serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eline sağlık Kamuran abi, çok güzel ve faydalı bi anlatım olmuş

-
arka sokaklarda kullanılan HW100 gibi geldi bana
-
FX ler ilk geldiğinde biraz kullandıktan sonra Rıfat Mataraci abim güzel bi laf etmişti, şimdi burda yazmak olmaz
o aklıma geldi.Pcp kullanan birisinin tekrar yaylıya dönmesi bana imkansız gibi geliyor, şahsen T12 aldıktan sonra ben diğer silahlarımla daha 1 kere bile atış yapmadım

-
gerçekten silahlar harika görünüyor, aslında üreticilere kızmıyoda değilim insanı yoldan çıkarıyorlar

-
emeğine sağlık Buluthan abi, adam gerçekten güzel şeyler yapmış

Emre'ninde dediği gibi bende uğraşıyorum ama gerekli ekipman olmayınca gerçekten çok zor bi iş, nasip olursa 10 güne kadar yeni eve taşınıyorum şimdiki oturduğum evde bi odayı bu işlere ayırdım ama ahşap fena toz yapıyor çalışmak zor oluyor. Yeni evin terasına bi tezgah kurmayı düşünüyorum o zaman bende aynı çalışmaları yapabilirim giibime geliyor.
-
Eline emeğine sağlık Onur , çok güzel bi paylaşım

-
Hayırlı olsun , isabetli atışlar
-
-
bu sefer iddialıyım haberiniz olsun

-
valla benimde aklım orda kalıcaktı günümü kendi kendime zehir edecektim böylesi çok daha iyi oldu, işinn sakat tarafı eşimle 14 şubatta tanışmıştık , yani kesin gelemezdim. -
Benim silah hafiften modlu olduğu için değerler böyle çıktı , şimdi gücünü biraz daha azalttım. Şu anda 880-900 aralığında atıyor. Bence Rıfat abinin silahında bi anormallik yok çünkü Osman amcanın silahının değerleri de hemen hemen böyleydi. Ama vidayı hafifçe sıkıştırarak değerlerin daha iyi durumlara geleceğinden eminim. Benimde silahım her zaman kurulu vaziyette bekliyor. Şimdiye kadar bununla alakalı en ufak bi güç kayfı falan yaşamadım.
Söylenildiği gibi kışın silahlarımızın değerlerinin düşük çıkmasıda normal, scuba tüpü bile 230 bar dolduruyoruz atış alanına gelince 210 oluyor

-
Benim silah hafiften modlu olduğu için değerler böyle çıktı , şimdi gücünü biraz daha azalttım. Şu anda 880-900 aralığında atıyor. Bence Rıfat abinin silahında bi anormallik yok çünkü Osman amcanın silahının değerleri de hemen hemen böyleydi. Ama vidayı hafifçe sıkıştırarak değerlerin daha iyi durumlara geleceğinden eminim. Benimde silahım her zaman kurulu vaziyette bekliyor. Şimdiye kadar bununla alakalı en ufak bi güç kayfı falan yaşamadım.
Söylenildiği gibi kışın silahlarımızın değerlerinin düşük çıkmasıda normal, scuba tüpü bile 230 bar dolduruyoruz atış alanına gelince 210 oluyor

-
İtiraf ediyorum Ankara Teamın en kılıbık atıcısı olarak benim katılma ihtimalin %1 -
arkadaşlar bu grupman işi saniyeden saniyeye değişiyor, o anki psikolojik durumunuz fiziksel durumunuz ve atış yaptığınız mekan çok önemli. Biz şuanda 100 m grularını hep aynı mekanda aynı hedefe yapıyoruz. birazda alışkanlık oldu ama mekan değişince durum ne olur bilinmez. o yüzden bence hemen vazgeçmeyin kendi şahsıma ben bu konuda iddalı değilim özellikle İstanbul ekibinde bizden çok daha önceleri bu mesafeleri çalışan arkadaşlarımızi, abilerimiz var.
-
hayırlı olsun kazasız belasız isabetli atışlar dilerim

-
Mayıs iyi olur ama bence Hazirana ertelesek daha iyi olur Mustafa abi. Geçen sene ilk müsabakada başımıza gelenleri hatırlıyorsun dimi yağmurda mahvolmuştuk.
-
tebrikler dostum her geçen gün dahada iyilerini yapıyosun

-
eline sağlık Erdem abi çok güzel grupman olmuş, ama sanki Hw daha iyilerini yapar gibime geliyor

-
Serder tebrik ederim.

Bu grupman olayının tiyolarını bana da anlatsana....

abi asker adamada ne anlatayım ben , sen hafta sonu t12 nle gelde biz senden bişeyler kapalım