdem abi tatile gidiyomuş, Osman abi sen bi süpriz yaparsın dimi

-
hayırlı olsun , isabeti atışlar T12 güzel bir seçim

-
tatil bitti, işler yavaşladı
uzun bir aradan sonra araziye dönmenin vakti geldi
cumartesi görüşmek üzere -
Herkese merhaba sayın hobidaşlarım nasılsınız ?
epeydir atışlardan uzak kaldım bu hafta niyetlendim gelecektim ama sayın SKYPLUME'nin düğününün olduğunu hatırladım bu yüzden hafta sonu afyondayım, haftaya inşallah orada orada olmaya çalışıcam. -