Usta birliğine gittiğimde ilk atışlar için atış alanına gittik. sevine sevine geldiğim atış alanında 25 m sıfırlama hedefine yapılan üç atıştan sonra komutandan öyle bi fırça yedimki hemde nasıl benim mermilerin değdiği yerler arasında en az 5 cm var ama son mermi siyahta
adamlar üç köşe teşkil yapın diyorlar ben inatla siyahı vurmak için her seferinde hedef noktası değiştiriyorum. haliyle üç köşe teşkil hak getire.
Sonra gece atışı dediler, ee sivilden idmanlıyız gece atışına koştura koştura yattım atış yoluna. Arkamızdan Unimog hedeflere 10 saniyede bir selektör yapıyo bizde o ışıkta gördüğümüzü vurucaz. mesafe yine 25 m bu sefer hedef baş hedefi. Unimog bi kere selektör yaptı bam, bam, bam Komutan zıpladı geldi , napıyon lan g.t herif dedi, bende vurdum komutanım dedim. h.....tir lan dedi kendileri. Atış bitti hedef başında bekliyoruz vatandaş el feneri ile bakıyo. Benim mermilerin üçüde sırt sırta vermiş
Adam inanmadı bidaha yat lan dedi. Peşpeşe üç atış daha, mermilerin ikisi nerdeyse tek delik biride onların sırtında, bu sefer bizimkinin tepkisi daha yumuşaktı aferin lan asker.
saoll...
ondan sonra hafif makinalı, ağır makinalı, uçaksavar ,dürbün takılmış g3 ne bulduysam atış yaptım nerde denetleme , nerde yarışma Kulakları çınlasın Bitlisli Özcan SEPET isminde bi tertibim vardı onunla birlikte ordayız. 86 gün izin kullanadım geldiğimde daha 12 gün iznim vardı ![]()