yemin ederim kendi kendime bu türküyü söylüyodumki sen yazmışsın ![]()
teessüf ederim göktuğ bey, dürbünden başka kime ne yapmışım. Hmm bide Geçen hafta Emre olayı var. Başkada bişi yok ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
yemin ederim kendi kendime bu türküyü söylüyodumki sen yazmışsın ![]()
teessüf ederim göktuğ bey, dürbünden başka kime ne yapmışım. Hmm bide Geçen hafta Emre olayı var. Başkada bişi yok ![]()
kardeşim hayırlı olsun yeni silahın,hiç söylemedin darıldım valla. Sen yazılanları boşver göktuğ beyi yaklaştırma silahına ![]()
crosman değil ama diğer H&N hollowpoint pelletleri t12 de baya kullandım ama hiçbi sorun yaşamadım
crosman yapı itibarı ile daha düzgün görünüyor aslında.
Engin korkma aynı ses Murat abinin dediği gibi matc lardada oluyor, bende hollowpoint kullanırken aynı ses çıkıyor. Pelletler ıslık çalarak ilerliyor bu pelletlerin kafa yapısından kaynaklanan bi durum.
Bu arada su dolum yuvasi tipalari gozumden kacmis ( Termopl'e duyurulur).
+1
Herkese teşekkürler, yine güzel bir buluşmaydı, sucuk ekmek de soğukta güzel gitti
Atış için benimle silahlarını paylaşan Teknosman ve Erdem arkdaşlarımıza, havalı tabancalarını her buluşmada kullandığım Kyucel arkadaşımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.
Herkese mutlu yıllar
emre bana teşekkür yokmu ![]()
Gerçekten harika bir gündü katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Osman abi fotolar için saol ellerine sağlık , Erdem abi fotolar için sanada ayrıca teşekkür ederim güzel kareler yakalamışsın ![]()
bu gece görüş dürbünü, adamlar iki dürbünü arka arkaya takmışlar.
Muhaliflik gibi olmasın ama bence göl kenarıda fena fikir değil, bu iş mangal başı olursa daha zevkli olur kanımca. ama çoğunluğun takdiri daha önemli. ben hepsinede varım ![]()
dürbünün fotoları veya linki varsa ekleyebilirmisin ?
bravo Göktuğ bey ellerinize sağlık, tebrik ederim ![]()
Muvalla kıskandım şimdi Murat abi bende isterim
![]()
+1 eğer yapılabilse Fx zaten kendisi yapardı, o yüzden alternatif olarak moonson modeli üretilmiş. Bence Revo yu olduğu gibi kabul etmek lazım. Sentetik kundak bence gayet güzel.
güzel tasarım ama kundağı tüpe göre oyabilecek babayiğit varsa tabi. o yüzden bu tasarım fotodan ibaret kalır gibime geliyor.
yine harika bir buluşma olmuş, katılamadığım için çok üzüldüm şimdi ![]()
ben en çok saksağan silüetlerini seviyorum
![]()
Engin o çatlama benim kundaktada mevcut , kundak sökülüp takıldıkça biraz daha genişliyor. Dikkatli olunmazsa ilerde sorun yaratabilir. vidayı çok sıkmamak lazım.
birinci dürbün güzel ama 50 yrd altına netleme yapmazsa pek işe yarayacağını düşünmüyorum.
ikinci dürbün güzel ama Rangefinder özelliğinden dolayı yurda ithalatı ve kullanılması yasak.
ücüncü dürbünde iyi ama yaklaştırması az ve mildot olmaması dürbün için büyük bir eksik.
Skyplume (Göktuğ) ile bi görüş , bu konuda yardımcı olur.
Geçmiş olsun , sorunsuz çözülmesine sevindim. Namlu cıkarttıysan takarken dikkatli olman lazım. Namlunun transfer deliği altta olduğu için ufak tefek kaymalar bile sorun çıkartabilir.