saksağanları çok seviyorum
![]()
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
takılabilir ama bunu çok sorun etmeyin , biraz zaman alır ama dürbünü mutlaka alırsınız. Ramazan bayramı öncesi sipariş ettiğiim dürbünü , araya tatiller falan girdiği için gümrükten 2 haftada alabildim. Dürbünün değeri 550 $ idi.
-
saol Erdem abi bakarsın lazım olur

zaten sıfırlama ve grupmanda şişeler için Rıfat abi

-
Geçen cumartesi buluşmamızda Erdem abiden gördüm bi grupta ben yapayım dedim, ilki berbattı, sonra tekrar bi grup daha yaptım. Bu biraz hoşuma gitti sizlerlede paylaşmak istedim.
Yatarak destekli,
45 metre
FX 5.52 16g pellet
200 bar
6 atış,
Rüzgarsız[Resim Engellendi: http://s6b.directupload.net/images/081119/temp/t9rnx4xq.jpg]
-
Buluşma sonrası bu konuya hiç bişey yazmadığımı farkettim

Gerçekten güzel bi gündü , katılan herkese teşekkürler. Osman abi fotolarda ben olmasamda ellerine sağlık teşekkürler

ayrıca atış sonrası Osman abinin misafiri olduk, saolsun bizi ağırladı bol bol sohbet ettik,bize kolleksiyonundaki parçaları gösterdi , hepside birbirinden güzel oyuncaklar, tümünü imzasına eklese bi sayfa tutar galiba

-
Erdem abi ellerine emeğine sağlık, disiplinli grup çalışmalarının atış esnasında ne derece faydalı olduğunu bizzat gördüm
7+1 tebrikler 
forum ilk açıldığında bende her mesafeden her marka havalı ile hatta gözüm kapalı bile sinek vurabildiğimi kanıtlamıştım
eski konular duruyorsa bulunabilir . hatırladığım kadarı ile bir arkadaş karikatürünü bile çizmişti
yenilerde biraz kafa yorsun ,nasıl olabilir ?raptor aga eline gözüne sağlık ,keyifli atışlar dilerim
o karikatür bana aitti ama konu silinmiş galiba bulamadım

-
hmm o zaman bayağı eksiğimiz var

-
Bu silahı trou6le Süleyman abi ile bir kaç kez test etme fırsatım oldu, parasının hakkını fazlasıyla veriyor, tepmesi biraz fazla ama bunun kıyaslaması başka silahlarla yapmak doğru olmaz , sonuçta silahlar kullandıkları mühimmata göre farklı tepme değerleri verebilir (bi değeri varsa tabi
). Ama benim gördüğüm kadarı ile tek kurşun atışında 12 cal bi silahtan daha fazla tepiyor. ama alışılmayacak bişey değil 
İlk denemelerimizi yaklaşık 80-85 m mesafedeki 5 lt lik su bidonunda yapmıştık ben üç atış yaptım ve bidonda en ufak bi hareket yok , sonra sülleyman abi attı bidon devrildi.
Bidona baktığımızda ner göreyim
bidonun tam göbeğinde 5-6 cm lik bi daire içinde 3 tane delik, bir tanede alt kısmında. yani 4 atış 4 isabet. Böyle bi silahın böyle bi grup çıkaracağını tahmin bile etmezdim. gerçekten harika bi silah. bidonun büyüklüğü ile bir domuzun büyüklüğünü düşünürseniz bu silahla 200 m de domuz devirmek hiçte zor olmasa gerek. -
inşallah bi aksilik olmazsa 09:46:23 gibi bizde gelicez. Erdem abi bu arada HW 100 yolcu olmuş kim bu şanslı silahsever

-
10 atışta 250 fps ye yakın düşme yapıyor, lazım değil kalsın her atış sonrası hedef noktası değiştireceğim diye bişey vurumazki bununla.
-
bu şanlı TÜRK ORDUSUNA çaycıda lazım!! bırak onlarda keskin nişancı olsun heves kırma!! en iyisi bu dıonda ALLAH vermesın olası bi savasda oturup caymı demlicez:)) lütfen böle sacma yorumlar yapmayalım arkadaşımız gayet gusel bı soru sormus!! saygılarımla çankrıdan fırat ben
değerli arkadaşım sizde lütfen yapılan yorumları değerlendiriken daha özenli kelimeler kullanmaya özen gösterin
-
güzel bi gündü katılan herkese teşekkürler

-
Sayın exador,
Gerçekten güzel bir noktaya değinmişsin. Vurmak değil vurmamak erdem. Yani nefisle yapılan savaşı kazanmak.
Eğer vurmak bir ihityaç olsa, içinde böyle bir tartışma yaşamassın. Akşam evine götüreceğin av olsa vururkende vurduktan sonrada sevinirsin.
+1 sonuna kadar katılıyorum
-
valla arkadaşlar bana öyle geliyorki biz fakir edebiyatı yapıp kendi kendimizi teselli etmeye çalışıyoruz, ben şimdiye kadar bu canlıların hiçbir zararını görmedim. Ama genlerimizde olan avcılık ve öldürme tutkusuna çoğu zaman yenik düşüyorum her seferinde pişmanlık duyuyorum. Bu pişmanlık ikinci bi canlıyı görene kadar ancak devam ediyor, zaman efrumu yok bazen 1 dakika bazen 30 dakika sürüyor ama hepsi bu
-
300 magnum bi silah kullanmadım ama 30,06 nın isteklerinize cevap vereceğini düşünüyorum. sonuçta kullandığı fişek nato fişeği yani g3 ile aynı değerlere sahip. Mesafe konusuna gelince daha uzun menzil istiyosanızz 7,9 bi silah seçebilirsiniz. ama bu seferde mühimmat sıkıntısı ortaya çıkıyor.
-
bence 30,06 daha makbul bi seçim olur. hem güç olarak tatmin edici hemde mühimmat temini diğerlerine göre daha kolay

-
sanırım Erdem abi benden bahsediyo
evet bende gelicem sabahın köründe ordayım 08:32:45 te ordayım -
harika bi ürün namlu tutucusuda üzerinde mevcut, ytl olarak ne kadar yapıyo acaba ?
-
son günlerdeki reklam filmi tamda karga konusuna uyuyor. Atam İzindeyiz
[Resim Engellendi: http://s2b.directupload.net/images/081030/temp/vg4vypmm.jpg]
sonuna kadar katılıyorum ATAM İZİNDEYİZ... -
Mustafa abiden bu konuyla ilgili bilgilendirme bekliyoruz. Bu başlığı bende açmayı düşünüyordum , çok yerinde olmuş