Gelirim bende ![]()
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
güzel bi buluşma olmuş tebrikler. Yok bizim buralarda böyle güzel yerler gitsekte atış neyim yapsak

Kadir abi bence sen bu grupman işini sormamış ol. Çukuova teamın giysilerine ve taktik ekipmanlarına bakarsan oraya pek grupman yapmaya gitmiş gibi görünmüyolar

-
fiyat ve performans açısından bence güzel bi tüfek, bu silahtan belki 10 taneden fazla aldım. eşime dostuma arkadaşlarıma hediye ettim. hala yazlıkta bi tane var. 20 m den sigarayı her atışta vuruyordum. çok iddia kazandım bu silah sayesinde. söylenildiği gibi kullanılan pelletler öztay ve incememet ten başkası değildi.
-
Harika bi gündü katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim bol sohbetli bol atışlı mükemmel bi gün oldu. Osman abimede fotolar için ayrıca teşekkür ederim
saolasın Osman abi ellerine emeğine sağlık. -
yok abi geçen hafta 10:07:41 de oradaydım. Oda sayın göktuğ bey yüzünden olmuştu

-
ben erken gelicem galiba, erken dediğimde 08:27:56 yı geçmez
-
Eline sağlık serdar, daha iyi grupman için biraz daha göbek çalışman lazım. Göbek doğal bir destek vazifesi görüyor yatarak atışlarda
Ayrıca pompa yaparken ekstra ağırlık faydalı oluyor 
yok abi ya çok göbekte pek faydalı olmuyor , silah göz hizasından aşağıda kalınca fazla göbek aksine zararlı bile olabiliyor. Göbeğe fazla baskı yapınada nefes kontrol iyice zorlaşıyor

-
yasak ama temini imkansız da değil, birçok yolla alınabilir. ama sıkıntı yaratırmı bilinmez
-
hayırlı olsun Kadr abi güle güle kullan

-
Bu konuyu bende gereksiz bulyorum, sonuçta burası bir forum sitesi!!!
Forumları amacı yardımlaşmak ve bilgi paylaşımı değilmidir ? Buraya Ticari gözle bakmak bence yanlıştır. Herkes bütçesi dahilinde hobisini gerçekleştirmeye çalışıyor.
O zaman her marka silahı kullananlar kendisine ayrı bi forum oluştursun varmı böyle bi mantık ? Yada Yatagundan alışveriş yapmayanları foruma almayalım. Tabiki burada hatsanıda tartışıcaz, Fx 'ide, Evanix'ide herkesin ne yanlışı varsa konuşucaz yanlışlar düzelsin. Bilgi birikimimiz artsın.
benim bu konuda söyleyeceğim tek şey Lütfen Forumu Tekelleştirmeyelim !!!
-
bu dürbünü hangi silahta kullanmayı düşünüyorsunuz ? Ayrıca mesafe ölçerlerin TR de kullanımı ve ithalatı yasak, bilginize
-
Rüzgarlı ve güzel bi gündü, bol bol sohbet muhabbet ettik. Ama atış yapabildik desem yalan olur, o yüzden demiyorum. Vuramadığımız paintball toplarını ezerek patlattım
Atilla bey ve Köksal arkadaşımızda bugün aramızdaydı. Kendileriyle tanışmaktan çok memnun oldum. -
buna benzer bi sistemin çizimini ben daha önce eklemiştim , ama sakıncalı olabileceği düşünelerek kaldırılmıştı
-
Kamuran abi son fırsattan kastım kar yağmadan önceki son buluşma olabilme ihtimali için. Valla heralde bizim hakkımızda genel yorum bu olsa gerek "Allah Size Akıl Fikir Versin "

Ama kar üstünde yapılan buluşmaların tadıda ayrı oluyo erdem abininde dediği gibi paintbal toplarının kar üstünde patlayışını izlemek büyük zevk.
-
evett, hadi arkadaşlar katılımı artıralım , yokmu başka gelenn hadeee yılın son fırsatıı

-
Polat abi düzeltme içi tekrar teşekkürler ama ben dürbünü amerikadan aldıım , siteden amerikadan dürbün alan başka arkadaşlarda var

-
bence hediye veya spor malzemesi yazdırsın, daha rahat gelir diye düşünüyorum. Önümüzde bayram var bayrama denk gelirse gümrük incelemesi daha az olabilir

-
düzeltmeler için teşekkür ederim Polat abi, Aslında benim söylediklerim Ankara için geçerli, Burada emniyette görüştüğüm yetkililer gece görüş ve mesafe ölçme özelliği bulunmayan hiç bir ürün için menfi cevap yazmadıklarını belirtti. Emniyet problem çıkartmadığı sürece gümrüklerdede yasal vergi ve harçlarını ödedikten sonra sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum. Benim aldığım dürbünün kargo dahil fiyatı 589 $ idi. Yaklaşık 200 $ ekstra masraf ederek dürbünümü gümrükten aldım.
-
Serdar güzel olmuş. Allah'tan güzel olmuş, yoksa güzelim dürbün gidecekti yine.... Şunu da ekleyim yine bi dürbüne aynısını yaparsan ben de seni hedef yaparım haberin olsun

yok Kamuran abi kıyabilirmiyim ona o benim kıymetlim
Şişeler için Patriot hep yanımda, Merak etmeyin Şişelerin yanından geçse bile Devirir.....

Serdar Güzel gurupman senden daha iyilerini göreceğiz zaten buna süphemiz yok......

Saol Osman abi gerekli ekipmanı tamamlıyorum bundan sonra bol bol grup çalışıcam inşallah

-
Havanın durumu belli değil ama bu haftanın başlığı benden olsun, kimler gelebilir. Kar yağmadan önceki son buluşmamız bu olabilir