sanırım Erdem abi benden bahsediyo
evet bende gelicem sabahın köründe ordayım 08:32:45 te ordayım
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
harika bi ürün namlu tutucusuda üzerinde mevcut, ytl olarak ne kadar yapıyo acaba ?
-
son günlerdeki reklam filmi tamda karga konusuna uyuyor. Atam İzindeyiz
[Resim Engellendi: http://s2b.directupload.net/images/081030/temp/vg4vypmm.jpg]
sonuna kadar katılıyorum ATAM İZİNDEYİZ... -
Mustafa abiden bu konuyla ilgili bilgilendirme bekliyoruz. Bu başlığı bende açmayı düşünüyordum , çok yerinde olmuş

-
Usta birliğine gittiğimde ilk atışlar için atış alanına gittik. sevine sevine geldiğim atış alanında 25 m sıfırlama hedefine yapılan üç atıştan sonra komutandan öyle bi fırça yedimki hemde nasıl benim mermilerin değdiği yerler arasında en az 5 cm var ama son mermi siyahta
adamlar üç köşe teşkil yapın diyorlar ben inatla siyahı vurmak için her seferinde hedef noktası değiştiriyorum. haliyle üç köşe teşkil hak getire.Sonra gece atışı dediler, ee sivilden idmanlıyız gece atışına koştura koştura yattım atış yoluna. Arkamızdan Unimog hedeflere 10 saniyede bir selektör yapıyo bizde o ışıkta gördüğümüzü vurucaz. mesafe yine 25 m bu sefer hedef baş hedefi. Unimog bi kere selektör yaptı bam, bam, bam Komutan zıpladı geldi , napıyon lan g.t herif dedi, bende vurdum komutanım dedim. h.....tir lan dedi kendileri. Atış bitti hedef başında bekliyoruz vatandaş el feneri ile bakıyo. Benim mermilerin üçüde sırt sırta vermiş
Adam inanmadı bidaha yat lan dedi. Peşpeşe üç atış daha, mermilerin ikisi nerdeyse tek delik biride onların sırtında, bu sefer bizimkinin tepkisi daha yumuşaktı aferin lan asker.
saoll...ondan sonra hafif makinalı, ağır makinalı, uçaksavar ,dürbün takılmış g3 ne bulduysam atış yaptım nerde denetleme , nerde yarışma Kulakları çınlasın Bitlisli Özcan SEPET isminde bi tertibim vardı onunla birlikte ordayız. 86 gün izin kullanadım geldiğimde daha 12 gün iznim vardı

-
Ellerinize emeğinize sağlık sayın Göktuğ bey, paylaşım için teşekkürler. ama dikkatimi çekti sanki motor kayık için biraz küçük kalmış

-
3 kişi tüfekle oyunuyo bir kişi önlerinde trap şişesini atıyor
valla trap makinası olarak kullanıla arkadaş bayağı cesaretli imiş tehlikeli bir görev üstlenmiş.. 
+1
güzel buluşma olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
Ama bana atış güvenliği pek yok gibi geldi, özellikle ateşli buluşmalarında bu konuya biraz daha dikkat edilmesi lazım bence.
-
Evet ankaradalar Paint sign deki eski fabrikada bu hafta oynamışlar, sanırım sık sık tekrarlayacaklar.
-
Bu hafta airsoft forumdan Ardenne ve arkadaşları PS de idiler Erdem abi airsoftları onlarda gördük.
-
Gerçekten eğlenceli bir deneyim olmuş

Abi o yüzden mi "Bullet-proof" dürbün aldın şimdi
Noolur noolmaz yine ayar tutmazsa sıkarım ben yine ama dürbüne bi şey olmasın bari diye 
sadece dürbünü değil ayaklarıda değiştirdim

-
Abi airsoft'a da mı bulaşıyoruz yoksaaaa

valla Uğur ben oyuncaklara bayıldım, kaşınmıyorum desem yalan olur

-
Vayy eser vayy. Neler yaşamıştık halbüki. AK47 havalı versiyonudur kendisi Tarihin tozlu raflarında kaldıki neyazık. saygıyla anıyoruz
+999 ilk göz ağrım , ilk sihirlerimi bununla yapmıştım

-
Oradaki arkaşlardan Ardenne nin airsoftlarına bakarken sayın Trou6le :
- At bana bişi olmaz
dedi, bende
-eminmisin
dedim, oda
-evet ,at at
dedi
bende önce Steyr UG model airsoftla bacağına tek atış yaptım, kendisi
-acımadıki !!
dedi ve bende bi seri bb yi aynı noktaya yollayıverdim. Sonuç bizim eleman keklik oldu maşallah nasılda sekiyor
Allah nazardan saklasın -
bencede kabahatı ayaklarda veya dürbünde aramalı, benim problemli ayaklarım yüzünden dürbünü mermi manyağı yapmıştım

-
bende aynı fikirdeyim hem pompa hem tüp olmalı ,insan sialhında hep 200 bar görmek istiyor . ne kadar büyük tüp alırsak alalım bir kaç dolumdan sonra basınç gerilemeye başlıyor , keyifler kaçıyor . imkan olursa icap ediyorsa her ikiside olmalı .tüpteki basınç 100 lere düştümü çok yorulmadan üzeri tamamlamak için pompa iyi olur .saygılarımla
+999
-
Abi malesef foto çekmeyi unuttuk -
Sayın abilerim yaptığınız çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum, ellerinize emeğinize sağlık bu arada benim silahın değerlerini çok merak ediyorum inşallah ilk fırsatta ölçüm yapabiliriz.
Bu arada bugün t12 yi 210 bar doldurdum ve atış yapayım dedim, ama ilk şarjör nerdeyse yarı güçte hedefe gitti. Öyleki pelletleri havada görebiliyordum. Ama ikinci şarjörde atış gücü tekrar normala döndü.
-
dün gelemediğim için üzgünüm fırsat bulamadım , Ama bugün Volkan, Göktuğ Abi, süleyman abi ve ben öğleden sonra mekana gittik , tüpümz boş olduğu için önce yemek falan yedik sonrada uzun bi süre atış yaptık. aşırı rüzgar vardı ama genede zevkli bi gün oldu.
Bu arada Ümit bey oradaki arkadaşlardan erken saatlerde sizin geldiğinizi ve kimse gelmeyince gittiğinizi öğrendik
kart bıraktığınız arkadaştan numaranızı aldık fakat tekrar rahatsız etmek istemedik, inşallah bir sonraki buluşmada bir arada atış yaparız 
-
hayırlı olsun isabetli atışlar Kadir abi, bu arada yaylı kolleksiyonu aldı başını gidiyo, artık pcpye yatırım yapma zamanı gelmedimi ?
-
ya siz dabancadan tüfenkten haber verin bana uyar, uymasada uydururuz. Bu arada uğur çok geçmiş olsun dikkat et kendine