fotoları galeriye attım ordan buraya nasıl alıcam ![]()
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gerçekten harika bir gündü, AnkaraTeam boş konuşanlara inat icraatlarına devam ediyor. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca Erdem abi ve Ed 'e böyle bi müsabaka organize ettikleri için teşekkür ederim.
Fotolar geliyor.
-
silahlar benimde çok hoşuma gitti, ama Emreninde dediği gibi yüksek basınçlarda atış hızları düşüyor. ama 180 bar a geldiğinde coşuyor.
alan herkese hayırlı olsun

-
İleker abi sorması ayıp kaça maloldu? Yada şöyle sorayım biz alsak kaça malolur ?
-
kanımca gelebilirim tabi bu günden sonra hasta olmazsam

söylemesi ayıp akşama kadar ps de atıştaydıkta

-
tam aradığım silah bu , hayırlı olsun İlker abi

-
Osman abi döktürmüşsün gene , ellerine sağlık harika görünüyor

-
benim bunu sormamdaki maksat, havalı silahtan çıkan pellet çok düşme yapar yani ateşli silahtan çıkan mermi gibi düz hatta ilerlemez. Ayrıca öyle olsa bile misinanın çok düz bir hatta çekilmesi gerekir. milimetrik sapmalar bile mermi yönünü olumsuz etkileyecektir.
o yüzden ben pellet atark sıfırlamayı daha doğru buluyorum.
laser borasighter bile havalı silahlarda pek işe yaramıyor.
-
bunu denedinizmi

sıfırlamayı neye göre yapıyosunuz
ben pek anlayamadım.misinayı pellet hattında nasıl ayarlıyorsunuz

-
Osman abi geçmiş olsun.
Bu arada beyler tebrikler buluşmayı yaptınız gene. gelmeyi çok istiyodum ama hanım rahatsız bugün hep onunla uğraştım hastane falan . işler bitincede baya geç olmuştu.
-
bence gidelim mühyeye, macera olur, anlatacak bişeyler olur

-
Mustafa abi nerdesin sen yahu, kayboldun gittin.
ben azmettim sabah çığda düşse gidecem oraya , gelecek arkadaşlar varsa öncü birlik olarak mühye yolunu açmaya hazırım
atış yapamasamda çay keyfi yaparım. -
elinize sağlık harika bi çalışma olmuş

-
Çarşamba günü Osman abi ile mini bi buluşma yaptık, 15 tane pellet atamadım ellerim dondu, Samet tüpleri mutlaka dolduracağını söyledi ama tüpler dolu olsa bile buluşma bu soğukta nasıl olurbilmiyorum.
-
çok güzel atışlar ellerinize sağlık, uzun mesafe gruplarınıda paylaşırsanız çok seviniriz. bu arada yeni silahınız hayırlı olsun.
-
çocukken kendimizi oyunlarda süpermen, batman, heman ve bunun yanında brucelee, indiana jones gibi film veya cizgi film kahramanlarının yerine koyarak oynardık. İşi bazen o kadar abartırdıkki kendimizi gerçekten onlardan biri zannedip abuk sabuk şeyler yapardık. öyleki uçacağını zannederek ağaç tepelerinden atlayan , duvara yumruk atıp kendini yaralayan birçok arkadaşım olmuştur. ama ben böyle şeyleri hiç yapmadım, yapanlarıda tasvip etmedim

Buraya kadar bi sorun yok, sonuçta çocuk! sorun bu davranışları 40 lı yaşlarda'da sergileyen insanlarında olması.
Adam yaşını başını almış ama ; kendini filmlerde gördüğü kitaplarda okuduğu kahramanlardan zannedip, bu ciddiyete öyle kapılmışki, davranışları ve insanlara karşı yaklaşımıda buna göre olmuş. böylede devam etmekte. Herkese bi tepeden bakmalar, saçma bi disiplinle herkesi yönlendirmeye çalışmalar, acayip acayip sloganlanlar falan.
Yanlış anlaşılmasın ben kimseyi kastetmiyorum.
Cahilliğimi mazur görün acaba bu rahatsızlığın bi ismi varmı ?
-
yemin ederim kendi kendime bu türküyü söylüyodumki sen yazmışsın 
teessüf ederim göktuğ bey, dürbünden başka kime ne yapmışım. Hmm bide Geçen hafta Emre olayı var. Başkada bişi yok

-
kardeşim hayırlı olsun yeni silahın,hiç söylemedin darıldım valla. Sen yazılanları boşver göktuğ beyi yaklaştırma silahına

-
crosman değil ama diğer H&N hollowpoint pelletleri t12 de baya kullandım ama hiçbi sorun yaşamadım
crosman yapı itibarı ile daha düzgün görünüyor aslında. -
Engin korkma aynı ses Murat abinin dediği gibi matc lardada oluyor, bende hollowpoint kullanırken aynı ses çıkıyor. Pelletler ıslık çalarak ilerliyor bu pelletlerin kafa yapısından kaynaklanan bi durum.