yaptığı karışıma atış yapan oldunmu ?
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben en son 100 m ye sıfırlamıştım, oda 1.5 ay önce falandı, ondan sonra silahı elime sadece ahşap kundak yaparken aldım. ama bunlar tabiki bahane değil. bir dahaki sefere dikkatli olmam lazım, benim en kötü huyum sabırsız bi insanım atışlarımda da bunun sonucunu alıyorum

-
valla Evren ben öncekilerdede sinirlenmiştim ama fayda etmedi
en iyisi sinrlenmek değil silahı adam gibi sıfırlamak , 
-
+ 965785943683
bencede harika bi fikir bu hafta baya hırs yaptım, bende verilecek her türlü göreve hazırım,
saygılar,selamlar...
-
Buluşma gününden bu yana foruma yeni giriyorum, gerçekten güzel bir gündü katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler. Hernekadar ben başarısızlığımın zirvesinde olsamda harika bi gündü.
Bu arada foto ve videolar içinde ayrıca teşekkür edeyim , Göktuğ abi , Emre ve Evren elleirinize sağlık baya uğraşmışsınız

Malum Serdar yeni evli. Cumartesi sabahı nereye gittiğini belgeleyebilmesi için birden fazla fotografa hatta videoya ihtiyaç var.

yok abi, yanlış anlaşılma var ,burada Göktuğ beyin fotoğrafcılık damarları kabardı heralde, yanmış sigarayı üç dört defa yaktırdı bana foto çekicem diye , olmadı şöyle olmadı böyle foto sayısı arttı haliyle.
Aslına bakarsan belge lazım değil , aksine varolan belgeleride yok etmek lazım

-
evin elektriğini kesmişler onunla uğraşıcam diye buluşmaya gelemedim herkesten özür dilerim

-
Tebrikler, güzel buluşma, güzel grupman, güzel fotolar 
-
http://www.724magaza.com/HIRDAVAT/Elekt…etay.html?16553
benim bahsettiğim böyle bişey aslında

-
o levhalardan ben Türkiyede 'de çok gördüm ama hayvana hiç rastlamadım

-
Valla evren bir çok el aletini sanayici arkadaşlara kendim yaptırdım, ama şöyle güzel bi masa üstü freze olsa fena olmazdı

-
hazırda ismi varken bence alternatif aramaya gerek yok, pellet işte

pellet tek başına rahatça kendini ifade eder ama diğerleri ?
havalı silah mermisi
havalı silah saçması
havalı silah çekirdeği
şeklinde kullanmak gerekir, tek başına kullanılırsa karışıklık yaratabilir.
adama gidipte ''abi çekirdek varmı ? desek sanırım alacağımız cevap, kabakmı olsun ayçekirdeğimi '' olurdu

-
Geyiğin son bakışları belki biraz yürek burkabilir ama bencede fazla acılı bi av olmamış. Kim ne derse desin adamlar bilinçli avcılar ve iyi atıcılar hayvanın kalbine tek ve temiz bi atışla işi bitirdi. ıskalasayıp hayvanı yaralı kaçırsa o zaman kızılabilirdi.
-
Ellerine sağlık, Kadir hocam. Ne kadar zor bi iş olduğunu çok iyi biliyorum ilk başlarda baya hevesli başlanıyor ama yeterli ekiipman olmayınca insan yoruluyor ve zamanla bıkıp bi kenara bırakıveriyor , şu anda elimde yarım durumda iki tane Fx ahşap kundağı mevcut ne zaman bitiririm artık kestiremiyorum. ama sen azmetmişsin eminim ikincisi çok daha iyi olucak

-
30 TL ye satılan vietnam palası denilen şeyler hayatımda gördüğüm en dandik aletler
ben bi tane çakma walter marka almıştım 4-5 cm çapında kuru dalı keseyim dedim ilk hamlede palanın ağzı iptal. nasıl kurt yaprağın kenarını kemirir aynen öyle oldu. alsanızda sadece dekor olarak işe yarar kullanılacak bişey değil. -
-
Bu hafta Burdur'a asker götürüyorum , malesef bu hafatada gelemiyorum

-
sanırım ekibe yani katılan arkadaşar olmuş, aramıza hoşgelmişler güzel grupman tebrikler

-
mazotun ne gibi bi faydası oluyomuş, aşırı dizel yapıp mekanizma parçalamayamı ? pellet yağlarken ısıya dayanıklı yağlar kullanmak lazım mazot bunun tam aksi , önerilerimize dikkat edelim ciddiye alıp zarar görecek arkadaşlar olabilir

-
-
oooo harika gerçekten , ellerine sağlık abi puanları toplamışsın

şu taşınma işi bitmediki bi atış yapalım, parmaklarım kaşınıyo valla