Katresuya sormanızı tavsiye ederim , tetiği ordan temin edebilirsiniz. Cfx in yayını neden değiştirmek istiyorsunuz? Güç artırımı içinse bence hiç gerek yok, orjinal yayı en iyisi. tetiğide alırsanız eğer kendiniz kolayca değiştirebilirsiniz. Ama size tavsiyem tetik tertibatını sakın dağıtmayın. Sadece iki pimi çıkartarak tetiği rahatça değiştirabilirsiniz.
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yine harika bi buluşmaydı, katılımcı fazla olmasada güzel bi gün geçirdik. T12 Kendini gladyatör lerin arasında biraz yalnız hissetsede çıt çıkarmadı

Bu arada Kamuran abi fotolar için saol ellerine sağlık
-
30 ft/lbs üzeri bir tüfek .22 kovandan ateşlemeli ateşli silah kadar ses çıkartabilir. Sessiz tüfek istiyorsanız daha güçsüz modellere bakmanız gerekir. Yüksek güçte salınan hava da çoğalacağından sesi kesmek için moderatörün hacmi yeterli gelmeyecektir. Bu arada 30ft/lbs bir tüfekte 4.5 mm olursa mermi ses hızını geçeceğinden hiçbir şartta sesi kesemezsiniz. Yani çıkan pelletin ses duvarını da aşmaması gerekir.
+1
-
fx whisper ında çok sessiz olduğu söyleniyor. Namlu full barrel.
ama AA nın Moderatörlü bi silahtan sessiz olacağını zannetmiyorum. seslerini birçok kez duydum

-
ellerine sağlık, çok güzel bi çalışma olmuş. cfx benim ilk göz ağrım sayılır. Bazen yaptığım atışlarda beni bile çok şaşırtıyordu. silaha alıştıktan sonra yaptıklarına inanmakta zorluk çekiyordum.
-
ellerine sağlık göktuğ bey, atış disiplininizden dolayı sizi tebrik ediyorum. AFERİN ASKER .....
hedef yönünün ben ekleyeyim, hedef güney istikametinde.
Bu arada şarjörü tutan parmaklarda bana ait olan baş parmak, işaret parmağı ve orta parmak
boyutları sırayla 7.2 mm-9.2mm-10.3 mm. atış disiplini için yazdım
-
havalı silah konusunda çok uzun mesafeler kat etmiş olan, Kemal beyin neden böyle şeyler yazdığını bi türlü anlayamadım. Bu açıklamaları büyük bir talihsizlik olarak değerlendiriyorum. Değerli üstadların yapması gereken yorumların bunlar olmadığını düşünüyorum.
Ankara Teamdaki arkadaşlarımın kimseyle yarışmak veya başka bir niyetle atışlar yaptığını düşünmüyorum, ama nedense karşıdakini küçümseyici tavırlar içersinde olan insanların varlığını herzaman hissediyoruz.
Uzun mesafe atışları sayın Kemal bey ve silah arkadaşlarından başkası yapmayacak diye bi kural veya kaide varda bizmi bilmiyoruz?
Destek beklerken köstek olunması bu olsa gerek.
Neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok bence,
Sizin orda ne derler ? Arazide görüşürüzzzz

-
tebrikler, gerçekten çok güzel atışlar , özellikle dürbünsüz bu işler çok zor elinize sağlık

-
hayırlı olsun Kamuran abi, isabetli atışlar dilerim
bu arada Ankara Team da kaç tane fx oldu ya, Ciddi ciddi Ankara Fx Team olduk 
-
eee buluşmuş yalanmı sölüyoz, mesafeleri yanlış duymuşum ben dimekki

-
Ankara Team yine sabahın köründe karga mokunu yimeden saat 05:30 da buluşmuş, 50-90-180 mesafelerinde atışlar yapmışlar.Allah bunlara akıl fikir versin o kadar da diyorum yapmayın etmeyin diye

-
Arkadaşlar konuyu dağıtıyorum kusura bakmayın, Uğur o katanayı mutlaka görmem lazım , yarın geliyon dimi ?
-
alet edavatımda eksikler söz konusu , ama yinede orda olacağım

-
katana ?
sakın orjinal deme
-
malzeme eksiğim var , haber bekliyorum ama büyük ihtimalle yetişmeyecek o yüzden katılamayabilirim.
-
ekipmanı tamamlayabilirsem sahurda bende orda olurum

-
bu hafta zor ama daha sonrası için hemen hemen hergün bana uyar Göktuğ ve Emre (skplume-emporto) kardeşlerde katılır diye düşünüyorum.
-
paylaşım için teşekkürler Murat abi, peki acaba fx lerle AA lar arasında bi kıyaslama yapılmışmı onu merak ediyorum
-
arkadaşlar bu silah her ne kadar tabanca olarak geçsede aslında compact hafif bir tüfek, moduler dipçik sayesinde iki şekildede kullanılabilliyor.
Bence görüntüden önce işlevini değerlendirmek lazım. Mesala araç içinde hareket halindeyken bir adet şişe gördünüz camı hafifce indirip ardındanda şişeyi indirebilirsiniz

Ama tüfekle araç içinden atış yapılabilsede insan biraz zorlanıyor.
Bu silahı Röhm tabancalarla kıyaslamak yanlış sonuçta onlar müsabaka tipi silahlar ama bu silahın kulvarı farklı. gücü nerdeyse Röhm lerin iki katı.
Ama bu silahmı yoksa röhm mü derseniz bence Röhm

-
Valla ben geçen hafta siparişimi verdim Bushnell Elite 4200 6-24x50 tactical mildot inşallah sıkıntı yaşamadan gelir, yoksa dünyanın parası çöpe gidecek.