Tonguç hocam yaptığın pelletlerle hiç deneme atışı yaptınmı ?
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu ara tarımsal faliyetlere merak saldım, evin terasına mini bi bahçe yapıyorum. tüm günü orda öldürdüm ama haftaya mutlaka ordayım, atış yamayalı baya uzun zaman oldu

-
Atışlar yatarak destekli yapıldı, destek olarak yastık kullanmıştık sanırım.
Atışlar moderatörlü yapıldı, benim gözlemlediğim kadarıyla moderatörün atışa etkisi pek yok gibi.
-
bi aksilik olmazsa bende saat 08:39:53 gibi orda olabilirim.
bu arada unutmadan sorayım geçen haftaki yarışma turnuvaya dahilmi ?
-
hayırlı uğurlu olsun , isabetli atışlar

-
İlk Üç te derece alanları tebrik ederim....Özellikle Serdar da gelişme var tebrikler...

saol Osman abi ama bu daha başlangıç

Harika bi gündü katılan bütün arkadaşlara teşekkürler, Ayrıca puan tablosu için Kamuran abiye, Fotoğraflar içinde Mustafa abiye teşekkür ederim ellerinize sağlık

-
arazide görüşürük
Sonunda görev bitti ve Ankaradayım. Verilen görevi seve seve yaparım.
Sabırsızlandım yahu
ne zaman gelir bu ayın 4 dü : hehehehheeheeheŞimdiden yarışmacı arkadaşlara başarısızlıklar diliyorum
.. ne bencilim 
bende hehehehe muhahahaha 
-
bu faydalı bilgiler için emeği geçenlere teşekkürler

Bu benim yazım heh heh heh ...
Hocam madem bu kadar faydalı bi araştırmanız vardı bizimle daha önce neden paylaşmadınız
-
Nerde bu Fender ? Haberi olan yokmu bizim fotolardan hala eser yok.
-
Şimdi daha çok üzüldüm Osman abi bizim ediyle büdü gelicez dediler gelmediler, bende eve gideyim dedim haberim olsa beklerdim , akşama kadar boş boş oturdum evde

-
Osman abi ellerine sağlık harika grupmanlar

Bugün öğlenden sonra bende ordaydım 14:30 gibi gidip 15:30 a kadar atış yaptım sanırım sen Erken ayrılmışsın görüşemedik

-
+1

1.Tüfeğin aramızda Ft için en uygun tüfek (hafif)
2.Atış istikrarı var
3.Namlu kalitesi var
4.Dürbün desen söze gerek yok.
5.Mühimmat harika
6.ATICI...

(Bu arada bir kişi daha var ultra techizatlı neyse o kendini biliyor.Diger ayaklarda bakarsın fulleyi verir skorboardu..

Antermana başla haftaya kesin birinci olursun

1. madde hariç diğerlerine katılıyorum , bence hafif tüfek FT de dezavantaj yaratıyor

-
valla ev işindenmi neden bilmiyorum ama hamlık olduğu kesin
bu arada ben bugünde gittim mekana 4-5 şarjör attım kimsecikler yoktu hava harikaydı 
Köksal resimler ne oldu ?
hala yemek yemiyorsundur heralde

-
saol Mustafa abi allahtan moral veren biri var

-
güzel bi gündü katılan herkese teşekkürler, her ne kadar diğer arkadaşların atışlarında çamurluk yapsamda yine sonuncu oldum
bu sonunculuk bende alışkanlık yaptı Ft bana göre değil galiba 
-
bi aksilik olmazsa bende saat 08:39:47 gibi kesin , belki, sanırım gelirim.
-
her türlü astarı yüzünden pahalıya gelir. hele Gamo pellet için bu işe hiç girilmez. Pellet kurşundan olduğu için ağırlığı fazla, dolayısıyla kargo ücretleride çok yüksek olur. Normal postayla daha ucuza gelebilir ama yolda başına neler gelir, ezilir-ezilmez, o riske bence girilmez.
Erdem abi mani gibi olmuş
+1
-
Grupman değil delik büyütmece gibi olmuş
Tebrik ederim. Birde sormak istediğim birşey var şu an piyasada bulunan promagnum prohunter vs kalitesi malum. Ancak üstadlar önceden kullandıkları Orjinal Gamo Hunter olsa keşke dediklerini hatırlıyorum. Hunter olmasından dolayı yumuşak ve orjinal olmasından dolayı çapaksız olan bu ürünü hiç fx de deneyen oldu mu ?. Tabiki bir FX peletin kalitesinde değildir ama istenilen özellikler mevcut gibi geldi. Şimdiden teşekkürlerBen birkeresinde Mamak tarafında bir av bayisinde 1 kutu bulmuşrum, T12 ile gayet başarılı sonuçlar vermişti Fx pelletler kadar olmasada yakındı diyebiliriz. Olsa şu anda bile kullanırım

-
valla çok denedik ama prohunter, promagnum, ts 18 bu silahlara göre değil. Ortada grupman falan olmuyor. Sadece eğlencelik atışlar için kullanıyoruz.
-
bu çözümü hatırlıyorum ama bana pek sağlıklı gelmedi